Jump to content

Poliţiştii gălăţeni caută un pedofil


dcp100168

Recommended Posts

Poliţiştii gălăţeni caută un pedofil

* Bărbatul a acostat şi a agresat sexual 3 fetiţe chiar în centrul oraşului.

Alerta maximă la Galaţi, unde un pedofil extrem de periculos este căutat după ce a acostat şi a agresat sexual 3 fetiţe chiar în centrul oraşului. Una dintre victime este fiica unui poliţist. Din descrierile fetiţelor, atacatorul pare a fi acelaşi. Poliţia a împinzit oraşul în încercarea de a-l prinde pe agresor înainte de a mai comite vreun atac.

http://www.europafm.ro/stiri/interne/galati-politistii-sunt-pe-urmele-unui-pedofil-periculos~n42169/

Link to comment
Share on other sites

Fiica autistă a unui poliţist gălăţean a fost abuzată sexual, în plină stradă, de un individ neidentificat

Copilul unui agent de poliţie de la Secţia numărul 1 a fost abuzat sexual de un bărbat care nu a fost încă prins de forţele de ordine. Fetiţa în cauză este autistă şi din acest motiv nu poate oferi amănunte legate de agresor.

În acest moment poliţiştii gălăţeni caută persoana care a comis fapta de abuz sexual asupra minorului în vârstă de opt ani. „Avem o singură plângere. Este vorba de un copil de opt ani care a fost abuzat", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Copilul este autist, iar tatăl său este agent de poliţie la Secţia numărul 1. „Faptul că minorul este autist ne îngreunează cercetările pentru că nu ne poate oferi date legate de autor. În acest moment se fac verificările pentru a putea ajunge la persoana care a comis această faptă", ne-a mai precizat Cristina Tatulici.

Pe lângă această plângere, mai există ipoteza să mai existe două cazuri de copii abuzaţi. „Am înţeles că sunt alte două familii care ar reclama astfel de incidente, însă la Poliţie nu a venit nimeni să depună plângere. Prin această cale chiar doresc să rog familiile în cază sau gălăţenii care au date referitoare la aceste cazuri să ne contacteze pentru a putea depista cât mai repede autorul", ne-a mai precizat Cristina Tatulici.

În acest moment nu se poate preciza dacă o singură persoană este autorul celor trei posibile abuzuri asupra unor minori.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Fiica_autista_a_unui_politist_galatean_a_fost_abuzata_sexual_0_305969744.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Un pedofil din Galaţi s-a întors după un an să molesteze aceeaşi fetiță

Un bărbat de 36 de ani din Galaţi a fost prins, ieri, de câţiva localnici, după ce s-a întors în locul unde în urmă cu un an molestase o fetiţă, pentru a o botjocori din nou. Nemernicul a fost prins de câţiva vecini.

Mama copilei ne-a povestit, încă în stare de şoc cum, în urmă cu un an, fetiţa ei a fost abuzată de pedofil. Ieri, în timp ce micuţa era în faţa blocului la joacă, a strigat-o speriată şi i-a spus că bărbatul s-a întors.

Femeia a sunat la poliţie, dar şi-a alertat şi vecinii, de teamă că acesta ar putea scăpa. Un bărbat şi o femeie, angajată a Poliţiei de Frontieră, s-au luat imediat după nemernic. “Anul trecut s-a legat de două copile, le-a atins, le-a arătat organul sexual, le-a pupat pe guriţă. După aproape un an s-a întors din nou în cartierul nostru, iar una dintre ele l-a recunoscut. L-am urmărit prin cartier ascunsă după maşini până când a intrat într-un bar. Acolo l-am chemat şi pe fratele meu să mă ajute”, ne-a povestit poliţista.

Obsedatul a fost arestat

Cei doi l-au încolţit pe pedofil în scara unui bloc unde acesta acostase deja alte patru fetiţe. “Ne era teamă să nu le facă ceva şi lor, aşa că am trimis un alt amic în scară, ca să nu fie copilele singure, iar când a venit şi poliţia, am intrat toţi după el. Eu am nepoţele mici şi mi se face rău când mă gândesc că un om ca acesta a stat pe aici prin cartier. Merita să îi arătăm noi…”, ne-a spus îngrozit Daniel Amoiloaiei, unul dintre cei care au ajutat la prinderea pedofilului. Nemernicul a fost reţinut pentru 29 de zile, iar asupra sa, poliţiştii au găsit mai multe poze şi filmări cu fetiţe dezbrăcate.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.