Jump to content

Gălăţean ameninţat cu pistolul pe şosea


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean ameninţat cu pistolul pe şosea

Incidentul s-a petrecut miercuri, 28 iulie, după ora 17.00, pe DE 584, aproape de municipiul Brăila. Doi tineri, unul din Galaţi, celălalt din Iaşi, s-au depăşit şi s-au şicanat reciproc în trafic. Împreună cu şoferul din Iaşi mai erau doi tineri. La un moment dat, unul dintre ieşeni, cel din dreapta şoferului, a scos un pistol cu bile din cauciuc din torpedou şi l-a îndreptat către gălăţean, din mers, simulând că-l împuşcă. Tânărul ameninţat a sesizat poliţia, care a confiscat arma şi i-a întocmit ieşeanului dosar penal, pentru că nu deţine permis de port-armă. În plus, acesta va fi anchetat şi pentru ameninţare.

http://www.adevarul.ro/locale/braila/Un_iesean_l-a_amenintat_cu_pistolul_pe_un_galatean-pe_DE_584_0_307169740.html

Link to comment
Share on other sites

Că mârlanul a vrut să-şi dea aere pe lângă gălaţean e problema lui cu atât mai mult cu cât nu avea permis de port-armă. Partea cu autoapărarea e cât se poate de normală din punctul meu de vedere. Că unii înţeleg prin asta spart în figuri e altă discuţie. Nu e nimeni încurajat şi fiecare are dreptul la aceste arme letale sau neletale în funcţie de caz.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.