Jump to content

CSU Metal - volei feminin


dcp100168

Recommended Posts

Penicilina Iaşi - CSU Metal Galaţi 1-3

Formaţia Penicilina Iaşi a pierdut, cu scorul de 1-3 (18-25, 18-25, 25-19, 19-25), partida disputată, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei CSU Metal Galaţi, restantă din etapa a XII-a a Diviziei A1 la volei feminin. La finalul partidei, directorul clubului ieşean, Nicu Roibescu, a declarat că echipa sa nu a avut nici o şansă în faţa viitoarei campioane. "CSU Metal Galaţi este, la ora actuală, cea mai bună echipă din campionat. Nu cred că le poate sta în cale cineva anul acesta. Au un lot valoros şi mai mult ca sigur vor fi campioane. Noi am încercat astăzi să le dăm o replică bună, însă deocamdată atât putem. Oricum, obiectivul nostru rămâne clasarea între primele patru echipe, pentru a putea prinde un loc de cupă europeană", a declarat Roibescu.

Link to comment
Share on other sites

CSU Metal Galaţi ‑ Constructorul IOR Bucureşti 3‑0 (6, 11, 10)

Voleibalistele CSU Metal Galaţi şi‑au făcut o obişnuinţă ‑ să câştige toate meciurile. Un obicei bun, menit să producă multă satisfacţie în rândul suporterilor.

Sâmbăta aceasta, gălăţencele au avut o misiune mai mult decât facilă. Au întâlnit o nou‑promovată ‑ Constructorul IOR Bucureşti, pe care au dominat‑o categoric. Desfăşurarea meciului, ca şi scorul pe seturi, demonstrează pe deplin acest lucru. Fetele noastre au câştigat cu scorul de 3‑0 (6, 11, 10), dispută încheiată în mai puţin de o oră de joc efectiv!

Învingătoarele ‑ care s‑au instalat pe primul loc în clasamentul Diviziei A1 ‑ au început meciul într‑o formulă inedită. Pe postul de libero a evoluat Alexandra Trică, titulara de drept ‑ Ioana Pristavu ‑ fiind indisponibilă. De asemenea, nu au jucat Diana Neaga ‑ indisponibilă de mai multe luni ‑ şi Brizitka Molnar ‑ care a acuzat o uşoară accidentare. În aceste condiţii echipa de bază a fost: Maja Ognjenovici, Tatiana Liulenova, Dragana Marinkovici, Alina Albu, Adriana Dumitru, Maivelys Martinez ‑ Alexandra Trică. Au mai intrat în joc Sabina Miclea, Daiana Mureşan, Nneka Onyejekwe şi Ivana Ostojici.

Următoarele două partide ale gălăţencelor se vor disputa astfel: miercuri, 6 februarie ‑ la Volei Club 2004 Constanţa, iar sâmbătă, 9 februarie ‑ tot în deplasare, la Volei Club Unic Piatra Neamţ.

Link to comment
Share on other sites

CS Volei 2004 Constanţa - CSU Metal Galaţi 0-3

Campioana en-titre a României la volei feminin, CSU Metal Galaţi, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia SC Volei 2004 Constanţa, într-un meci din etapa a XVI-a a Diviziei A1. Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-19, 25-13.

Formaţia folosită: Maja Ognjenovici, Daiana Mureşan, Dragana Marinkovici, Alina Albu, Mayvelis Martinez, Ivana Ostojici - Ioana Pristavu. Au mai jucat: Alexandra Trică, Nneka Onyejekwe şi Sabina Miclea.

Link to comment
Share on other sites

Într-un meci încheiat în urmă cu câteva minute, Unic Piatra Neamţ - CSU Metal Galaţi 2-3, în etapa a XVII-a a Diviziei A1. Unic a câştigat primul set cu scorul de 25-22, însă CSU Metal s-a impus în cel de-al doilea cu 25-15. Al treilea set a revenit gazdelor, scor 25-17, pentru ca echipa oaspete să se impună în cel de-al patrulea, scor 25-22. În setul decisiv, CSU Metal a câştigat cu 15-12.

Link to comment
Share on other sites

Marţi şi miercuri, în optimile de finală ale "Cupei României", CSU Metal - Penicilina Iaşi 3-0 (16, 15, 15) şi 3-0 (19, 22, 21). În afară de Diana Neaga şi Brizitka Molnar (ambele indisponibile) au evoluat toate fetele.

