Jump to content

Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi 2-1


dcp100168

Recommended Posts

15 lei costă cel mai ieftin bilet la U Cluj - Oţelul Galaţi

Universitatea Cluj a pus in vanzare bilete pentru partida cu Otelul Galati, de la Alba Iulia, care se va disputa pe 22 august, de la ora 18:00, a informat site-ul oficial al ardelenilor. Tichetele pot fi achizitionate de la standul de prezentare din Iulius Mall, in intervalul orar 10:00 – 22:00. La sediul clubului, biletele se vand intre orele 09:00 si 18:00. Preturile sunt urmatoarele: TRIBUNA I: - sectoarele 1, 6, 37, 38, 39 – 25 RON, - sectoarele 7, 36 - 20 RON, - sectoarele 2, 3, 4, 5 – 30 RON; TRIBUNA II – 15 RON. De asemenea, biletele au fost puse in vanzare si la Alba Iulia si vor putea fi cumparate in intervalul 07:30 – 16:00, de la casa nr.3 de pe stadionul “Cetate”.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/15-lei-costa-cel-mai-ieftin-bilet-la-u-cluj-otelul-galati-202809.html

Link to comment
Share on other sites

Stan: Nu suntem favoriţi în meciul cu Universitatea Cluj, un egal ar fi foarte bun

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că formaţia moldoveană nu este favorită în partida cu Universitatea Cluj, în cadrul etapei a V-a a Ligii I, apreciind că s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu cred că putem spune că suntem favoriţi. Din punct de vedere al lotului de jucători, la Cluj s-a investit foarte mult. Noi avem de partea noastră omogenitatea şi dacă suntem inteligenţi putem să exploatăm acest lucru. E bine să ştim cum să abordăm jocul, fără atitudine nu avem nicio speranţă. Un egal ar fi foarte bun şi cred că este accesibil. O victorie ar fi extraordinară", a declarat Marius Stan.

Link to comment
Share on other sites

Avancronica partidei Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi

Avancronica partidei Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi, care se va disputa, duminică, de la ora 18.00, pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia, în cadrul etapei a V-a a Ligii I.

Universitatea Cluj, echipa probabilă: 12. Huţan - 2. Buhuş, 25. D. Munteanu, 23. Cvirik, 3. Mendy - 16. Delgado, 8. Reinaldo, 22. Boştină, 10. Acosta - 9. Cl. Niculescu, 27. Lemnaru. Antrenor: Marian Pană. Rezerve: 1. Matache, 18. Unguruşan, 4. Szilagyi, 6. Ionescu, 28. V. Gheorghe, 29. Tobă, 11. Machado. Absent: Balde (suspendat).

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 16. Sârghi, 18. Costin, 14. S. Ilie - 29. Giurgiu, 26. Neagu - 8. Antal, 10. Paraschiv, 23. Sălăgeanu - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: 22. Abraham, 7. Iorga, 37. Viglianti, 20. Cojoc, 30. Perendija, 11. Ochiroşii, 32. Borbely.

Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi, duminică, ora 18.00, Gsp TV

Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Mircea Orbuleţ, Valentin Avram - Lucian Rusandu. Observatori: Marius Cheregi, Valeriu Ioniţă

Palmares: 22 10 4 8 28-29

Primul meci: 3-1, la Galaţi, în 7 decembrie 1986

Scor maxim: 0-5, la Galaţi, în 12 septembrie 1998

Singura victorie a formaţiei Oţelul la Cluj: 2-0, în 10 aprilie 1999.

