Jump to content

A vrut să se sinucidă cu bioxid de sulf


dcp100168

Recommended Posts

A vrut să se sinucidă cu bioxid de sulf

Aurelian Anton, în vârstă de 33 de ani, din Piscu, a hotărât ieri că nu mai are motive pentru a trăi şi a decis să-şi ia viaţa. A pus mâna pe un borcan în care se afla bioxid de sulf şi l-a dus la gură. Efectul substanţei toxice şi-a făcut imediat efectul, iar victima a fost la un pas de moarte. Rudele tânărului au chemat ambulanţa, iar acesta a ajuns în stare gravă la spital.

“La spitalul clinic de urgenţă a fost internat un tânăr care a băut bioxid de sulf. Nu se ştie cât de hotărât era să moară, dar nu a reuşit. Fără îndoială este un îndrăgostit de chimie, pentru că altfel nu poţi să bei porcăria aia. Este o substanţă toxică, care are un miros îngrozitor şi are un gust imposibil. A fost un om cu voinţă”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

În momentul de faţă starea bărbatului este stabilă, el aflându-se internat în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_barbat_a_vrut_sa_se_sinucida_si_a_baut_cateva_guri_de_bioxid_de_sulf_0_313769036.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.