Jump to content

Bătrână bătută cu pietre în faţa casei


dcp100168

Recommended Posts

Bătrână bătută cu pietre în faţa casei

Ioana Hristu, în vârstă de 85 de ani, din Galaţi, a fost la un pas de moarte cânt un grup de tineri au început să arunce cu pietre în ea. Câteva dintre ele au lovit-o în cap, iar femeia a căzut secerată la pământ. Norocul a fost că un vecin a trecut prin zonă şi a chemat salvarea când a văzut-o sângerând. „Dădeau foc la rumeguş în faţa porţii mele şi le-am zis să înceteze. Au zis că-mi dau foc la casă şi au început să arunce cu pietre. Am căzut şi m-am trezit la spital. Erau vreo şapte inşi de acolo din cartier. Vreau să-i amendeze măcar. Nu am bani să mă plimb prin tribunale cu ei”, spune Ioana Hristu.

Medicii i-au acordat femeii îngrijirile medicale necesare şi spun că dacă mai întârzia puţin nu-i mai puteau salva viaţa. „Pacienta a fost adusă cu un traumatism cranio – facial prin lovire cu obiecte dure. Este vorba de nişte pietre. Aceasta mai prezenta o plagă parietală dreaptă. În continuare va rămâne internată pentru supraveghere medicală”, spune Lucica Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Vecinii din cartier spun că sunt terorizaţi de gaşca respectivă şi că le este frică să mai iasă din casă după ce se întunecă. „Ne-am săturat de aceşti golani. Ne este frică să ieşim din casă sau să lăsăm copiii să se joace în cartier. Numai probleme ne crează aceşti derbedei”, spune Gherghina Dudu, una dintre vecinele victimei.

Poliţiştii au audiat-o pe victimă şi au demarat o anchetă în acesta caz pentru a-i identifica pe vinovaţi. „Victima nu a depus plângere până în momentul de faţă. Efectuăm cercetări pentru a-i trage la răspundere pe cei vinovaţi”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/O_batrana_a_fost_batuta_cu_pietre_chiar_in_fata_casei_sale_0_309569457.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.