nina Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 AS VREA SA STIU UNDE SE POT FACE RECLAMATII LA SERVICIUL 112.SAPTAMANA TRECUTA AM ASTEPTATA 3 ORE SA VINA AMBULANTA IN GALATI IN MICRO 19,CHIAR IN SPATELE SPITALULUI JUDETAN.DE CE?PTR CA NU LI S-A PARUT O URGENTA O FEMEIE DE 62 DE ANI CARE NU RASPUNDEA LA CE O INTREBAM.ERA CHIAR MAMA CARE NU STIA CINE SANT,NU PUTEA SA VORBEASCA,NU PUTEA SA STEA IN PICIOARE.NICI MACAR NU AU LUAT-O PE TARGA CI IN PATURA LOR SPECIALA.BATAIE DE JOC.SA NU MAI VORBESC DE INFIERMERELE DE LA TERAPIE INTENSIVA CARE AU TRAS DE EA,PTR CA CAZUSE JOS, CA DE UN CAINE.NESIMTIRE SI NEPASARE, ASTA GASIM DIN PACATE IN SPITALUL JUDETEAN.
Relu Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 112 nu cred că are vreo vină, ei doar redirecționează apelul... Ai putea cere explicații chiar dela șeful serviciului de ambulanță... Faci o reclamație scrisă, te prezinți la ei să-ți de nr. de înregistrare și aștepți 30 de zile, conf. legii, răspunsul scris Și totuși, să aștepți trei ore pentru o ambulanță, e enorm...
nina Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 112 nu cred că are vreo vină, ei doar redirecționează apelul... Ai putea cere explicații chiar dela șeful serviciului de ambulanță... Faci o reclamație scrisă, te prezinți la ei să-ți de nr. de înregistrare și aștepți 30 de zile, conf. legii, răspunsul scris Și totuși, să aștepți trei ore pentru o ambulanță, e enorm... da e enorm,dar asta e situatia.si seful asta unde il pot gasi?
Relu Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 la sediu, în spatele liceului CFR, Coșbuc colț cu Aurel Vlaicu...
Recommended Posts