Jump to content

Tâlhar gălăţean, prins în Alba


dcp100168

Recommended Posts

Tâlhar gălăţean, prins în Alba

Un bărbat de 63 de ani, urmărit internaţional după ce a fost condamnat pentru furt şi tâlhărie, a fost găsit de poliţişti în localitatea Lancrâm, judeţul Alba, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

N. Crăciun, de 63 de ani, din Galaţi, a fost oprit în trafic, vineri seară, la ora 21.00, de poliţiştii de investigaţii criminale din Alba. El nu le-a putut arăta poliţiştilor actele de identitate, motiv pentru care a dus la sediul Poliţiei municipiului Sebeş, unde a fost identificat. În urma percheziţiei corporale, asupra bărbatului a fost găsit un cuţit cu lama de aproximativ 25 centimetri.

Anchetatorii au stabilit că Tribunalul Sibiu emisese pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 13 ani şi 6 luni pentru tâlhărie. Ulterior, Judecătoria Sebeş a emis pe numele său un mandat, prin care este condamnat la executarea pedeapsei cu închisoarea de 5 ani şi 6 luni, pentru furt calificat.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba.

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/barbat-de-63-de-ani-urmarit-international-pentru-furt-si-talharie-prins-in-alba-115195.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.