Următorul meci - în campionat, cu Ştiinţa Bacău (sâmbătă, 16 februarie), pe teren propriu.

Link to comment
Share on other sites

În această seară, CSU Metal Galaţi - Ştiinţa Bacău 3-0 (14, 12, 20), într-un meci dominat clar de echipa noastră. CSU Metal a început meciul în formula: Maja Ognjenovici, Tatiana Liulenova, Nneka Onyejekwe, Mayvelis Martinez, Ivana Ostojici, Dragana Marinkovici - Alexandra Trică. Au mai intrat în joc Sabina Miclea, Daiana Mureşan şi Alina Albu.

Link to comment
Share on other sites

Astăzi după-amiază, CSU Metal - Rapid CFR Marfă Bucureşti 3-0 (18, 7, 14). Echipa gălăţeană a obţinut cea de-a 18-a victorie din acest campionat, una foarte facilă, întâlnirea încheindu-se în mai puţin de o oră. Au jucat: Nneka Onyejekwe, Tatiana Liulenova, Maja Ognjenovici, Dragana Marinkovici, Mayvelis Martinez, Adriana Dumitru - Alexandra Trică. Au mai intrat pe parcurs: Sabina Miclea, Daiana Mureşan şi Ivana Ostojici.

Link to comment
Share on other sites

Astăzi după-amiază, CSM Lugoj - CSU Metal 0-3 (17, 13, 15), al 19-lea succes din tot atâtea partide disputate în actualul campionat. CSU Metal a folosit doar opt jucătoare: Sabina Miclea, Nneka Onyejekwe, Dragana Marinkovici, Daiana Mureşan, Ivana Ostojici, Adriana Dumitru (Alexandra Trică) - Ioana Pristavu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Astăzi, "U" Cluj - CSU Metal Galaţi 0-3 (-13, -16, -16).

CSU Metal a prezentat o echipă cu jucătoare foarte tinere: Sabina Miclea, Nneka Onyejekwe, Daiana Mureşan, Ivana Ostojici, Alina Albu, Adriana Dumitru - Ioana Pristavu.

Link to comment
Share on other sites

Şi o mare surpriză, a doua zi.

CSU Gaz Tg.Mureş - CSU Metal Galaţi 3-1

CSU Metal a jucat cu prima garnitură - mai puţin liberoul Pristavu: Tatiana Liulenova, Ivana Ostojici, Alina Albu, Maja Ognjenovici, Mayvelis Martinez, Nneka Onyejekwe - Alexandra Trică. Au mai jucat: Dragana Marinkovici, Adriana Dumitru şi Daiana Mureşan.

Link to comment
Share on other sites

Victorioase de ziua lor

In derby-ul Diviziei A1 de volei feminin, CSU Metal Galati - Dinamo Bucuresti 3-2. Intr-un meci disputat de ziua femeiei, voleibalistele de la CSU Metal Galati si-au facut cel mai frumos cadou, invingand rivalele de la Dinamo. Startul de meci a fost unul echilibrat, in primul set ambele echipe aflandu-se rand la carma jocului. De la 14 egal, dunarencele s-au desprins la 22-18. Finalul setului a unul incordat, Dinamo s-a apropiat la un singur punct, 24-23. Punctul 25 a fost realizat de metaliste, dupa o sarabanada de greseli in ambele tabere. Setul doi a fost la discretia elevelor lui Zoran Terzic. CSU Metal reusind sa se inpuna cu 25-17. Avand impresia ca intalnirea este deja castigata, jucatoarele de la Metal au ridicat piciorul de pe acceleratie, si au permis oaspetelor sa castige seturile III si IV. Daca in setul 3, Dinamo s-a impus cu 21-25, sSetul 4 a fost unul dramatic, echipa bucuresteana obtinand victoria cu 27-29. Cu un joc imbunatatit, CSU Metal a fost echipa mai puternica in setul decisiv. Galatencele instalandu-se rapid la conducere, acestea incheind socotelile, la 14-9. Cum Federatia Romana de Volei a impins finalul de campionat pana la jumatatea lunei mai, e posibil ca CSU Metal sa nu poata beneficia de serviciile antrenorului sarb, Zoran Terzic si jucatoarei Maja Ognjenovic. La sfarsitul intalnirii, Marian Stefan nu a uitat sa aminteasca acest lucru gazdelor, afirmand ca abia asteapta acele meciuri.