Link to comment
Share on other sites

Pană: Oţelul nu are individualităţi de marcă dar este o echipă dispusă la efort

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia pe care o va întâlni în etapa a V-a a Ligii I, Oţelul Galaţi, nu are individualităţi de marcă dar jucătorii antrenaţi de Dorinel Munteanu sunt nişte luptători dispuşi la efort. "A fost o euforie moderată după victoria cu Unirea. Băieţii au înţeles că sunt la început de drum şi că urmează o partidă foarte dificilă, împotriva Oţelului. I-am urmărit pe adversari, sunt o echipă fără individualităţi de marcă, dar una care luptă, este dispusă la efort. E foarte bine că domnul Walter (n.r. - finanţatorul Florian Walter) va fi alături de noi. Dânsul a investit bani serioşi aici, iar aşteptările sunt mari. Probabil că Dorinel Munteanu ne-a urmărit şi el atent. El este un profesionist adevărat, va veni să câştige, dar şi noi vrem acelaşi lucru", a spus Marian Pană.

Link to comment
Share on other sites

Avancronica meciului Universitatea Cluj - Otelul Galati

Eliminat în cadrul etapei a 4-a a Ligii I, jucătoriul Habib Balde (Universitatea Cluj) a fost sancţionat cu o etapă de suspendare. Atacanţii Sone Masue Kalle şi Tony nu mai sunt doriţi de Marian Pană, care va renunţa însă şi la alţi jucători începînd cu săptămîna viitoare. "Problema e mai complicată în ceea ce-i priveşte pe cei doi. Dacă vreţi o părere personală, eu nu cred că ei sunt peste ce avem noi. Nu am luat o decizie finală în privinţa lor", a declarat tehnicianul echipei clujene. Acesta a declarat, din nou, că speră ca săptămâna viitoare să se rezolve problema jucătorilor care nu mai intră în planurile primei echipe, pentru a avea un număr decent de fotbalişti la antrenamente. "Nu pot să lucrez cu 32 de jucători. Sper ca până săptămâna viitoare să le găsim variante optime celor care nu intră în vederile noastre pentru moment", a mai spus Pană.

Patronul formaţiei Universitatea Cluj, Florian Walter, recunoaşte că a fost o surpriză victoria echipei sale pe terenul vicecampioanei, dar speră ca acesta să fie doar începutul, iar echipa să joace mai bine de la meci la meci. "A fost o surpriză plăcută pentru noi victoria în faţa Unirii Urziceni, dar am muncit foarte mult pentru această partidă. Conducerea, jucătorii, toată lumea a fost pregătită pentru acest joc. Din păcate, am jucat în 10 în a doua repriză, nu am mai avut aceeaşi forţă în ofensivă, dar am obţinut un rezultat mare, pe terenul Unirii. Echipa încă nu e la potenţial maxim, jucătorii nu se cunosc încă între ei. După două, trei meciuri avem potenţial de 50-60 la sută. Sper să fim în creştere şi să progresăm de la meci la meci. D-asta l-am şi apărat pe Marian Pană faţă de nişte suporteri care l-au jignit. Noi nu avem datorii faţă de statul român, nici faţă de jucători, le-am plătit salariile pe luna iulie. Nu avem datorii nici faţă de jucătorii din sezonul trecut. Investesc triplu faţă de ce bani dădeam la Dinamo, dar urmez un program pe o perioadă medie, iar la anul, pe un stadion nou, încercăm să facem performanţă".

Echipa probabilă: Matache - Unguruşan, D.Munteanu, Čvirik, G.Mendy - Delgado, Reinaldo, Boştină, Acosta - Lemnaru, Cl.Niculescu; Antrenor: Marian Pană; Accidentaţi: -; Suspendat: H.Baldé; Rezerve: Huţan, Buhuş, Szilagyi, Ionescu, V.Gheorghe, Tobă, Machado.

3. Oţelul Galaţi 4 3 1 0 4-0 10

13. Universitatea Cluj 4 1 1 2 4-6 4

Antrenorul Dorinel Munteanu a vorbit despre formula de echipă: "Sunt ceva probleme în rândul lotului de jucători. Iorga acuză o problemă, dar mai avem câteva antrenamente până la ora jocului şi sperăm că se va recupera. Nu ştiu daca Antal va fi titular sau rezervă. Nu ştiu cu echipă voi începe meciul. E posibil ca el să fie o soluţie salvatoare. Primul unsprezece nu este bătut în cuie. Avem trei atacanţi care sper să suplinească lipsa lui Mircea Axente, plecat la FC Timişoara. Borbely şi Elek sunt pregătiţi şi nerăbdători să intre în joc. Avem concurenţă pe posturi, ceea ce este benefic pentru echipă".

