Jump to content

Kaufland la Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Kaufland la Tecuci

Într-un an în care majoritatea administraţiilor locale se vaită că nu au fonduri, primarul municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain, nu are astfel de probleme. Tocmai ce a încheiat – în numele municipalităţii – o afacere care, în condiţiile austerităţii financiare din acest an, ar putea primi premiul de „cea mai bună afacere pe vreme de criză”. „Am vândut un teren pe care primăria îl primise din partea MApN, este vorba despre fosta unitate militară de pe strada Gheorghe Petraşcu. Din totalul suprafeţei de 25 de hectare pe care l-am primit în patrimoniu, am vândut un hectar şi jumătate, preţul obţinut fiind unul foarte bun aş putea spune, 120 de euro pe metru pătrat. Am obţinut în total o sumă de 1,5 miloane de euro, fără TVA, iar cumpărătorul va ridica acolo un supermaket Kaufland. Asta va însemna – în afară de afacerea în sine – locuri de muncă pentru tecuceni, şi de ce nu, îmbunătăţirea calităţii vieţii lor”, spune primarul Tecuciului.

http://www.viata-libera.ro/articol-Afacerea_anului_de_criza______2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Activitate febrila la constructia Kaufland-ului

De o luna de zile, la viitorul centru comercial Kaufland se munceste de zor, santierul fiind in plina activitate chiar in zilele de sarbatoare. Marele “loz” castigator al Primariei de anul trecut a constat in vanzarea unui teren din fosta UM din str. Gh.Petrascu, nr 62-64, valoarea achitata de Kaufland (pentru cei 15.464 mp teren si pavilioanele din suprafata construita de 2001 mp) fiind de 5,95 milioane lei. Supermarketul va fi finalizat la inceputul lunii decembrie.

Momentan, terenul a fost dezafectat, deviate tevile de gaze din perimetru si o firma din Iasi, SC DAS SRL, a facut sapaturile necesare fundatiilor, consolidand terenul si efectueaza lucrarile de canalizare.

tecuci.eu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Au demarat lucrările la Kaufland Tecuci

A început construcţia magazinului Kaufland din Tecuci. Lucrările ar trebui să fie gata înainte de Crăciun, a anunţat municipalitatea tecuceană, citând reprezentanţi ai companiei.

Magazinul şi parcarea aferentă vor ocupa o suprafaţă de 1,5 hectare. Compania a cumpărat acest teren de la Primărie la preţul de 700.000 de lei. Banii au fost dirijaţi de administraţia locală către proiectele de reabilitare a drumurilor şi a infrastructurii de utilităţi. Investiţia Kaufland de la Tecuci va genera şi alte beneficii pentru comunitate: locuri de muncă şi încasări anuale din taxe şi impozite.

Să mai spunem că magazinul Kaufland care este construit la Tecuci este al treilea din judeţul nostru, după cele care funcţionează deja în municipiul Galaţi: Kaufland 1, din bulevardul Oţelarilor, şi Kaufland 2, din strada Henri Coandă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kaufland, din noiembrie, şi la Tecuci

Primul magazin Kaufland din municipiul Tecuci se apropie de data inaugurării. Hipermarketul, a cărui construcţie a început în vară, este deja ridicat şi nu-l mai despart de lansare decât lucrările de finisare şi de amenajare a spaţiilor de vânzare. Trebuie amenajate, de asemenea, parcarea pentru clienţi, linia de aprovizionare şi infrastructura rutieră din zonă. Vorbim aici de redesenarea intersecţiei prin realizarea unui rondou şi introducerea regimului de circulaţie în sens giratoriu, dar şi de refacerea trotuarelor pentru pietoni. Magazinul, amplasat în vestul Tecuciului, pe strada Gheorghe Petraşcu, va fi deschis în a doua jumătate a lunii noiembrie, potrivit celor mai recente informaţii furnizate de companie. Ieri, reprezentanţii Kaufland, alături de autorităţile locale, au turnat, în mod simbolic, un cancioc de ciment la temelia unităţii comerciale.

Magazinul, al treilea din judeţ după cele două care funcţionează deja în municipiul Galaţi, este construit cu un efort investiţional cifrat la cinci milioane de euro. Unitatea comercială, unde vor lucra peste o sută de tecuceni, ocupă o suprafaţă totală de 1,5 hectare şi dispune de o parcare ce va putea găzdui peste 200 de maşini.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Inaugurare mult aşteptată

Începând de astăzi tecucenii se vor putea bucura de un spaţiu comercial total nou. Ieri a avut loc inaugurarea celui mai mare market al oraşului, supermarket Kaufland, locul unde 150 de tecuceni, în mare parte tineri, au găsit un job, iar pe o suprafaţă de 2.900 mp sunt expuse mărfuri dintre cele mai diverse.

La inaugurarea centrului comercial au participat oficialităţi tecucene, în frunte cu primarul Eduard Finkelstain. Acesta din urmă a tăiat pamblica inaugurală, alături de directorul de magazin, Mariana Codruţ. În deschiderea evenimentului, Eduard Finkelstain a precizat: „Acest eveniment este unul deosebit, de fericit, având în vedere faptul că este cea mai mare investiţie din ultimii 20 de ani de pe raza municipiului Tecuci, de 5 milioane de euro. Această zonă frumoasă este într-o zodie bună, tocmai pentru faptul că s-a dezvoltat deosebit de bine într-o perioadă extrem de dificilă. Timpul în care s-a realizat această investiţie a fost incredibil, de doar 7 luni, şi asta datorită unei bune organizări şi unei exigenţe deosebite în realizarea lucrărilor”.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.