dcp100168 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Laureaţii concursului "Mesajul meu antidrog"Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Galaţi din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţan Galaţi a derulat la nivel local în anul şcolar 2009-2010 concursul naţional "Mesajul meu antidrog" - ediţa a VII-a. Sub sloganul „Dependenţi de libertate", concursul "Mesajul meu antidrog" a urmărit formarea de convingeri de viaţă sănătoase în rândul tinerilor, prin antrenarea acestora în activităţi prin care să-şi exprime opiniile şi atitudinile faţă de consumul de alcool, tutun şi droguri, conştientizând în acest fel şi consecinţele negative asociate acestuia, stimularea creativităţii artistice a tinerilor în diferite domenii - literar, creaţie film, fotografie artistică, creaţie pagini web, oferind astfel un spaţiu de exprimare artistică. Au participat la competiţie lucrări realizate de tineri din unităţi şcolare din municipiul Galaţi şi oraşul Tg. Bujor, la faza judeţeană desemnându-se următorii câştigători:eseu literarpremiul I. Boboc Irina, cls XI-A,Grup Scolar Eremia Grigorescu,Targu Bujor, cls XI-A, Prof. Costandache Roxanapremiul II. Deca Elena Catalina, Grup Scolar Eremia Grigorescu, Targu Bujor, cls XI-A, Prof. Costandache Roxanapremiul III. Stînga Teodora Cătălina, Colegiul Tehnic "Traian", cls. A XI-a A, Prof. Iulia Gălăţanufilm scurt metraj, spot, fotografie digitalăspotpremiul I. Lazarencu Andrei, CT „Paul Dimo", cls. a IX-a D, Prof. Caranaş Camelia, Vâlcu Elena Emanuelafotografie digitalăpremiul I. Stînga Teodora Cătălina, Colegiul Tehnic "Traian", cls. A XI-a A, Prof. Iulia Gălăţanuarte vizuale (grafică, poster, pictură)graficăpremiul I. Ralea Claudiu, cls. a IX-a D, Grupul Şcolar Industrial Metalurgic, prof. Iancu Claudiapremiul II. Bogatu Viorela Denisa - CNVApremiul III. Axente Ştefania, Colegiul Tehnic „Paul Dimo", cls. a X-a A, Prof Coordonator Caranaş Cameliaposterpremiul I. Axente Ştefania, CT „Paul Dimo", cls. a X-a A, Prof Coordonator Caranaş Cameliapremiul II. Gherghiniş Teodor, CT „Paul Dimo", cls. a XI-a A, Prof. Vâlcu Elena Emanuelapremiul III. Ciorită Cristian Ionuţ, cls. a X-a A, Grupul Şcolar Industrial Metalurgic, prof. Iancu Claudiapicturăpremiul I. Axente Ştefania, CT „Paul Dimo", cls. a X-a A, Prof Coordonator Caranaş Cameliapremiul II.Gherghiniş Teodor, CT „Paul Dimo", cls. a XI-a A, Prof. Vâlcu Elena EmanuelaCâştigătorii premiilor I vor participa şi la etapa naţională a concursului.http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Concursul_-Mesajul_meu_antidrog-_la_final_0_305369976.html
dcp100168 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Liceeni şi elevi premiaţi la a VIII-a ediţie a concursului „Mesajul meu antidrog”Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Galaţi, din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog, a premiat câştigătorii etapei judeţene a concursului „Mesajul meu antidrog”, ediţia a VIII-a, concurs care s-a desfăşurat în anul şcolar 2010-2011.Lista cu elevii câştigători la faza judeţeană a Concursului Naţional „Mesajul meu Antidrog” ediţia a VIII-a, 2010-20111. Concurs de sloganuri pentru campanie antidrog - destinat elevilor de gimnaziu şi liceu1.1. LiceuI – „Zborul nu se clădeşte pe droguri!” - Lungu Alina, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Galaţi, profesor coordonator Carmen – Mariana CodreşII – „Drogurile ucid! Tu trebuie să trăieşti! (scrisoare către un prieten)” - Murgu Ştefan, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Galaţi, profesor coordonator: Rusu MarianaIII – „ Plicul înseamnă distrugere şi moarte! Nu-ţi inhala destinul!” – Laţcu Dona – Mihaela, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Galaţi, profesor coordonator: Carmen – Mariana Codreş1.1. GimnaziuI – „Învaţă să visezi fără droguri” – Vlasie Claudiu, Şcoala Gimnazială nr. 22 „Dimitrie Cantemir” Galaţi, profesor coordonator: Tudorache ValentinaII – „Nu te ascunde în umbra drogurilor” – Ioniţă Violeta, Şcoala Gimnazială Nr. 26 "Ion Creagă" Galaţi, profesor coordonator: Tudorache ValentinaIII – „Viaţa e mai frumoasă trăind-o, nu distrugând-o!” – Popa Ionela Daniela, Şcoala nr. 22 “Dimitrie Cantemir”, prof. Tudorache Valentina 2. Film scurt metraj, spot şi fotografie digitală - destinat elevilor de liceu2.1. Film de scurt metrajI – „Creioanele vieţii” – Pricope Adelina, Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, profesor coordonator Vlasie Ramona;II – „Urmează o pasiune, nu un viciu” - Cadar Veridiana Alice, Dragomir Cătălina, Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, profesor coordonator Vlasie Ramona;III - „Stop drogurilor” - Cornea Giulia, Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, profesor coordonator Hriscu Carmen;2.2. SpotI – „Viaţa este plină de culori” - Lungu Alina, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, profesor coordonator Codreş Carmen Mariana;II – „Anotimpurile vieţii” - Marius Presură, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, profesor coordonator Codreş Carmen Mariana;2.3. Fotografie digitalăI – „Libertatea eu-lui meu!” - Pricope Adelina, Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, profesor coordonator Vlasie Ramona;3. Arte vizuale: pictură - desen - destinat elevilor de gimnaziuI – „Viaţă sau drog”, Batog Florin, Şcoala Gimnazială nr. 2, profesor coordonator Călin Ionelia;II – „Întoarce-te spre soare!” - Miloşovici Anca Narcisa, Ciupitu Raul Ionuţ, Şcoala Gimnazială Băneasa, profesor coordonator: Baştea Camelia;III – „Viaţă în culori”, Frînculescu Andra, Şcoala nr. 22 “Dimitrie Cantemir”, prof. Tudorache Valentina.monitoruldegalati.ro
Recommended Posts