Singura problemă medicală din lotul Oţelului este cea a lui Iorga, care acuză nişte dureri la piciorul drept, dar echipa medicală face toate eforturile ca până la ora jocului să fie recuperat.

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg.Costin, Sălăgeanu - Antal, Giurgiu, Viglianti, Neagu, Ochiroşii – Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: Ibeh; Suspendaţi: -; Rezerve: Abraham, Cojoc, Perendija, S.Ilie, L.Iorga, G.Paraschiv, Borbely

Meci de 1X

Sport 365 va recomanda: Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi este meci de 1X. Ambele echipe trec printr-o perioada buna, gazdele au castigat cu 1-0 la Urziceni, iar oaspetii cu acelasi scor, acasa, cu FCM Targu-Mures. Pana acum clujenii au jucat la Alba-Iulia de doua ori, au pierdut cu Steaua si au facut un egal cu Vaslui, neavand inca o victorie pe propriul teren. "Sepcile rosii" vor aborda meciul de maine cu gandul de a castige cele trei puncte pentru ca si rabdarea spectatorilor din Alba-Iulia (orasul in care isi disputa meciurile de acasa in acest sezon) are o limita. Oaspetii au jucat pana acum cu Sportul, Pandurii, Rapid si Tg.Mures, reusind performanta de a nu primi gol, fiind singura echipa din Liga 1 cu cifra zero la goluri primite. Va fi un meci atractiv, in care antrenorul Pana va trebui sa gaseasca o idee pentru a desface apararea "de otel" a galatenilor. Avand in vedere ca si-au propus sa faca un egal, galatenii pot realiza acest lucru, mai ales ca la ultima deplasare au facut un 0-0 in fata unui adversar mult mai puternic (Rapid) decat "U" Cluj. În ultimele 5 meciuri disputate la Cluj-Napoca, "U" a câştigat de 3 ori (1995, 1997, 2008), o dată a fost egal (1997), iar Oţelul are o victorie (1999).

Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi

22.08.2010, Alba-Iulia, Stadion: "Victoria-Cetate", ora: 18:00, live GSP TV

Arbitru: Mugurel Drăgănescu (Breaza)

Palmares: 22 10 4 8 28-29

Primul meci: 3-1, la Galaţi, în 7 decembrie 1986

Scor maxim: 0-5, la Galaţi, în 12 septembrie 1998

Singura victorie a formaţiei Oţelul la Cluj: 2-0, în 10 aprilie 1999.

La solicitarea preşedintelui Marius Stan, la meciul "U" Cluj - Oţelul se va păstra un moment de reculegere în memoria marelui om de fotbal Zoltan David.

http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Universitatea_Cluj_Otelul_Galati-n123503.html

Link to comment
Share on other sites

Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi 2-1

Formaţia Universitatea Cluj a învins, duminică, echipa Oţelul Galaţi, cu scorul de 2-1 (1-1), într-un meci din etapa a V-a a Ligii I, disputat pe stadionul Cetate din Alba Iulia. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mendy '35 şi Boştină '50 (penalti). Pentru Oţelul a înscris Borbely, în minutul 45+2.

1-0: Mendy a înscris cu un şut din 8 metri lateral stânga, după o pasă pe stânga de la Boştină; 1-1: Borbely a egalat trimiţând mingea cu capul din 8 metri, în stânga lui Matache, după o lovitură liberă executată de Sălăgeanu. Centralul Mugurel Drăgănescu a acordat penalti pentru Universitatea Cluj, în minutul 50, la o intervenţie a lui Sârghi la Lemnaru. 2-1: Boştină a înscris din penalti, stabilind scorul final al partidei.

