Jump to content

Furt de 16.000 de euro la un cabinet ginecologic


dcp100168

Recommended Posts

Furt de 16.000 de euro la un cabinet ginecologic

Doi tineri au sustras în urmă cu câteva luni mai multe obiecte din incinta unui cabinet medical, prejudiciul adus fiind de 16.000 de euro. Hoţii au fost prinşi şi prezentaţi astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Persoana care i-a denunţat pe hoţi la Poliţie este o bătrânică de 70 de ani, femeia a anunţat dispeceratul 112 de furtul a 5 tablouri, un ceas suspendat, o uşă din inox de la un sterilizator, 12 casolete din inox cu instrumente ginecologice şi un covor persan lucrat manual. Hoţii au pătruns în apartamentul în care se afla cabinetul medical prin fereastra destinată acestuia din urmă. "În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Galaţi, poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie au efectuat două percheziţii la domiciliile numiţilor S. Sorin de 21 ani şi P. Corneliu de 20 ani, ambii din Galaţi, la locuinţa primului dintre ei fiind găsit covorul care fusese sustras", a declarat subcomisarul Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Hotii_au_furat_instrumente_ginecologice_de_16-000_de_euro_dintr-un_cabinet_medical_0_311369306.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.