Martinez, cubaneza mortala

Cu o puternica forta in brat, mingile trimise in terenul advers, au fost naucitoare pentru jucatoarele de la Dinamo. Minca, Petrovici si Ghoceva au fost jucatoarele ce au resimtit cel mai mult acets lucru.

CSU Metal Galati - Dinamo Bucuresti 3-2 (25-23, 25-17, 21-25, 27-29, 15-9)

Arbitri: Angelus Cotoanta si Gheorghe Dumitru

Metal Galati: Ognjenovic, Nneka, Liulenova, Albu, Ostojic, Martinez si Trica - libero. Au mai evoluat: Muresan si Marinkovic. Antrenor: Zoran Terzic.

Dinamo Bucuresti: Minca, Marcovici, Carstoiu, Gocheva, Hancu, Petrovici, Cigic - libero. Antrenor: Radu Adrian.

Iata ce au declarat cele doua tabere, la incheierea meciului.

Zoran Terzic (CSU Metal Galati): "Sunt foarte bucuros ca ne-am impus, mai ales ca Dinamo are in componenta jucatoare foarte bune. Noi am evoluat si cu doua fete foarte tinere. Nu este important pe ce loc terminam campionatul regulat, ci cum vom juca in play off."

Marcel Popescu (Dinamo Bucuresti): "A fost un arbitraj criminal. fetele de la Galati nu merita sa le bag in balciul asta, dar e pacat pentru joc. Nu stiu ce se intampla cu federatia, nu vrea sa avem volei de inalta calitate."

Cornel Mangalea (CSU Metal Galati): " Am inceput bine jocul, pe fondul unei relaxari dar si datorita arbitrilor, Dinamo ne-a egalat la 2. Referitor la problema prelungirii campionatului, sunt mari sanse sa iasa un scandal. Federatia Internationala de Volei a transmis Federatiei Romane, o nota, prin care se cerea ca orice competitie interna sa se termina pana in data de 5 mai. Pentru a se lasa loc echipelor nationale in vederea turneelor de claificare la JO. Dinamo nu are decat sa se bucurea ca a pierdut doar cu 3-2. Noi ne ducem si la Bucuresti sa batem. Dar daca nu vom reusi, nu este nicio problema. Importante sunt meciurile din play off."

http://www.sport365.ro/Volei_feminin_Vi ... 51111.html

Link to comment
Share on other sites

Victorie în Capitală!

În această seară, în Capitală, Dinamo - CSU Metal 2-3. Pentru gălăţence a fost ultimul meci din sezonul regulat, iar victoria le asigură primul loc în clasament, poziţie care le va avantaja în meciurile din play-off.

Întâlnirea a respectat tradiţia de derby şi nu a fost lipsită de incidente. Antrenorul echipei gălăţene, Zoran Terzici, a fost sancţionat cu cartonaş roşu, în urma unei altercaţii cu Marian Ştefan.

Scor final: Dinamo - CSU Metal 2-3 (25:23, 27:29, 20:25, 27:25, 15:17).

Dinamo: Marcovici, Cârstoiu, Mincă, Hîncu, Goceva, Cigici - libero şi Radu.

Metal: Ognjenovici, Onyejekwe, Liulenova, Albu, Ostojici, Martinez şi Trică - libero.

Link to comment
Share on other sites

Ştefan către Terzic: "Hai afara, daca esti tare!"

Echipa feminina de volei CSU Metal Galati s-a impus in fata rivalei Dinamo, in Capitala, cu 3-2 (-23, 27, 20, -25, 15), si si-a intarit pozitia de lider in Divizia A1. Din pacate, spectacolul sportiv a fost umbrit de incidentul care i-a avut ca protagonisti pe managerul dinamovist Marian Stefan si pe antrenorul galatean Zoran Terzic (foto), dar si de iesirea nervoasa din final a presedintelui CS Dinamo, Marcel Popescu.

