Jump to content

Bătrân găsit mort în casă după două săptămâni


dcp100168

Recommended Posts

Bătrân găsit mort în casă după două săptămâni

Un bătrân de 78 de ani a fost găsit mort în casă. Vecinii au anunţat poliţia după ce pe scara blocului mirosul care provenea din apartamentul bărbatului a devenit insuportabil. Aceştia nu au mai rezistat să stea în case, aşa că au preferat să aştepte în faţa blocului venirea rudelor decedatului care aveau cheie de la apartament. SMURD-ul şi descarcerea s-au prezentat la faţa locului la scurt timp după ce au fost solicitaţi. La sosirea rudelor bărbatului, autorităţile au deschis uşa, urmând ca rezultatul autopsiei să elucideze cauza decesului.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-Batran-gasit-doua-saptamani_0_315568806.html

Link to comment
Share on other sites

Totusi, ce fel de oameni sunt "rudele" de nu si-au pus niciun semn de intrebare?!? E bolnav, are nevoie de ceva, mai misca, nu mai misca...

Pe caldurile astea va dati seama ce "parfum" si ce arome a lasat in urma! 47.gifohmy.gif mirosurile astea raman impregnate in pereti...

PS

Dupa poza ... se pare ca blocul unde locuia batranul ar fi prin Tiglina 3 (daca nu ma insel).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A devenit deja un "fenomen"...

Doi bătrâni au fost găsiţi morţi în casă după aproximativ o săptămână

Mirosul greu care ieşea din apartamentele celor doi i-au determinat pe locatari să cheme poliţia, care a făcut macabra descoperire. Nimeni nu mai ştia nimic de cei doi pensionari.

Un bârbat de 78 de ani şi o femeie de 65 de ani, care locuiau la doar trei blocuri distanţă unul de altul, fost găsiţi morţi în casă în această dimineaţă. Atât rudele cât şi vecinii nu mai ştiau nimic de ei de aproximativ o săptămână. Bărbatul nu mai fusese văzut de nimeni de luni, iar ea de duminică. „Am simţit un miros apăsător ieşin din casă. Ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am chemat poliţia”, spun vecinii celor doi.

În momentul de faţă poliţiştii au demarat o ancheta pentru a stabili circumstanţele în care aceştia şi-au pierdut viaţa. „Facem verificări pentru a stabili cauzele morţii. Nu există urme de violenţă pe corp sau alte semne suspecte în cazul celor doi. Aşteptăm rezultatul necropsiei”, spune Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Cadavrele celor doi au fost transportate la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea autopsiei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Doi_batrani_au_fost_gasiti_morti_in_casa_dupa_aproximativ_o_saptamana_0_320368475.html

Link to comment
Share on other sites

Cu mortul în bloc pe timp de caniculă

Alertaţi de mirosurile grele, vecinii pensionarului Alexandru Siler au alertat joi seară pompierii, prin 112, suspectând că bătrânul, pe care nu îl mai văzuseră de câteva zile, ar putea fi mort în casă. „Pompierii au venit joi seara, dar nu au putut interveni, pentru că Medicina Legală nu era pregătită în acest sens”, spune căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi. Pe vreme de căldură, coşmarul a mai durat, aşadar, încă o seară. „Un echipaj al pompierilor a intervenit vineri dimineaţă, la ora 8,25, intrând cu ajutorul scării extensibile în apartamentul situat la etajul al doilea din blocul J6, de pe strada Victor Vâlcovici. Pompierii l-au găsit pe proprietarul Alexandru Siler mort în apartament şi au deblocat intrarea, pentru ca Medicina Legală şi Criminalistica să poată interveni. Operaţiunea s-a încheiat într-o oră”, mai adaugă căpitanul. În acest moment nu este cunoscută cauza exactă a morţii bătrânului. Acesta locuia singur în apartamentul său din Micro 21.

http://www.viata-libera.ro/articol-Cu_mortul_in_bloc_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.