dcp100168 Posted October 18, 2008 Author Share Posted October 18, 2008 În etapa cu numărul 4 din Divizia A1: CSU Metal Galati - VC Unic LPS Piatra Neamt 3-0 (8, 11, 22) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 21, 2008 Author Share Posted October 21, 2008 Rivalul lui Phelps, fan Metal Galaţi* Miroslav Cavic a stat in timpul meciului alaturi de Ivana DjerisiloMedaliat cu argint la nataţie, la JO de la Beijing, sârbul Milorad Cavic a stat în tribună lângă internaţionala de volei Ivana Djerisilo (Serbia), care nu a jucat pentru Metal - campioana Romaniei are 14 jucatoare in lot, însă nu poate trece decât 12 pe foaia de meci -, şi alături de preparatorul fizic Nenad Jurovic.Apariţie neaşteptată la derby-ul diviziei A1 la volei, CSU Metal Galaţi – Unic Piatra Neamţ 3:0 (8, 11, 22), disputat, la Galaţi. În tribuna sălii “Siderurgistul” a luat loc sârbul Milorad Cavic, cel care a pierdut la mustaţă (o sutime de secundă) finala olimpică de la 100 m fluture, în faţa americanului Michael Phelps. Ajuns la sală cu puţin timp înainte de joc, el a fost reperat imediat de Ivana Djerisilo şi de preparatorul fiizic Nenad. Cavic a luat loc lângă ei, mai precis alături de jucătoarea sârbă a Metalului din Galaţi.La plecare, după meci, recordmanul european la 100 m fluture a refuzat să facă vreo declaraţie legată de motivele sosirii sale neaşteptate la Galaţi, ceea ce i-a făcut pe unii să facă tot felul de speculaţii, inclusiv că acesta ar avea o idilă cu Ivana Djersilo. Rugat să dezlege misterul, antrenorul campioanei României la volei, Zoran Terzic, a fost destul de încurcat, însă a ieşit din “încercuirea” ziariştilor cu eleganţă. “Probabil că îi place echipa din Galaţi (zâmbeşte). Şi cred că multora le place. Are valoare, iar voleibalistele nostre sunt şi frumoase. (redevine serios) Ştiu că Milorad este prieten cu preşedinte nostru, Corneliu Mangalea”. Aflat în apropiere, omul de afaceri gălăţean a confirmat, după care a adăugat: “Nu este o întâmplare că Miroslav Cavic a venit la acest meci, la Metal Galaţi activând antrenorul şi două jucătoare care au câştigat argintul european şi bronzul mondial pentru ţara sa. Sârbii sunt foarte uniţi, iar sportivii lor obişnuiesc să se încurajeze unii pe alţii”, a răspuns fostul campion mondial la aeromodelism. Întrebat dacă l-ar tenta să-l legitimeze pe Cavic la... Metal, Corneliu Mangalea a răspuns pe jumătate amuzat, pe jumătate întristat: “Aş vrea eu, însă din păcate la Galaţi nu avem un bazin de înot competitiv”.http://www.prosport.ro/alte-sporturi/vo ... ti-3344879 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 CSU Metal - patru meciuri in trei zileTimp de trei zile - jucatoarele CSU Metal vor avea un program aglomerat, in care vor disputa o partida oficiala si trei amicale. Sambata, de la ora 11.00, jucatoarele lui Zoran Terzici le vor intalni, in cadrul etapei a V-a a Diviziei A1, pe voleibalistele de la CSU Medicina Tg. Mures. La cererea clubului galatean jocul se va desfasura in Sala "Siderurgistul" din Galati, desi, initial, era programat la Tg. Mures.In vederea pregatirii duelurilor din Liga Campionilor, oficialii clubului Metal au invitat, la Galati, o alta echipa ce va evolua in aceasta intrecere - Postar 064 Belgrad. Tehnicianul Zoran Terzici spera ca aceste meciuri sa-i ofere sansa de a-si urmari elevele la lucru, in cadrul unor confruntari apropiate celor din Liga. Intalnirile cu Postar vor avea loc joi (ora 18.00), vineri (ora 18.00) si sambata (ora 19.00). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 CSU Metal - Postar 064 Belgrad 3-1În Sala "Siderurgistul" s-a disputat primul meci (din cele trei) dintre CSU Metal şi echipa sârbă Postar 064 Belgrad. Meciurile constituie, pentru ambele grupări, o ultimă verificare în vederea apropiatelor confruntări din Liga Campionilor. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea gălăţencelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 25, 2008 Author Share Posted October 25, 2008 Katarina Barun şi-a luxat gleznaMeciul din cadrul etapei a V-a, dintre CSU Metal Galati si CSU Medicina Tg. Mures, se anunta unul normal in conditiile diferentelor dintre cele doua formatii. Acest lucru s-a reflectat pe teren pana in setul 3, la o faza ce se anunta a fi printre ultima a jocului. Dupa 25-16 si 25-15, in primele doua seturi, nimic nu prevestea ca acest meci se va incheia cu o mare pierdere in tabara galateana. La 26-26, Katarina Barun a reusit un atac castigator, dar spectatorii din Sala Siderurgistul au amutit. In cadere, jucatoarea croata a calcat pe piciorul unei adversare si singurul sunet auzit a fost un tipat ingrozitor. Sportiva metalista si-a luxat glezna dreapta, ramanand tintita de parchetul salii, imaginile fiind de-a dreptul socante. Pret de cateva minute, pana la venirea ambulantei, Katarina Barun a ramas intinsa pe teren, iar meciul a fost intrerupt. Transportata de urgenta la Spitalul din Galati, Barun a fost supusa unei interventii de indreptare a oaselor gleznei, iar in cursul saptamanii viitoare va suferi o operatie de refacere a ligamentelor. La o prima vedere, doctorul Bogdan Gogulescu a declarat ca sportiva a avut noroc, accidentarea putand fi si mai grava, dar cel putin patru luni de zile jucatoarea din Croatia va lipsi de pe terenul de joc. CSU Metal Galati - CSU Medicina Tg. Mures 3-0 (26-16, 25-15, 28-26)Metal: Dirickx, Barun (Muresan), Molnar, Djerisilo, Nneka, Marcovici si Filipova - libero. Antrenori: Zoran Terzici si Branko Kovacevici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Din păcate am asistat la această scenă îngrozitoare, sincer nu mai văzusem o luxație de genul ăsta live și nici nu cred că mai vreau să văd vreodată. Am și imagini de acolo dar mai bine urmăriți Viața Liberă de luni că sigur o să fie pe acolo câte ceva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentziu Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Katarina Barun şi-a luxat glezna stângă .... Sportiva metalista si-a luxat glezna dreapta, ramanand tintita de ....deci pana la urma care a fost stanga sau dreapta? asta ca un mic detaliu. imi pare rau pentru ea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 25, 2008 Author Share Posted October 25, 2008 Katarina Barun şi-a luxat glezna stângă .... Sportiva metalista si-a luxat glezna dreapta, ramanand tintita de .... deci pana la urma care a fost stanga sau dreapta? asta ca un mic detaliu. imi pare rau pentru ea.. Cred că dreapta. Am compus ştirea din două informaţii şi n-am băgat de seamă contradicţia Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Este vorba despre glezna dreaptă.. Mai multe detalii pe http://www.sport365.ro/EXCLUSIV___Volei_feminin_Victorie_amara-n75444.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 26, 2008 Author Share Posted October 26, 2008 Metal Galaţi nu are rival în RomâniaGruparea din Moldova nu a pierdut niciun set şi conduce autoritar în Divizia A1, la feminin. Metal a câştigat toate meciurile cu scorul de 3-0. Campania de achiziţii realizată de Metal Galaţi se cunoaşte. Campioanele en-titre nu au probleme în prima ligă feminină la volei, acolo unde au câştigat toate partidele. Ivana Djersilo, Alida Marcovici, Frauke Dirickx, Katarina Barun, Nneka Onyejekwe, Mayvelis Martinez şi Brizitka Molnar au arătat că au destulă experienţă pentru a evolua în Champions League şi că întrecerea internă este, la ora actuală, un simplu antrenament.Ultimul adversar de care au trecut elevele lui Zoran Terzici a fost Neumarkt Târgu Mureş. Gruparea din Moldova s-a impus şi în acest meci la zero, fără a depăşi „norma” de 90 de minute în care să închidă întâlnirea. Cu un