Jump to content

O gălăţeancă din Spania - finalistă la Miss Diaspora 2010


dcp100168

Recommended Posts

O gălăţeancă din Spania - finalistă la Miss Diaspora 2010

La finalul saptamanii trecute au fost desemnate in discoteca Excalibur din cartierul Vallecas, Madrid, finalistele concursului de frumusete Miss Diaspora din Spania, transmite Romanian Global News, care citeaza Universul Romanesc. Acestea sunt Georgiana Raduinea, Raluca Letza si Denisse Bairam. La fazele de preselectie au fost prezente peste 15 tinere.

Locul 1, Georgiana Raduinea, nascuta in Turnu Magurele 12 mai 1988 acum locuieste in Coslada – Madrid (inaltimea 1,68, 57 kg, masuri corporale 86-65-90). Studiaza un master in relatii publice si lucreza ca animatoare dance si fotomodel ocazional, vorbeste engleza si spaniola.

Locul doi a fost acordat lui Raluca Letza, nascuta (pe 25-10-1988) in Bucuresti. Acum locuieste in Getafe. A sosit acum 3 ani in Spania. Inaltime 178 cm, 60 kg, masuri corporale 91-64-94. Studenta in Fuenlabrada la drept si fosta sportiva de elita (componenta a echipei de baschet Olimpia Bucuresti, vicecampioana nationala de 2 ori) vorbeste curent 5 limbi printre care si ebraica.

A treia reprezentana din Iberia a fost desemnata in unanimitate de un juriu al asociatiilor romane din Catalunya Denisse Bairam, de 21 de ani, studenta in Barcelona, originara din Galati care va reprezenta comunitatea romanilor din Catalunya in finala de la Miss Diaspora Mangalia.

Miss Diaspora, este un concurs de frumusete si spiritualitate romaneasca, adresat tinerelor de origine romana din diaspora, ce se desfasoara in cadrul Festivalului Callatis, Festivalul Romanilor de Pretutindeni, organizat de Primaria Municipiului Mangalia si Aldaco Film, la Mangalia.

http://www.rgnpress.ro/content/view/44418/33/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.