Jump to content

Kanal D, trei zile la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Ştirile Kanal D, transmise două zile din Galaţi

În luna august, principalul jurnal informativ Kanal D va fi transmis în direct din 12 oraşe ale ţării. Pentru o lună, începând cu 2 august, Kanal D va lansa "Caravana Ştirilor Kanal D", sub lozinca "România este oraşul tău". Christian Sabbagh, prezentatorul ştirilor de la ora 19.00, va transmite live din 12 oraşe mari din ţară. "În timp s-a creat o barieră între oameni şi noi, cei din studiou, oamenii nu ştiu cum se realizează munca din spatele camerelor. Au ocazia în premieră să vadă şi ei acest lucru live. Va fi alături de mine o echipă numeroasă de jurnalişti care vor lucra pentru ca ştirile locale să fie reflectate în jurnalul nostru în egală măsură cu cele naţionale", spune Sabbagh.

Astfel, ştirile Kanal D de la ora 19.00 se vor difuza, în zilele 2 şi 3 august, din Sibiu, pe 4 şi 5 august din Braşov, iar pe 6 august din Bacău. Apoi, pe 8, 9 şi 10 august vor fi în Iaşi, pe 11 şi 12 august în Galaţi, iar pe 13-15 august vor ajunge la malul mării, la Mamaia. Caravana va ajunge la Craiova în zilele de 16 şi 17 august, în Timişoara pe 18 şi 19 august, în Oradea pe 20 şi 21 august. Jurnalele de ştiri din Cluj-Napoca vor fi transmise pe 22, 23 şi 24 august, cele din Târgu-Mureş pe 25 august, iar finalul caravanei va avea loc la Baia Mare, pe 26 şi 27 august.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/stirile-kanal-d-ies-in-strada-901538.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.