Jump to content

Taxa pentru rezilierea abonamentelor de cablu, telefonie şi internet a fost eliminată


dcp100168

Recommended Posts

Taxa pentru rezilierea abonamentelor de cablu, telefonie şi internet a fost eliminată

Legea prin care perceperea taxelor de reziliere a contractelor de telefonie mobilă, de televiziune şi de internet este declarată ilegală a fost publicată în Monitorul Oficial.

Clientul poate renunţa la abonament, chiar dacă este încheiat pe 24 de luni, cu excepţia cazurilor în care a profitat de o promoţie. De exemplu, dacă clientul a încheiat un contract pe doi ani şi a beneficiat de un preţ promoţional sau de o gratuitate la achiziţinarea telefonului mobil, atunci el va trebui să despăgubească furnizorul.

Reprezentanţii Asociaţiei Operatorilor Mobili din Romånia susţin că documentul n-ar fi în avantajul clienţilor. Astfel, ar putea dispărea ofertele de telefoane ieftine sau chiar gratuite contra unor abonamente pe unul sau mai mulţi ani.

http://www.realitatea.net/taxa-pentru-rezilierea-abonamentelor-de-cablu-telefonie-si-internet-a-fost-eliminata_724528.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.