Jump to content

Se prelungeşte traseul 102

Recommended Posts

Posted

Se prelungeşte traseul 102

În urma mai multor solicitări venite din partea gălăţenilor care locuiesc în partea de nord a oraşului, Transurb a decis să prelungească, experimental, traseul 102. Astfel, începând cu 15 martie 2008, autobuzele cu licenţele 3 şi 7 (marcate în parbriz) circulă pe traseul Micro 19 - strada Brăilei - strada Domnească - Parc CFR - strada Prundului - Bariera Traian - strada Ştefan cel Mare (spatele Spitalului de Boli Infecţioase) - strada Alexandru Măcelaru (faţa aceluiaşi spital) şi retur.

• 4 months later...
  • 2 months later...
Posted

Eu as propune aparitia unei linii interjudetene 102B care sa circule din jumatate in jumatate de ora de la ora 6.00 pana la ora 0.00 Ruta ar fi: Statia Apollo din Braila-Bd Dorobanti-Dig-ANL Dimitrie Cantemir-Micro19-Bd Otelarilor-Bd Brailei-Parc CFR-Bariera Traian.

Statiile ar fi: Apollo (Capat)-1 statie la capatul Brailei inainte de inceperea Digului-A 2-a statie la Dacia, A 3-a statie la ANL Dimitrie Cantemir, a 4-a statie la intrarea in Galati, a 5-a statie la Micro 19 acolo unde intorc tramvaiele, a 6-a statie capatul lui 102, apoi toate statiile lui 102. penultima Parc CFR si ultima Bariera Traian (Capat).

• 4 weeks later...
Posted

Probabil ca in curand se va face si o astfel de linie, George, insa deocamdata maxi-taxi-urile nu au "adversari" pe piata de transport.

Posted

Daca braicarul si Transurb-ul nu ar mai fi asa ursuzi cum sunt acum si se fac ca ploua, si ar avea interesul pe modrnizari si infiintari de linii cate o linie noua pe saptamana, dubarii ar pleca cu coada intre picioare sa isifaca veacul in alte orase.

Eu am o lista foarte lunga de trasee ce ar trebui infiintate. Daca braicarul si transurbul ar afla de lista mea si ar infiinta tot ce e pe lista, dubarii ar da faliment.

Posted

Stiu ca nu e bun, dar nu stiu de ce altii il vor. De exemplu cei de pe transurb il sustin. Eu nu l-as sustine insa mi-am dat doar o parere. De exemplu in vestul tarii acolo unde e mai ofrganizata treaba monopolul inca a ramas.

Eu as fi bucuros si vreun maxi-taxist daca mi-ar vrea lista sa isi selecteze ceva trasee de acolo. lista mea e gandita pentru un transport metropolitan. dica cel putin in privinta transportului Braila si Galati sa fie un oras cu 2 sectoare.

Posted
Daca braicarul si Transurb-ul nu ar mai fi asa ursuzi cum sunt acum si se fac ca ploua, si ar avea interesul pe modrnizari si infiintari de linii cate o linie noua pe saptamana, dubarii ar pleca cu coada intre picioare sa isifaca veacul in alte orase.

Eu am o lista foarte lunga de trasee ce ar trebui infiintate. Daca braicarul si transurbul ar afla de lista mea si ar infiinta tot ce e pe lista, dubarii ar da faliment.

Daca nu ar fi, maxi taxi, Transurbul nu ar face fata numarului mare de calatori. SI iar am merge ca pe timpul lui nea ceasca, ingramaditi, pe scari samd. EU prefer maxi taxi (atunci cand trebuie sa folosesc mijlocul de transport in comun), in primul rand ca acolo nu urca tot felul de boschetari si te mai trezesti fara portofel sau telefoane mobile. Asta e cel mai mare avantaj. E drept ca s-a mai inoit parcul auto, dar tot nu au frecventa traseelor de maxi taxi.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.