Jump to content

Crimă în centrul Galaţiului


dcp100168

Recommended Posts

Crimă în centrul Galaţiului

* Proprietarul unei case şi-a omorât chiriaşul din cauza banilor

Cei doi au început să se bată şi până la tragedie nu a fost decât un pas. Proprietarul a luat un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe celălalt bărbat de două ori, lovitura din inimă fiind fatală.

Conflictul dintre cei doi bărbaţi, pornit de la bani, a avut un deznodământ tragic. Proprietarul casei, Manolache Munteanu, în vârstă de 57 de ani, l-a omorât pe chiriaşul său, Marius Mihăilă, de 33 ani. Bărbaţii s-au luat la bătaie şi la un moment dat, autorul a luat un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe celălalt fără milă.

Vecinii de pe stradă spun că autorul este cunoscut în cartier ca fiind o persoană agresivă şi că este un client fidel al poliţiei. Tot ei spun că îşi bătea crunt soţia şi copii, motiv pentru care au şi divorţat. „Făcea scandal mereu aici pe stradă. Acum câţiva ani şi-a dat foc la casă. Bătea vecinii când se îmbăta. Am auzit acum că a omorât pe cineva. Este un om nebun. Iarna trecută umbla cu un picior încălţat şi cu unul descălţat”, spune Cristea Bucur Marius, unul dintre vecini.

Echipajul de pe ambulanţă sosit imediat la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa victimei. „Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui bărbat care prezenta o plagă înjunghiată în zona inimii. Am încercat 30 de minute să-l resuscităm, dar fără succes”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Servciului Judeţean de Ambulană Galaţi.

În timp ce criminaliştii se aflau la locul faptei, pentru cercetări, autorul crimei a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Acesta avea o tăietură la picior, care a fost suturată. „Celălalt bărbat avea o plagă înjunghiată la piciorul drept. A fost transportat la spital şi a primit îngrijirile medicale necesare”, a mai spus Mihai Polinschi.

Ulterior, aurtoul a fost dus la sediul Poiţiei Judeţene pentru audieri. „Se pare că a fost un conflict spontan. Victima prezenta o plagă înjunghiată în inimă şi una în zona cervicală. După comiterea faptei, autorul a anunţat o persoană de pe stradă, care a şi sunat la poliţie. În momentul de faţă acesta este audiat”, a declarat procurorul Alfredo Simionescu, venit la faţa locului.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Crima_in_centrul_Galatiului-_Proprietarul_unei_case_si-a_omorat_chiriasul_din_cauza_banilor_0_303570179.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.