Cel mai frumos meci din actualul sezon al Diviziei A1 de volei feminin s-a transformat, miercuri seara, intr-un circ ieftin, in care spectacolul sportiv a avut de suferit in fata caderilor nervoase ale oficialilor de la Dinamo si CSU Metal Galati. De altfel, miza uriasa a intalnirii, prima pozitie din Divizia A1 inaintea play-off-ului, a facut ca atmosfera sa fie tensionata inca de la incalzire, ambele echipe fiind ca niste animale de prada tinute in cusca fara mancare. Mai bine asezate in teren, oaspetele, cu Ognjenovic, Adlum si Liulenova in zi de gratie, au debutat in forta si s-au desprins la 12-4, anuntandu-si intentia de a nu ceda suprematia Diviziei A1. Trezite la realitate, Marcovici, Hancu si Radu riposteaza si revin miraculos, inchizand primul set la 25-23, dar il cedeaza pe urmatorul, cu 27-29. Din pacate, in setul al treilea, o decizie a arbitrilor Mateizer si Vlad declanseaza un adevarat balci, managerul Marian Stefan provocandu-l verbal pe Terzic. Recunoscut pentru calmitatea sa, Terzic cedeaza psihic, insa, si raspunde la chemarea rivalului, care-i gesticula sa iasa din sala daca e tare! Spre stupefactia generala, Terzic paraseste brusc zona bancii si sprinteaza razboinic spre oficialul dinamovist, parand ca va declansa scene de cosmar. Noroc ca sprintul sau a fost curmat la timp de elevele sale si de fortele de ordine, meciul reluandu-se cu Stefan eliminat din sala si cu Terzic trimis in zona de pedeapsa dupa ce a vazut "rosu". Fara antrenor, oaspetele castiga clar setul, cu 25-20, dupa care cedeaza in urmatorul, cu 25-27, impingand disputa in tie-break. In decisiv, Dinamo forteaza prin Marcovici, Galatiul riposteaza prin Adlum si meciul se incheie cu decizia "fileu agatat" acordata de arbitri. Cu nervii intinsi la maxim, presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, explodeaza la adresa FRV: "Nu va e rusine? Cat sa mai suportam? In provincie, arbitrii ne scot din sala!". In vreme ce Popescu isi varsa nervii pe oficiali, in partea opusa, "cocosii" Stefan si Terzic isi strangeau mana fair-play, numai ca, iesirile lor necontrolate stricasera deja imginea unui derby spectaculos.

http://www.ziua.ro/display.php?id=23455 ... 2008-03-14

Link to comment
Share on other sites

Clasamentul Diviziei A1 la volei feminin

1. CSU Metal Galati 22 21 1 64-12 43p

2. Dinamo Bucuresti 21 18 3 59-12 39

3. Unic Piatra Neamt 22 17 5 55-24 39

4. Stiinta Bacau 21 17 4 53-17 38

5. CSU Gaz Tg. Mures 22 14 8 46-33 36

6. Penicilina Iasi 22 13 9 48-32 35

7. Dacia Mioveni 22 9 13 31-45 31

8. Tomis Constanta 22 8 14 29-44 30

9. CSM Lugoj 22 6 16 23-54 28

10. Rapid Bucuresti 22 5 17 22-53 27

11. U Oncos Cluj 22 2 20 14-60 24

12. IOR Bucuresti 22 1 21 7-65 23

* A mai ramas de disputat intalnirea Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti (20 martie).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Debut victorios în play-off

Astăzi, în primul meci din turneul play-off, Volei 2004 Constanţa - CSU Metal 0-3 (-21, -19, -19).

Antrenorii Zoran Terzici, Nenad Djurovici şi Paul Bogdan au aliniat formaţia: Sabina Miclea, Nneka Onyejekwe, Mayvelis Martinez, Daiana Mureşan, Ivana Ostojici, Dragana Marinkovici - Ioana Pristavu. Au mai jucat Adriana Dumitru.

Pentru faza următoare se va califica echipa care va câştiga două meciuri din trei. A doua partidă va avea loc la Galaţi, pe 4 aprilie (dacă va fi nevoie şi pe 5 aprilie).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CSU Metal - în semifinale

3-0 şi 3-0 cu Volei Club 2004 Constanţa

Sala ”Siderurgistul” a găzduit întâlnirea CSU Metal Galaţi - Volei Club 2004 Constanţa, din faza întâi a turneului play-off. Gălăţencele s-au impus lejer cu 3-0 (16, 17, 16). Învingătoarele au jucat în formula: Maja Ognjenovici, Daiana Mureşan, Nneka Onyejekwe, Dragana Marinkovici, Mayvelis Martinez, Ivana Ostojici - Alexandra Trică. Au mai jucat: Ioana Pristavu, Alina Albu, Sabina Miclea. CSU Metal va juca în semifinale cu învingătoarea disputei CSU Gaz Tg.Mureş - Unic Piatra Neamţ, după sistemul trei victorii din cinci meciuri.

