Jump to content

O prostituată s-a aruncat de la balcon


dcp100168

Recommended Posts

O prostituată s-a aruncat de la balcon

Grav incident la Galati, unde o femeie s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc de locuinte. Serios ranita, ea a ajuns pe patul de spital, iar medicii spun ca este in afara oricarui pericol.

Politistii au intrat insa pe fir, pentru a afla ce s-a intamplat. Femeia este cunoscuta ca fiind prostituata, insa sustine ca a plonjat in gol pentru a scapa de un barbat ce ar fi incercat sa o violeze.

Anchetatorii au batut la usa presupusului agresor, dar acesta a disparut. Politistii il vor cauta din nou pentru a afla si varianta lui. Chiar daca il vor gasi, in lipsa unei plangeri din partea victimei nu vor putea decat sa il amendeze pentru tulburarea linistii publice.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/o-prostituata-s-a-aruncat-de-la-balcon-fugea-sa-nu-fie-violata.html

Link to comment
Share on other sites

O prostituată a sărit de la etajul al doilea ca să nu facă sex oral

O prostituată din Galaţi susţine că bărbatul în casa căruia se dusese pentru o partidă de sex plătit a obligat-o să facă anumite lucruri, împotriva voinţei ei. Ca să scape de insistenţele clientului, s-a aruncat de la etaj şi a fost dusă la spital, cu multiple leziuni.

Victoriţa Sârbu, în vârstă de 41 ani, l-a întâlnit joi seara pe Gabriel Marius Costiniu, de 36 ani, într-un bar din Galaţi. Bărbatul, divorţat şi tată a unui copil, a invitat-o pe Victoriţa la el acasă, pentru o partidă de sex contra cost. Odată ajunşi în apartamentul lui Gabriel, Victoriţa nu s-a arătat tocmai disponibilă. „M-am dus la el acasă să facem sex nu ne-am înţeles. A zis să facem sex oral şi nu am vrut. Am stabilit că facem doar normal. El s-a enervat şi a dat în mine, ca să ştiu de frică. Nu am mai vrut nimic şi am sărit pe geam”, povesteşte Victoriţa Sârbu.

Vecinii bărbatului au văzut îngroziţi cum o femeie goală puşcă plonjează chiar în faţa intrării în bloc. „Am văzut nişte picioare la geam şi am crezut că coboară cineva pe scară. Apoi am văzut că a căzut o femeie”, spune Năstase Virginia, vecina de la etajul 1.

Oamenii au chemat salvarea, care a dus-o pe Victoriţa la spital. În cădere, femeia şi-a rupt mai mulţi dinţi şi trei degete de la picioare şi a suferit un traumatism la coloana vertebrală.

În urma sa, la faţa locului a venit poliţia. Mascaţii au stat două ore în faţa blocului încercând să îl determine pe Gabriel Costiniu să deschidă uşa şi să explice ce s-a întâmplat. „Luptătorii Detaşamentului de Interveţii Rapide nu au recurs la spargerea uşii deoarece procurorul de serviciu a aprerciat că în cauză nu era vorba de un pericol iminent. Victima nu a depus plângere”, a subliniat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, subcomisarul Cristina Tatulici.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/O_prostituata_a_sarit_de_la_etajul_al_doilea_ca_sa_nu_faca_sex_oral_0_303570077.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.