Jump to content

Oţelul Galaţi - FCM Târgu Mureş 1-0

Recommended Posts

Posted

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - FCM Târgu Mureş

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - FCM Târgu Mureş, care se va disputa, luni, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul "Oţelul", în etapa a IV-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Grahovac - 3. Râpă, 16. Sîrghi, 18. Costin, 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu - 7. Iorga, 37. Viglianti, 11. Ochiroşii - 32. Borbely. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: 22. Abraham, 20. Cojoc, 30. Perendija, 10. Paraschiv, 8. Antal, 14. S. Ilie, 27. Pena. Absenţi: Ibeh (accidentat).

FCM Târgu Mureş, echipa probabilă: 12. Dănălache - 23. D. Matei, 4. Cordoş, 6. Fl. Moldovan, 32. Topici - 25. Vagner, 10. Casquero, 19. Fl. Dan, 17. D. Roman - 14. M. Stere, 9. Vancea. Antrenor: Adrian Falub. Rezerve: 22. Botoşer, 20. Pop, 3. Bălău 5. Onicaş, 7. Fl. Stângă, 15. Edu, 29. Didi.

Oţelul Galaţi - FCM Târgu Mureş, luni, ora 18.00, Gsp Tv.

Arbitri: Dragoş Istrate - Aurel Oniţă, Paul Dimancea - Ionel Ivan.

Observatori: Vasile Szobotka, Ioan Danciu.

Meci în premieră în Liga I.

Posted

D.Munteanu: Cu FCM Târgu Mureş va fi o luptă de 90 de minute

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că meciul cu FCM Târgu Mureş, din etapa a IV-a a Ligii I va fi "o luptă care va dura 90 de minute", transmite corespondentul MEDIAFAX. "Vom întâlni o echipă bună, cu jucători valoroşi, care în ultimele două etape a obţinut rezultate neaşteptate cu două candidate la titlu. Eu aştept de la fotbaliştii mei să formeze o echipă care să facă totul pentru a câştiga jocul. Nu va fi uşor, va fi o luptă care va dura 90 de minute. Sper să avem de partea noastră suportul publicului, pe care-l aştept în număr cât mai mare la stadion", a spus Dorinel Munteanu.

La Oţelul ar putea reintra, luni, Antal, fotbalist care şi-a revenit după o accidentare care l-a ţinut de parte de gazon în acest început de campionat. Va lipsi în continuare John Ibeh, accidentat.

Aurelian Babutan: "Un rezultat de egalitate ar fi extraordinar pentru noi"

"Va fi un meci greu, impotriva unui adversar care n-a primit gol in primele etape. Otelul este o echipa care are un conducator foarte bun, un antrenor foarte bun si un lot de jucatori valorosi. Unii provin din pepiniera proprie, lucru care poate constitui un model pentru noi si pentru alte echipe. Vom incerca sa demonstram ca rezultatele din ultimele doua meciuri n-au fost intamplatoare si cred ca un rezultat de egalitate ar fi extraordinar pentru noi." (Aurelian Babutan, director general FC Municipal)

http://www.zi-de-zi.ro/detalii-articol/article/020ec7cc0c/60387.html

Posted

Bilete la Oţelul - Tg.Mureş

Preţurile biletelor pentru meciul de luni, FC Oţelul Galaţi - FCM Tg. Mureş, din etapa a IV-a a Ligii I, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluze - 7 lei, Tribuna Zero - 50 de lei.

Biletele se vor comercializa luni, 16 august, între orele 10.00 - 19.00 (inclusiv în pauza meciului), la casele de bilete din jurul stadionului "Oţelul". Tichetele pentru Tribuna Zero sunt disponibile la Clubul ArcelorMittal din Ţiglina I.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2611

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - FCM Targu-Mures

Mijlocaşul dreapta Liviu Antal, accidentat cu o săptămână înainte de startul campionatului, şi-a revenit şi, de câteva zile, se antrenează alături de lotul condus de Dorinel Munteanu. Antal suferise o entorsă de gleznă. "Nu ştiu dacă îl opresc în primii 18 pentru meciul cu FCM, dar cert este că-i sănătos. Şi Paraschiv e bine, face antrenament normal cu echipa după contractura suferită cu Rapid. Nu avem probleme medicale", a spus Dorinel Munteanu. Va lipsi în continuare John Ibeh, accidentat.

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg.Costin, Sălăgeanu - L.Iorga, Giurgiu, Viglianti, Neagu, Ochiroşii – Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: Ibeh; Incerţi: G.Paraschiv, L.Antal; Suspendaţi: -; Rezerve: Abraham, Cojoc, Perendija, G.Paraschiv, Antal, S.Ilie, Borbely

Pentru că au refuzat reducerea salariilor într-o perioadă în care însuşi jucătorul-emblemă al clubului a cerut micşorarea lefii cu 30 la sută, nigerianul John Ibeh, bosniacul Zdenko Baotici şi Marius Matei au fost retrogradaţi la echipa a doua a clubului. Ultimii doi se pregătesc de mai bine de o lună cu echipa de Liga 3 a grupării dunărene, iar surpriza se numeşte Ibeh, cel care încă stă departe de efort deoarece a fost operat la genunchi acum o lună şi jumătate. "Ibeh cred că va fi pe la echipa a doua alături de ceilalţi doi, Baotici şi Matei. Va fi acolo, dar fără drept de joc deoarece se contabilizează orice meci oficial şi nu mai putem aplica un articol de regulament care ne dă dreptul de a rezilia unilateral un contract", susţine directorul general Marius Stan.

