Jump to content

Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi 0-0

Recommended Posts

Posted

Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, pe 6 august

Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât astăzi ca meciul FC Rapid Bucureşti - FC Oţelul Galaţi, din etapa a III-a a Ligii I, ediţia 2010-2011, să aibă loc vineri, 6 august, de la ora 20.00.

Partida va fi transmisă în direct de canalul Digi Sport.

• 2 weeks later...
Posted

Preţurile biletelor pentru partida Rapid - Oţelul

Marţi s-au pus în vînzare biletele pentru partida Rapid - Oţelul Galaţi, care se va disputa vineri, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în direct de DigiSport. Preţurile sînt: 10 lei - peluza a II-a, 15 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 50 lei - tribuna 0.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/vrei-sa-stii-care-sint-preturile-biletelor-pentru-partida-rapid-otelul-afli-aici-201274.html

Posted

Dorinel Munteanu: Nu mă sperie atmosfera din Giuleşti

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că nu îl sperie atmosfera de pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, precizând că îşi doreşte ca şi jucătorii săi să nu fie intimidaţi de suporterii rapidişti, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu mă tem de atmosfera din Giuleşti. Ştim că publicul rapidist crează o atmosferă vulcanică, dar, pe mine cel puţin, acest lucru nu mă sperie şi vreau ca nici pe jucători să nu-i sperie. Diferenţa se face până la urmă pe teren, sunt 11 contra 11. Nu ne sperie partida cu Rapid, deşi suntem convinşi că vom avea un meci foarte dificil. Întâlnim o echipă care, ca şi noi, nu a primit gol, a făcut două meciuri bune. Rapid este favorită, dar noi mergem la Bucureşti să facem un joc bun şi să ne atingem obiectivul pe care-l avem la fiecare meci. Până la urmă e o partidă ca oricare alta din campionat, tot trei puncte sunt puse în joc. Dacă nici noi şi nici ei n-am primit gol până acum, ar fi bun un 0-0, un punct pe terenul unei echipe pretendente la tiltu e foarte bun", a spus Munteanu.

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi nu se va putea baza în meciul cu Rapid pe Antal şi Ibeh, încă nerefăcuţi complet.

Posted

Aici Dorinel are dreptate. Rapidul nu e chiar spaima lumii, sa te predai inca dinaintea meciului. Poate - cine stie - inca trei puncte :-?

Posted

Avancronica partidei Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi

Avancronica partidei Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, care se va disputa, vineri, de la ora 20.00, pe Stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu" din Bucureşti, în etapa a III-a a Ligii I.

Rapid Bucureşti, echipă probabilă: 33. Bornescu - 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 27. Glauber, 19. Bozovici - 14. Roman, 15. Lazăr, 30. Spadacio, 10. Herea - 21. Sburlea, 99. Cassio. Antrenor: Marius Şumudică. Rezerve: 89. Straton, 3. Fernandes, 6. Ezequias, 8. Grigore, 25. Veronesi, 20. Grigorie, 9. Răduţă. Absenţi: Cesinha, M. Constantin (accidentaţi).

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Grahovac - 3. Râpă, 16. Sîrghi, 18. Costin, 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu - 7. Iorga, 10. Paraschiv, 11. Ochiroşii - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: 22. Abraham, 20. Cojoc, 30. Perendija, 37. Viglianti, 5. Petean, 14. Ilie, 32. Borbely. Absenţi: Antal, Ibeh (accidentaţi).

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Ovidiu Artene, Sebastian Stoianof (asistenţi) - Georgian Ionescu (rezervă). Observatori: Dan Ionescu, Alexandru Crişan

Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, vineri, ora 20.00 - Digi Sport

Palmares: 44 24 8 12 80-48

Primul meci: 0-5 la Galaţi, la 26 octombrie 1986

Scor maxim: 7-0, la Galaţi, la 5 noiembrie 2006

Singura victorie a Oţelului în deplasare cu Rapid: 4-3, la 20 septembrie 1996

Ultimul meci jucat pe terenul Rapidului: 3-0, la 1 noiembrie 2009.

Posted

Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi 0-0

Echipa Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a III-a a Ligii I.

Rapid: 33. Bornescu - 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 23. M. Constantin, 6. Ezequias -14. M. Roman (20. Grigorie '64), 15. C. Lazăr, 30. Spadacio, 19. Bozovici (21. Sburlea '46) - 10. Herea, 99. Cassio ( 9. L. Răduţă '77). Antrenor: Marius Şumudică.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci -3. Râpă, 16. Sârghi, 18. S. Costin, 23. Sălăgean - 26. I. Neagu, 29. Giurgiu - 7. Iorga (5. Petean '87), 10. G. Paraschiv (37. Viglianti '46), 14. S. Ilie (11. Ochiroşii '57) - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Rui Duarte '83, Bornescu '83, Ezequias '90+2 / Iorga '31, S. Ilie '44, Giurgiu '69, Grahovaci '77, Petean 90+2.

Arbitri: Robert Dumitru - Ovidiu Artene, Sebastian Stoianof - Georgian Ionescu. Observator: Alexandru Crişan.

Meciul a fost urmărit de aproximativ 9.000 de spectatori.

m/

Posted

Dorinel Munteanu: "Am controlat jocul, pot spune că sînt mulţumit"

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, se declară mulţumit de rezultatele înregistrate de echipa sa în primele 3 etape ale sezonului şi crede că jucătorii săi putea marca în poarta Rapidului, dacă erau mai atenţi. "Avem 7 puncte după trei etape, consider că e un debut meritat. Echipa mea a făcut un meci bun în faţa Rapidului, am controlat jocul. Am fi dorit să cîştigăm, pregătim orice meci la victorie, dar am avut în faţă un adversar bun, cu o atmosferă foarte bună în tribune, mă bucur că echipa mea nu s-a speriat. Puteam să şi marcăm dacă eram mai atenţi. Nu mai joacă tradiţia, sponsorul de pe tricou, sînt 11 contra 11 pe teren, acolo se decide jocul. Am făcut o partidă bună, pot spune că sînt mulţumit", a spus Munteanu.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dorinel-munteanu-am-controlat-jocul-pot-spune-ca-sint-multumit-201668.html

Sumudica: "Avem probleme pe faza de atac!"

Tehnicianul Rapidului Marius Sumudica s-a aratat nemultumit de prestatia adversarilor din meciul de astazi, Otelul Galati, care ar fi practicat un fotbal urat. "Am avut o echipă bine organizată, am încercat să construim cu mingi lungi, în faţa unei echipe care s-a apărat foarte bine, nu am reuşit să ne creem ocazii de a marca. Sunt supărat pentru modul de a interpreta acest joc, o echipă care a venit să stea doar pe jos, trăgeau de timp din prima repriză, au refuzat jocul. N-am primit gol, n-am marcat, e adevărat, avem probleme pe faza de atac, sperăm să le remediem", a declarat Sumudica.

http://www.sport365.ro/Sumudica_Avem_probleme_pe_faza_de_atac_-n123214.html

Posted

sfatul meu este sa nu ne bucuram mult pentru acele rezultate pentru ca echipa Otelul Galati e imprevizibila intotdeauna precum femeile din zilele noastre....ce-i de la Otelul dupa parerea mea in ultimul timp nu au fost seriosi au vandut in ultimi anii jucatori de valoare meciuri in favoarea echipelor din Bucuresti asa ca sa ii mai vedem...sa vedem la sfarsitul turului pe ce loc vor fii...asa cu o floare nu se face primavara...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.