Jump to content

Un bărbat a murit electrocutat la pomana socrului său


dcp100168

Recommended Posts

Un bărbat a murit electrocutat la pomana socrului său

Tânărul a murit cu doar două zile înainte de împlini 33 de ani, în urma unui accident stupid, după ce a călcat pe nişte fire de electricitate.

Ca o ironie a sorţii, Rihard Bereş, a murit la pomana socrului său. Bărbatul a călcat din neatenţie pe nişte fire de electricitate şi a căzut secerat la pământ. Acesta urma să-şi sărbătorească ziua de naştere marţi. Ar fi trebuit să împlinească 33 de ani, iar în loc de petrecere, prietenii şi familia se vor strânge la priveghi. „A făcut pomană şi la sfârşit când a început să facă ordine a călcat pe acele fire. A murit pe loc. Era descălţat şi nu a mai avut nicio şansă. Mâine era ziua lui, împlinea 33 de ani”, povesteşte Victor Tănăsescu, un coleg de serviciu.

Mai mult de atât, tănărul care a murit nu a mai apucat să-şi vadă copilul nenăscut. Soţia sa era însărcinată în şapte luni, iar în ultima perioadă vorbea tot timpul despre copilul său. „Soţia lui este terminată acum. Urma să nască. Ultima dată am vorbit cu el sâmbătă şi era foarte fericit pentru că urma să aibă un copil. Era proaspăt căsătorit. E tragic ce se întâmplă”, spune Vasile Pârjoleanu, un alt coleg de serviciu.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului judeţean pentru efectuarea autopsiei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_barbat_a_murit_electrocutat_la_pomana_socrului_sau_0_305369948.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.