Universitatea Cluj: 1. Matache - 2. Buhuş, 25. D. Munteanu, 23. Cvirik, 3. Mendy - 16. Delgado, 28. V. Gheorghe, 7. Ad. Ionescu (8. Reinaldo '70), 22. Boştină (11. Machado '81) - 9. Cl. Niculescu (10. Acosta '63), 27. Lemnaru. Antrenor: Marian Pană.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 16. Sârghi (27. Pena '72), 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu (37. Viglianti '63) - 8. Antal, 10. G. Paraschiv, 11. Ochiroşii (9. Buş '46) - 32. Borbely. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Ad. Ionescu '23, Buhuş '45, Lemnaru '48, Mendy '51, V. Gheorghe '69, Matache '90 / Borbely '11, '58, Sârghi '49, Giurgiu '75. Cartonaş roşu: Borbely '58.

Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Mircea Orbuleţ, Valentin Avram - Lucian Rusandu. Observatori: Marius Cheregi, Valeriu Ioniţă.

La partidă au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, între care şi 20 de fani gălăţeni.

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: Cu toţii suntem vinovaţi pentru acest eşec

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Universitatea Cluj, că atât el cât şi jucătorii sunt vinovaţi pentru acest eşec. "Din păcate fotbaliştii mei au crezut că în mod logic, după patru meciuri fără înfrângere, va veni şi al cincilea, dar n-a fost deloc aşa. Cu toţii suntem vinovaţi pentru acest eşec. În prima repriză am avut şanse egale de a marca, iar după ce am egalat meciul putea decurge în favoarea noastră. Am încercat în final să obţinem victoria, dar ne-a fost foarte greu în 10 oameni. Vreau să-i felicit pe jucători pentru efortul depus. Universitatea Cluj e o echipă solidă, cu un public care într-adevăr este al 12-lea jucător", a spus Munteanu. Dorinel Munteanu nu a dorit să comenteze arbitrajul, spunând că există comisii abilitate să facă acest lucru. "Este urât să vorbesc despre arbitraj, având în vedere că la televizor asta se întâmplă în fiecare zi", a adăugat el.

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, consideră că partida de la Alba Iulia a fost interesantă. "Felicit jucătorii pentru efort. Din păcate n-am avut clarviziune în joc, iar Universitatea Cluj a meritat victoria. Arbitrajul nu vreau să-l comentez, dar putea fi mai bun", a precizat Stan.

http://www.mediafax.ro/sport/dorinel-munteanu-cu-totii-suntem-vinovati-pentru-acest-esec-7012848

Marian Pană: Am greşit impardonabil la finalul primei reprize

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-1, că jucătorii săi au greşit impardonabil la finalul primei reprize, când oaspeţii au înscris golul egalizator. "Au fost trei puncte câştigate cu mari emoţii. Am avut o primă repriză bună, dar am greşit impardonabil în finalul primei reprize. A fost o fază fixă la care jucătorii nu s-au aşezat cum le-am cerut. Totuşi, cred că per total am fost mai periculoşi. Sunt trei puncte foarte importante, începem să arătăm ca o echipă. Din păcate n-am reuşit să ţinem de minge după ce Oţelul a rămas în 10 oameni", a spus Pană. Marian Pană a precizat că echipa Universitatea Cluj a demonstrat că are potenţial. "Încă mai avem scăpări în joc, dar sunt mulţumit că până la urmă am reuşit să câştigăm în faţa unei echipe incomode ca Oţelul. Avem timp să ne punem la punct, mai ales că Liga I se va întrerupe pentru meciurile naţionalei. Se pare că am început să avem şi ceva noroc", a adăugat Pană.

http://www.mediafax.ro/sport/marian-pana-am-gresit-impardonabil-la-finalul-primei-reprize-7012948

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.