3. Oţelul Galaţi 3 2 1 0 3-0 7

11. FCM Târgu-Mureş 3 1 1 1 2-2 4

Mijlocaşul Sebastian Sfârlea a fost operat după ce a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu, urmând a reveni pe teren în primăvara anului 2011. Din lot vor lipsi în meciul de la Galaţi, accidentaţi, fundaşii Szilagyi şi Miclăuş şi mijlocaşul Sfârlea.

Echipa probabilă: Dănălache - D.Matei, Cordoş, Fl.Moldovan, Topić - Vagner, Casquero, Fl.Dan, D.Roman - Stere, Vancea; Antrenor: Adrian Falub; Accidentaţi: Sfârlea, Miclăuş, Szilagy; Suspendaţi: -; Rezerve: Botoşer, Cr.Pop, Bălău, Onicaş, Fl.Stângă, Edu, Didi

Meci de 1X

Sport 365 va recomandă: Oţelul Galaţi - FCM Târgu-Mureş este meci de 1X. Ambele echipe trec printr-o perioada foarte buna, gazdele avand doua victorii si o remiza, in timp ce oaspetii au impresionat in ultimele doua etape. La prima vedere echipa lui Dorinel Munteanu este favorita intrucat joaca acasa in fata propriilor suporteri, unde de obicei are prestatii foarte bune, fiind neinvinsa din luna martie. Echipa lui Adrian Falub nu are nimic de pierdut in acest meci, iar faptul ca toti o considera victima sigura, nu pare sa o deranjeze prea tare. Pana acum FCM a stricat biletele multor pariori care au mizat pe Vaslui si Urziceni, iar la final au pierdut banii. Va fi un meci destul de echilibrat in care as merge pe o victorie la limita a otelarilor sau un egal.

Oţelul Galaţi - FCM Târgu-Mureş

16.08.2010, Galaţi, Stadion: "Oţelul", ora: 18:00, live GSP TV

Arbitru: Dragoş Istrate (Bucureşti)

Meci în premieră în Liga 1.

http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Otelul_Galati_FCM_Targu_Mures-n123361.html

Posted

Oţelul Galaţi - FCM Târgu Mureş 1-0

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FCM Târgu Mureş, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Unicul gol al meciului a fost marcat de Liviu Antal din penalti, în minutul 67. Din minutul 67, FCM Târgu Mureş a rămas cu un jucător mai puţin în teren după eliminarea lui Roman pentru un fault asupra lui Râpă. La această fază arbitrul a acordat penalti pentru Oţelul, transformat de Antal.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovac - 3. Râpă, 16. Sîrghi, 18. Costin, 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu - 7. Iorga (8. Antal '60), 10. Paraschiv, 11. Ochiroşii (14. S. Ilie '46) - 27. Pena (37. Viglianti '71). Antrenor: Dorinel Munteanu.

FCM Târgu Mureş: 12. Dănălache - 20. Pop (7. Fl. Stângă '63), 4. Cordoş, 6. Fl. Moldovan, 32. Topici - 25. Vagner, 10. Casquero, 19. Fl. Dan, 17. D. Roman - 15. Edu (29. Didi '46), 14. M. Stere (13. Veljovici '70). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Paraschiv '47, Antal '90 / Casquero '58. Cartonaş roşu: Roman '67

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Aurel Oniţă, Paul Dimancea (asistenţi)- Ionel Ivan (rezervă). Observatori: Vasile Szobotka, Ioan Danciu.

La meci au asistat circa 4.000 de spectatori.

Posted

Munteanu: Am obţinut trei puncte meritate

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că Oţelul Galaţi a obţinut trei puncte meritate în meciul cu FCM Târgu Mureş, câştigat cu scorul de 1-0, în etapa a IV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sunt mulţumit pentru victorie, am obţinut trei puncte meritate. Am avut câteva probleme la construcţie în faţa unei echipe care aglomerează jocul, dar şi aşa ne-am creat multe ocazii de a marca. Până la urmă am marcat o singură dată, dar a fost un gol de trei puncte. Felicit echipa pentru efortul făcut pe o căldură insuportabilă", a afirmat Munteanu.

Stan: Trei puncte esenţiale pentru noi

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, s-a declarat fericit pentru cele trei puncte "esenţiale" pentru gălăţeni: "Nu ne-a fost uşor, dar sunt fericit că am luat trei puncte esenţiale pentru noi. Victoria e una fără dubii, iar bucuria e şi mai mare că după patru etape n-am luat încă gol. Căldura a fost un adversar important, dar se pare că ne priesc jocurile pe căldură excesivă".

Falub: Am pierdut în faţa unei echipe bune

Antrenorul Adrian Falub a declarat că FCM Târgu Mureş trebuie să-şi îmbunătăţească evoluţiile, după ce a pierdut meciul cu Oţelul Galaţi, scor 0-1, în deplasare, în etapa a IV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu am făcut un joc prea bun, mai ales în prima repriză, când gazdele şi-au creat multe ocazii. În partea secundă am jucat mai bine, am echilibrat partida dar tot atunci am primit şi golul. Până la urmă am pierdut în faţa unei echipe bune, care încă nu a primit gol. Trebuie ca la următoarele partide să facem mai mult ca astăzi. Arbitrajul m-a deranjat dar nu vreau să comentez", a declarat Falub.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.