Jump to content

Sindicaliştii lui Gurzu, şantajaţi să demisioneze


dcp100168

Recommended Posts

Sindicaliştii lui Gurzu, şantajaţi să demisioneze

* "Ori plecaţi din sindicat, ori plecaţi din Primărie"

Dezvăluirile legate de stimulentele şi primele grase, încasate în perioada 2006-2008, de către directorii şi şefii de serviciu din Primăria Galaţi, prezentate de Adevărul de Seară, au iscat un adevărat scandal. În doar câteva zile de la publicarea acestora, 100 de membri ai Sindicatului Funcţionarilor Publici din Aparatul Propriu al Prmăriei, condus de Marcel Gurzu, şi-au depus demisiile.

Conform liderului de sindicat, foştii membrii au recurs la acest gest neobişnuit întrucât asupra lor s-au exercitat presiuni din partea conducerii Primăriei. „Nu am crezut că voi mai apuca să fiu martorul metodelor comuniste. Oamenilor li s-a spus clar: «Ori plecaţi din sindicat, ori plecaţi din Primărie». Au fost forţaţi să demisioneze. S-au înregistrat 100 de demisii. 80 dintre angajaţii demisionari au preferat să nu se mai înscrie în niciun sindicat”, ne-a mai declarat Marcel Gurzu.

Cele 100 de demisii din sindicat au fost confirmate şi de primarul Dumitru Nicolae la ultima conferinţă de presă: „O sută de oameni din sindicatul dlui Gurzu au demisionat, văzând bâlciul din presă”.

Surse de încredere din Primăria Galaţi ne-au dezvăluit noutăţi legate şi de Sindicatul Liber, condus în urmă cu câţiva ani de Silviu Vlasie, care era pe acea vreme şi lider de sindicat, şi director al directiei de urbanism a primariei. În urmă cu două zile, la conducerea acestui sindicat galben a fost numită Carmen Enache, director adjunct al Directiei de Fiscalitate. „Acest sindicat este în graţiile primarului Nicolae deoarece sindicaliştii sunt ascultători şi îşi vor păstra posturile”, a afirmat Marcel Gurzu.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Santajati_ca_sa_demisioneze_din_sindicat_0_315568498.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.