Link to comment
Share on other sites

Aceleaşi patru echipe din sezonul trecut îşi vor disputa supremaţia şi în sezonul 2007/2008. CSU Metal Galaţi - Unic Piatra Neamţ şi Dinamo Bucureţti - Ştiinţa Bacău sunt cele doua semifinale ale Diviziei A1. Se va juca în sistemul "cel mai bun din cinci partide". Primele jocuri se dispută pe 12 şi 13 aprilie, la Piatra Neamţ şi Bacău, iar următoarele trei sunt programate pe 18, 19 şi 20 aprilie, la Galaţi şi Bucureşti.

Link to comment
Share on other sites

Doar două extracomunitare

Federaţia Internaţionala de Volei a stabilit recent ca, începând cu sezonul 2008-2009, să limiteze numărul jucătoarelor strănine dintr-o echipă. CSU Metal va fi extrem de afectată de această decizie a forului mondial, pentru că, în acest moment, în lotul gălăţean se află cinci straniere: Maja Ognjenovici, Brizitka Molnar, Ivana Ostojici, Dragana Marinkovici şi Mayvelis Martinez. "Am început discuţiile cu antrenorul Zoran Terzici şi, împreună, am stabilit o listă de jucătoare. Trebuie să facem modificări, pentru că, la ora actuală, avem cinci jucătoare străine şi, conform noilor reguli, trebuie să renunţăm la trei dintre ele. În aceste condiţii trebuie să ne orientăm pentru a ne completa lotul. Ne vom axa pe jucătoare comunitare, inclusiv românce", a declarat patronul şi preşedintele CSU Metal, Corneliu Mangalea.

Link to comment
Share on other sites

Victorie în primul meci din semifinale

Sâmbătă seara s-au disputat primele partide ale semifinalelor Diviziei A1 de volei feminin. CSU Metal Galaţi a jucat la Piatra Neamţ, cu echipa gazdă Unic, şi s-a impus fără mari probleme: 3-1 (-14, 11, 16, 19). Antrenorii Zoran Terzici, Nenad Djurovici şi Paul Bogdan au trimis în teren echipa: Maja Ognjenovici, Tatiana Liulenova, Nneka Onyejekwe, Alina Albu, Mayvelis Martinez, Ivana Ostojici – Alexandra Trică. Au mai jucat Sabina Miclea şi Daiana Mureşan. Al doilea meci se va disputa în această seară, tot la Piatra Neamţ, iar următoarele trei jocuri sunt programate la Galaţi, pe 18, 19 şi 20 aprilie.

În această seară, în cel de-al doilea meci, Unic - CSU Metal 0-3 (-18, -26, -19). Şi până la finală a mai rămas o singură victorie, care va fi obţinută, probabil, în primul joc acasă.

Link to comment
Share on other sites

CSU Metal s-a calificat în finală

Echipa CSU Metal Galaţi s-a calificat, vineri seara, în finala Diviziei A1 de volei feminin, după ce s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Unic Piatra Neamţ, în al treilea meci al semifinalelor. CSU Metal a învins echipa din Piatra Neamţ şi în primele două partide ale semifinalelor ce se joacă după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", disputate la 12 aprilie (scor 3-1) şi 13 aprilie (3-0). În finală, echipa gălăţeană va întâlni învingătoarea întâlnirii dintre Ştiinţa Bacău şi Dinamo Bucureşti.

Voleibalistele antrenate de Zoran Terzic au inceput mai relaxate partida. Desi au condus pana la 11-10, metalistele s-au vazut invinse la capatul setului cu 22-25. In urmatoarele trei seturi galatencele au reusit sa isi faca jocul lor obisnuit, obtinand astfel si cea de-a trei victorie contra celor de la Unic Piatra Neamt. Cu 3-0 la general, Metal Galati s-a calificat in finala Diviziei A1 de volei feminin. CSU Metal Galati - Unic Piatra Neamt 3-1 (22-25, 25-23, 25-13, 25-21).