zdrobitor 15-0 la setaveraj, Metal nu pare să aibă rival în Divizia A1. Fără îndoială, jocul din etapa viitoare, cu Dinamo Bucureşti, pare unul echilibrat la prima vedere, însă există toate şansele ca Marcovici & Co să se impună. Alida Marcovici nu vrea să se răzbune pe Dinamo. „Nu am nimic cu această echipă. Am ales să joc la Galaţi pentru că vreau şi eu să evoluez în Liga Campionilor. Nu cred că această decizie este una de condamnat şi sunt sigură că cei care mă cunosc înţeleg acest lucru”, a spus voleibalista pentru „Adevărul Sporturi”. „Preferăm să vorbim pe teren sezonul acesta şi vă promit că Metal va fi o surpriză plăcută în Champions League, chiar dacă avem o grupă aproape imposibilă. Campionatul şi Cupa sunt şi ele în obiectivul nostru, însă vrem să ne axăm foarte mult şi pe cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa şi să încercăm să ieşim din serie”, a adăugat Alexandru Deju, vicepreşedintele executiv al clubului gălăţean.http://www.adevarul.ro/rss/articol/meta ... mania.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 S-a accidentat şi Sanja MalagurskiAccidentată grav (entorsă la glezna dreaptă) sâmbătă, la finalul meciului de campionat câştigat (3:0) de echipa feminină de volei CSU Metal Galaţi cu CSU Medicina Tg. Mureş, internaţionala croată Katarina Barun a plecat acasă, unde va fi supusă unor investigaţii medicale. Participarea voleibalistei la meciurile din Liga Campionilor este compromisă. Cum şi jucătoarea sârbă Sanja Malagurski este nerefăcută după o accidentare, Metal Galaţi va deplasa în Polonia, săptămâna viitoare, un lot de douăsprezece jucătoare, în acesta fiind incluse Adriana Dumitru şi Daiana Mureşan.Sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala „Siderurgistul” din Galaţi, Metal va înfrunta pe Dinamo Bucureşti. Reeditare a finalei ediţiei trecute, meciul contează pentru etapa a 6-a din Divizia A1.http://www.prosport.ro/alte-sporturi/vo ... ki-3391702 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Sâmbătă, CSU Metal - DinamoSambata, Divizia A1 feminin programeaza o noua etapa. Capul de afis al rundei cu numarul sase va fi intalnirea de la Galati, dintre CSU Metal si Dinamo Bucuresti. Derbyul etapei se va disputa in Sala Siderurgistul, de la ora 18.00, si va fi transmis de TV Neptun. Dinamo vine la Malul Dunarii, de pe locul cinci al clasamentului, cu trei victorii si doua infrangeri, la Bacau si Piatra Neamt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 Fără replică CSU METAL Galaţi - Dinamo Bucureşti 3-0 (25-17, 25-5, 25-16) CSU Metal Galati si-a facut incalzirea pentru Liga Campionilor Formatia de volei feminin CSU Metal Galati a castigat, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-17,25-5, 25-15), meciul cu Dinamo Bucuresti, din etapa a VI-a a Diviziei A. La finalul partidei, antrenorul echipei gazda, Zoran Terzici, a declarat ca in meciul de sambata elevele sale au fost clar superioare si adversarele nu au opus aproape nicio rezistenta. "Am avut in trecut meciuri grele cu Dinamo, in finala campionatului, chiar si in cupele europene, dar astazi a fost foarte usor. Pentru noi a fost o incalzire buna pentru meciurile din Champions League", a precizat antrenorul formatiei din Galati. http://www.onlinesport.ro/stiri/sportur ... onilor.