George Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 (edited) Am ramas si eu cu un dubiu. Cum o cheama pe Directoarea Transurb? Genica Totolici sau Genica Tatulici sau Jenica Tatulici sau Jenica Totolici? Multe ziare au botezat-o. Iar in caz ca numele ei de familie e Tatulici e coincidenta de nume sau e ruda cu Cristina Tatulici purtatoarea de cuvant a politiei galatene? Si asta ar insemna nepotism. Edited August 2, 2010 by George
Mikka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Genica Totolici; nu are nicio legatura cu purtatorul de cuvant al Politiei. Crede-ma
floriano Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Am ramas si eu cu un dubiu. Cum o cheama pe Directoarea Transurb? Genica Totolici sau Genica Tatulici sau Jenica Tatulici sau Jenica Totolici? Multe ziare au botezat-o. Iar in caz ca numele ei de familie e Tatulici e coincidenta de nume sau e ruda cu Cristina Tatulici purtatoarea de cuvant a politiei galatene? Si asta ar insemna nepotism.Eu sunt doar curios de unde scoți tu ipotezele astea George! Zău dacă nu, dar mi se pare cel puțin bizar. Aștept să mă luminezi tu!
Recommended Posts