Jump to content

Gălăţean împuşcat în mijlocul străzii


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean împuşcat în mijlocul străzii

Ţipete, focuri de armă şi sânge. De asta au avut parte, duminică seara, clineţii unui bar din zona General. Marian Mândrescu, în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcat de către mai mulţi indivizi, chiar în mijlocul străzii, după ce a avut un conflict cu aceştia. Bărbatul s-a ales cu trei gloanţe în spate şi în burtă.

Acesta nu ştie motivul pentru care au tras asupra lui, însă spune că atacatorii au venit special pentru asta. „Eram într-un bar şi au venit nişte băieţi şi m-au împuşcat. M-au căutat şi m-au găsit acolo. Sunt mai şmecheri aşa de felul lor. Au venit tocmai din centru pentru a mă împuşca. Eu am văzut vreo patru – cinci inşi. Eram prieteni, până ieri. Nu ştiu de ce au tras cu pistolul. Nu am mai avut probleme cu ei. Astăzi mă hotărăsc dacă depun plângere împotriva lor”, spune Marian Măndrescu, bărbatul împuşcat.

Martorii spun că victima s-a târât cu ultimele puteri până pe trotuar, după care a fost chemată salvarea. „Se află internat în spital un domn a cărui petrecere a fost tulburată de focuri de pistol. Moda conflictului de la Cogealac s-a răspândit. Nu vrea să spună ce, cum. Probabil că aşteaptă să regleze conturile. Dacă nu are pistol, un ciomag este cea mai reclamă a României, mult mai bună decât frunza. Avem ciomag de două milioane”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Patroana şi angajaţii barului spun că cei implicaţi în scandal sunt clienţi vechi şi că nu e prima dată când asistă la astfel de răfuieli. „Totul s-a întâmplat chiar aici în faţă. Sunt clienţi vechi cei care s-au certat. S-au tras şi câteva focuri de armă, pe trecerea de pietoni. Ceilalţi s-au urcat în maşină şi au plecat în viteză. Mai aveau puţin şi-l loveau pe soţul meu cu maşina”, spune Irinca Avram, patroana barului.

În momentul de faţă nu a fost prins niciunul dintre cei implicaţi în altercaţie. „În urma unui conflict spontan, şase persoane au folosit un pistol cu gloanţe de cauciuc. S-au tras mai multe focuri de armă. Toţi cei implicaţi au fost identificaţi, însă niciun nu este de găsit. Poliţiştii fac cercetări în continuare”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratuli de Poliţie Judeţean.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Focuri_de_arma_in_mijlocul_strazii-_un_barbat_a_fost_impuscat_de_mai_multi_indivizi_0_313768913.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.