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 Metal Galaţi debutează în PoloniaCampioana României la volei feminin, Metal Galaţi, va întâlni joi, 6 noiembrie, în deplasare, pe Fakro Muszynianka Muszyna, din Polonia. Partida se va disputa în cadrul grupei C din Champions League, serie din care mai fac parte Vakifbank Istanbul şi Volley Bergamo. Gruparea din Galaţi va pleca cu avionul către Polonia şi va ajunge la Muszyna cu o zi înainte de partidă. Dintre aceste patru echipe, Metal are cel mai mic buget, estimat la aproximativ un milion de euro, în timp ce Muszyna a anunţat pentru acest sezon un buget de trei milioane de euro. Favoritele acestei serii sunt Vakifbank şi Bergamo, cu investiţii în valoare de 13, respectiv 10 milioane de euro. Zoran Terzici, antrenorul campioanei României, a declarat că această grupă este foarte dificilă, însă speră la calificare. „Vom avea meciuri grele, dar nu înseamnă că toate echipele ne vor învinge. Știu că la Muszyna evoluează majoritatea voleibalistelor din naţionala Poloniei, însă vom încerca să aducem două puncte din această deplasare, chiar dacă pare aproape imposibil. Partidele de acasă vor fi decisive”, a încheiat Terzici. Meciul dintre Muszyna şi Metal Galaţi va începe la ora 19.00, ora României, şi nu va fi televizat.http://www.adevarul.ro/rss/articol/meta ... lonia.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Set castigat la 5 :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 Terzici: Sunt antrenor, nu magicianAntrenorul echipei de volei feminin CSU Metal Galaţi, Zoran Terzici, a declarat că nu este un magician pentru a spune ce scor se va înregistra la partida cu Sakro Muszyna (Polonia), contând pentru prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, dar că şi-ar dori o victorie în trei seturi. "Ne aşteaptă un meci foarte greu, întâlnim un adversar foarte puternic, cu jucătoare care fac parte din naţionala Poloniei. Echipa joacă într-o ligă naţională foarte puternică şi au avut până la meciul cu noi partide foarte tari, care le-au pregătit pentru meciurile de Liga Campionilor. Sunt antrenor, nu magician. Aş vrea să fie 3-0, dar va fi foarte greu", a spus Terzici, transmite corespondentul MEDIAFAX.Patronul echipei, Corneliu Mangalea, este de părere că jucătoarele campioanei României nu trebuie să intre timorate pe teren. "Deşi valoric suntem egali cu polonezii, din cauza faptului că noi nu am disputat meciuri puternice în campionat plecăm cu un mare handicap. Acolo ne va aştepta iadul pe pământ. Va fi o sală de 4.000 de oameni plină, colorată în alb şi roşu. Dacă fetele noastre vor intra timorate, sigur vom pierde fără drept de apel, dar dacă vor face abstracţie de miza acestui meci, sperăm să ducem meciul în patru-cinci seturi. Să nu uităm că e primul meci pe care o echipă românească îl joacă în Liga Campionilor, de când s-a inventat această competiţie. Sperăm să facem faţă şi dacă ar fi să pierdem, măcar să o facem onorabil", a completat Mangalea.Delagaţia gălăţeană va pleca, marţi dimineaţă, în Polonia, singura indisponibilă fiind croata Katalina Barun, care este accidentată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 Tehnicianul-miracol Zoran TerziciRomania are un CFR Cluj şi la volei feminin! Metal Galaţi va debuta în Champions League la doar cîteva luni după primul titlu din istorie. Ca şi la fotbal, un antrenor străin face legea. Tehnicianul- miracol este Zoran Terzici, care antrenează şi naţionala Serbiei, cu care a cîştigat bronzul la Campionatul Mondial din 2006 şi argintul la Campionatul European din 2007.-Aveţi emoţii?E adevărat că aceste jocuri vor fi mai speciale, dar cînd meciul începe, nu mai ţin cont că evoluăm cu Bergamo, VakifBank sau CSM Lugoj şi Dacia Mioveni. Toate meciurile sînt la fel şi trebuie cîştigate.- Aţi mai antrenat în Liga Campionilor?Da, am mai antrenat de trei ori cu Stea*ua Roşie Belgrad.- Cum vi se pare grupa?Ne aflăm într-o grupă foarte grea şi din cauza faptului că jucăm pentru prima dată în Liga Campionilor. Toate echipele sînt bune, au loturi valoroase şi multă experienţă în această întrecere. Noi vom încerca să cîştigăm toate meciurile de acasă şi să aducem măcar o victorie de afară.- Aţi lucrat doar cu fete pînă acum?Pînă în 1999, am antrenat echipa de juniori de la Steaua Roşie Belgrad şi am fost şi secund la naţionala masculină a Serbiei. Abia din 1999 am început să antrenez echipe de fete.