Jump to content

Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni de o maşină a Poliţiei


dcp100168

Recommended Posts

Un copil a fost accidentat pe trecerea de pietoni de catre o masina a politiei

Accidentul s-a prosus in urma cu aproximativ o ora si jumatate in fata Liceului Metalurgic. Copilul a fost ranit usor si se afla in afara oricarui pericol. Politistii sustin ca s-ar fi aflat in misiune.

Patricia Olaru, in varsta de 12, din Galati a fost lovita de catre masina politiei chiar pe trecerea de pietoni, din fata Liceului Metalurgic. In urma impactului, copila s-a ales cu un traumatism la nivelul cotului. Martorii la accident au sunat imediat la ambulanta, iar aceasta a fost transportata la spital. "Nu stiu cum s-a intamplat. Eu nu eram cu ea. Sper sa fie bine", spune Beatrice Olaru, mama fetitei de 12 ani, care a venit imediat la locul accidentului.

Politistii sustin ca se aflau in misiune. Masina politiei s-a ales cu parbrizul spart. "Masina avea pornite semnalele acustice si luminoase. Politistii se deplasau in piata energiei pentru a aplana un conflict in zona respectiva", declara Cristina Tatulici, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_copil_a_fost_accidentat_pe_trecerea_de_pietoni_de_catre_o_masina_a_politiei_0_311969349.html

Link to comment
Share on other sites

Acolo, la Metalurgic, e ceva în neregulă cu trecerea de peitoni... Chiar înaintea ei, e o stație de autobuz iar dacă acesta e oprit în stație, șoferul ce-l depășește n-are cum vedea dacă e cineva angajat pe trecere...

Cât despre varianta cu „se aflau în misiune”, să mă scutească!... Am avut ocazia, acu' câteva luni, în fața liceului 10 să văd cum o „poliție” și-a pornit „sirena” chiar când oprise un microbuz să dea prioritate pietonilor ce se aflau pe zebră :-Q

Link to comment
Share on other sites

Acolo, la Metalurgic, e ceva în neregulă cu trecerea de peitoni

Mai sunt asemenea statii - vezi si in centru, unde e si statie si trecere si verde intermitent si lucrari etc.

Chestia cu misiunea, chiar daca ai fi intr-o asemenea situatie, nu-ti da voie sa zburatacesti pietonii pe trecerii - in cazul asta un copil, totusi, probabil indoctrinat ca sa treaca "numai pe trecere"...

Link to comment
Share on other sites

Fetiţă de 12 ani, lovită pe trecerea de pietoni de o maşină a Poliţiei aflată în misiune

O fetiţă de 12 ani din Galaţi a fost lovită, vineri seară, pe o trecere de pietoni, de o maşină a Poliţiei care se afla în misiune, minora suferind leziuni uşoare.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi a dispus începerea unei anchete în acest caz pentru stabilirea exactă a circumstanţelor în care s-a produs accidentul şi dacă poliţistul care conducea maşina a respectat regulile de circulaţie. "La ora 16.45, prin intermediul 112, a fost solicitată intervenţia poliţiştilor la un bar din municipiul Galaţi unde izbucnise un scandal între mai multe persoane. La faţa locului s-a deplasat un singur echipaj, iar câteva minute mai târziu s-a solicitat intervenţia unui nou echipaj. În timp ce a doua maşină se îndrepta către locul de intervenţie cu semnalele acustice şi luminoase pornite, la o trecere de pietoni situată în Piaţa Energiei o fetiţă de 12 ani s-a desprins dintr-un grup de persoane care aşteptau pe trotuar pentru a traversa şi a fost lovită de maşina Poliţiei", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici.

Ea a precizat că fata a suferit leziuni uşoare şi a primit îngrijiri medicale de specialitate.

http://www.mediafax.ro/social/galati-fetita-de-12-ani-lovita-pe-trecerea-de-pietoni-de-o-masina-a-politiei-aflata-in-misiune-6800298

Link to comment
Share on other sites

o fetiţă de 12 ani s-a desprins dintr-un grup de persoane care aşteptau pe trotuar pentru a traversa şi a fost lovită de maşina Poliţiei

Dupa tonul comunicatului mai corect era "o fetiţă de 12 ani s-a desprins dintr-un grup de persoane care aşteptau pe trotuar pentru a traversa şi a lovit masina Politiei" :-??

Link to comment
Share on other sites

Dosar penal în cazul accidentului fetiţei de 12 ani

După accidentul de vineri seară, atunci când o maşină aparţinând secţiei 4 Poliţie din Galaţi a acidentat o fetiţă de 12 ani pe trecerea de pietoni, IPJ Galaţi a deschis dosar penal.

Conform comisarului şef Doru Geru, şeful IPJ Galaţi, a fost deschis un osar penal în cauza accidentului de vineri seară. "Am demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cele petrecute, iar în cel mai scurt timp vom propune soluţia legală", a declarat acesta.

Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din apropierea Liceului Metalurgic. Agentul Viorel Mizdrea de la Secţia 4 Poliţie - care, conform spuselor şefilor săi, se afla în misiune - a intrat pe banda unu a sensului său de mers şi a lovit-o în plin pe Patricia Olaru, în vârstă de 12 ani, care se afla pe trecerea de pietoni.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Dosar-penal-cazul-accidentului-fetitei_0_313168706.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.