Sala Siderurgistul - aproximativ 600 spectatori.

Galati: Muresan, Nneka, Albu, Ostojic, Martinez, Trica si Ognjenovic. Au mai evoluat: Dumitru, Miclea, Pristavu si Marincovic.

Piatra Neamt: Chivorchian, Mastahac, Zaharia, Sobo, Ciobanu, Polishchuk si Hatice. Au mai evoluat: Signeanu, Curca, Stanciu si Constantinescu.

La sfarsitul meciul CSU Metal Galati - Unic Piatra Neamt, Nneka Onyejekwe a declarat ca spera sa reuseasca eventul si in acest sezon. "Trebuie sa ne concentram mai mult pentru ca ne asteapta meciuri grele. Noi speram sa jucam finala cu Dinamo, dorim sa oferim spectacol si sa castigam", a afirmat jucatoarea de la Metal.

http://www.sport365.ro/CSU_Metal_Galati ... 55815.html

În urma acestor înfrângeri, echipa nemţeană a anunţat că s-a despărţit, pe cale amiabilă, de antrenorii sârbi Branko Gajici şi Aleksander Rajicici

Link to comment
Share on other sites

CSU Metal Galaţi vs. Dinamo Bucureşti, finala campionatului

Pentru al doilea an consecutiv, cele doua formatii isi vor disputa titlul de campioana a Romaniei la volei feminin. CSU Metal s-a calificat in finala, dupa trei victorii obtinute in fata celor de la Unic Piatra Neamt. 3-1, 3-0 si 3-1 au fost rezultatele celor trei intalniri. Dinamo Bucuresti a avut nevoie de patru meciuri pentru a trece de Stiinta Bacau. 3-2, 2-3, 3-1 si 3-1 sunt rezultatele cu care formatia dinamovista a obtinut biletele pentru marea finala.

Titlul va fi adjudecat de formatia care va castiga 3 din 5 meciuri. Primele doua jocuri se vor desfasura pe 3 si 4 mai, la Bucuresti.

http://www.sport365.ro/CSU_Metal_Galati ... 55919.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CSU Metal - Dinamo 1-0

În primul meci al finalei Divizei A1 de volei feminin, CSU Metal Galaţi s-a impus cu 3-2 (20, 21, -23, -20, 13) pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti. Disputat sâmbătă, de la ora 11, la Bucureşti, primul joc al finalei a fost câştigat de gălăţence, voleibalistele lui Zoran Terzici impunându-se în setul decisiv cu 15-13. Gălăţencele au jucat bine, au condus cu 2-0 la seturi, însă au fost egalate (2-2) şi meciul a ajuns în setul decisiv. La scorul de 11-11, CSU Metal a beneficiat de o decizie în favoarea sa, după o minge care a lovit fileul. Conducerea echipei Dinamo a protestat vehement, după meci, chestorul Marcel Popescu şi managerul Marian Ştefan contestând arbitrajul lui Vlad şi Lungu. Cei doi i-au reproşat, de pildă, ultimului că a semnalizat eronat o atingere a fileului de către o jucătoare dinamovistă în setul decisiv. „N-a fost vorba doar despre un punct, ci de mai multe, în fiecare set”, a exclamat preşedintele lui CS Dinamo. Al doilea joc al finalei se va desfăşura duminică, tot de la ora 11, în Sala Extreme din Capitală. Iată formaţia învingătoare: Maja Ognjenovici, Tatiana Liulenova (Daiana Mureşan), Mayvelis Martinez, Ivana Ostojici, Alina Albu, Nneka Onyejekwe - Alexandra Trică (Ioana Pristavu).

Link to comment
Share on other sites

CSU Metal a "zdrobit" pe Dinamo

În această dimineaţă, în cel de-al doilea joc al finalei Diviziei A1 de volei feminin, CSU Metal a "zdrobit" cu 3-0 pe Dinamo Bucureşti. Doar ultimul set a fost mai disputat, primele două revenind destul de lejer campioanelor: 25-19, 25-15, 29-27. Echipa gălăţeană conduce la general cu 2-0 şi mai are nevoie de o singură victorie în următoarele trei jocuri, ce se vor desfăşura la Galaţi. Primul dintre acestea va avea loc pe 9 mai.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.