- Aţi avut parte de momente inedite în România?Duelul de pe terenul de volei, din sezonul trecut, cu Marian Ştefan (n.r. patronul de la echipa de volei feminin a clubului Dinamo). Asta a fost cea mai mare greşeală din cariera mea!- Urmăriţi parcursul Stelei şi al CFR-ului în Champions League?Da. Jocul Stelei cu Lyon a fost unul bun, dar de... privit. Pentru fanii stelişti nu a fost ce şi-au dorit. Însă un lucru nu înţeleg: de ce a plecat sau de ce a fost înlăturat Lăcătuş de la cîrma echipei? Toţi care muncesc în sport ştiu că fără continuitate nu se poate face nimic.- Ce echipă de fotbal din România simpatizaţi?După modul în care joacă, îmi place de CFR Cluj, dar sînt şi fan al echipei Oţelul Galaţi.- Dar din lume?Din Serbia, cred că nu trebuie să mai zic de Steaua Roşie. Îmi mai plac Barcelona şi Liverpool.- Ce le spuneţi oamenilor despre România, în general?Mereu cînd plec cu naţionala sau cu echipa de club în străinătate, toată lumea rămîne surprinsă de faptul că lucrez în România. Încerc să le explic că avem condiţii foarte bune la Galaţi, lucrăm cu persoane de calitate şi sîntem la un nivel ridicat. E straniu pentru toţi, dar încerc să le explic.- Care este cel mai frumos loc pe care l-aţi vizitat pînă acum?Rio de Janeiro! Pentru mine, este cel mai frumos loc din lume. Însă mi-a plăcut şi Japonia.- Ce bucătărie vă place?Fără îndoială, bucătăria italienească. Cît priveşte specificul românesc, mi-au plăcut unele specialităţi din peşte, dar în nici un caz mămăliga!http://www.sport365.ro/forum/showthread ... post808851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 CSU Metal Galaţi debutează mâine în Liga CampionilorDupă fotbal şi handbal, a venit rândul voleiului românesc să debuteze în Liga Campionilor. Onoarea le revine fetelor de la CSU Metal Galaţi, însă misiunea lor se anunţă extrem de dificilă. La finalul a ceea ce trebuia să fie derby-ul cu Dinamo - Metal s-a impus cu 3:0, iar în setul 2 cu 25-5! - antrenorul campioanei, sârbul Zoran Terzici, nu era deloc satisfăcut. „Aş fi preferat să câştigăm cu 3:2, la 22, la 28... Faptul că în campionat nu avem opoziţie nu ne avantajează. Vom juca joi (n.r. - mâine), la Muszya, echipă care se confundă cu naţionala Poloniei, dublă campioană a Europei”, a mărturisit cel care a adus Serbiei, în 2006, bronzul mondial. Tehnicianul are motive să fie îngrijorat, mai cu seamă că anul trecut, în Cupa CEV, Metal a fost eliminată (3:2 şi 1:3) de Biala, una dintre rivalele adversarei de mâine. Lipsită de opoziţie în campionat, Metal a disputat (şi câştigat) acum zece zile, la Galaţi, o serie de trei meciuri cu Postar 064 Belgrad, reprezentanta Serbiei în Ligă. Din nefericire, tot atunci, la partida cu Medicina Tg. Mureş, „falsul” Katarina Barun a suferit o accidentare urâtă, care o va ţine departe de teren multă vreme. Chiar şi fără croată, jucătoarele experimentate ale Galaţiului - Alida Marcovici, Brizitka Molnar, Ivana Djerisilo, May Martinez, Frauke Dirikx, Maria Filipova, Adriana Dumitru, precum şi tinerele Alina Albu, Daiana Mureşan, Nneka Onyejekwe, Sabina Miclea şi Alexandra Trică îşi propun să producă surpriza în Ligă. Meciul Fakro Muszynianka Muszya - Metal Galaţi are loc mâine, de la ora 19:00, fiind transmis în direct şi în exclusivitate de Sport.ro.http://www.prosport.ro/alte-sporturi/vo ... or-3430591In primul meci din grupa C a Ligii Campionilor, echipa italiana de volei Foppapedretti Bergamo s-a impus cu 3:2 (18, -21, 23, -18, 12) pe terenul formatiei turce Vakifbank Gunes Istanbul. Intalnirea a fost foarte disputata, cele cinci seturi avand o durata totala de 107 minute.A sosit ziua mult-aşteptată! Astă-seară, în oraşul Muszyna, voleibalistele CSU Metal Galaţi vor juca în premieră în cea mai importantă competiţie continentală rezervată echipelor de club. De la ora 19,00, gălăţencele îşi vor măsura forţele cu campioana Poloniei - Fakro Muszynianka Muszyna. Este primul meci din actuala ediţie a competiţiei continentale. Cel de-al doilea meci al grupei noastre a avut loc ieri-seară, la Istanbul, între echipa locală VakifBank Gunes şi Volley Bergamo (Italia).Fetele noastre au ajuns în oraşul Cracovia marţi, după-amiază, iar după o noapte petrecută aici, ieri dimineaţă şi-au continuat drumul, cu autocarul, spre Muszyna, unde au ajuns după o călătorie de trei ore. Au fost cazate la un hotel de lux (de patru stele), unde au găsit condiţii deosebite. După o scurtă perioadă de odihnă, ieri seară s-au deplasat la sala care va găzdui meciul, pentru a efectua antrenamentul oficial. Un al doilea antrenament, va avea loc în cursul acestei dimineţi - o şedinţă de relaxare şi acomodare cu incinta de joc.Meciul din această seară - care va putea fi urmărit şi pe micul ecran, la Sport.ro - va fi condus de doi arbitrii din ţări diferite: Valdis Jankovskis (Letonia) şi Martin Hudik (Cehia).Antrenorul Zoran Terzici ar putea trimite în teren următorul "sextet" probabil: Frauke Dirickx, Alida Marcovici, Ivana Djerisilo, Brizitka Molnar, Nneka Onyejekwe, Mayvelis Martinez - Mariya Filipova (libero). Din lotul deplasat mai fac parte Sabina Miclea, Daiana Mureşan, Adriana Dumitru, Alina Albu şi Alexandra TricăÎnainte de deplasare, antrenorul Zoran Terzici a declarat: "Meciul cu Dinamo a fost ultima noastră verificare înaintea debutului în Ligă, şi am evoluat bine, dar sper ca în Polonia fetele să se mobilizeze şi mai mult. Va fi dificil la Muszyna, deoarece jucăm împotriva unei echipe valoroase. Gazdele au avut parte de multe jocuri puternice, dar şi noi avem calitate. Nu dau pronosticuri, sunt un antrenor şi nu un magician!"* Următoarele meciuri sunt programate săptămâna viitoare: 11 noiembrie: Bergamo - Fakro Muszyna; 12 noiembrie: CSU Metal - VakifBank Guneş (ora 19,00 - Sala "Giuleşti" din Capitală).http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27974 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 CSU Metal a câştigat lejer primul set: 25-10. Meciul este în direct pe sport.ro25-18 în setul al doilea. Gălăţencele joacă extraordinar!!!3-0! Senzaţional!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 Liga Campionilor: Victorie splendida!CSU Metal Galati a debutat cu o victorie de senzatie in Liga Campionilor! Fakro Muszyna - CSU Metal Galati 0-3 (10-25, 18-25, 14-25)Desi porneau cu sansa a doua in meciul cu polonezele, jucatoarele lui Zoran Terzic au predat lectii de volei, si au reusit sa se impuna de-o maniera categoriga, chiar la prima lor prezenta in Liga Campionilor.CSU Metal a evoluat in formula: Dirickx, Marcovici, Nneka, Djerisilo, Martinez, Molnar si Filipova - libero. A mai evoluat: Alina Albu - reusind sa isi ajute colegele cu doua serii excelente de servicii.http://www.sport365.ro/Liga_Campionilor ... 76877.htmlGalaţiul a umilit campioana Poloniei chiar la ea acasăMetal de aur!Fakro Muszynianka - Metal Galaţi 0-3 (10, 18,14)Campioana României este lider în grupa C, după prima rundă din Champions League, având setaveraj mai bun decât Bergamo, care a câştigat cu 3:2 la Istanbul. Debutul meciului din Polonia a fost amânat de o pană de curent, doar reflectoarele de deasupra tribunei funcţionând. După circa 45 de minute, răstimp în care jucătoarele ambelor echipe au schimbat mingi în beznă, partida a putut să înceapă. Incidentul nu a afectat trupa lui Zoran Terzic, care a reuşit, în 65 de minute, să „demoleze” pe Fakro Muszynianka chiar la ea acasă. Cu Brizitka Molnar omniprezentă la finalizare, inclusiv din linia a doua, cu May Martinez şi Ivana Djerisilo atacând când de pe stânga, când de pe drepta, Metal a adunat punct după punct. Şi cum serviciile ridicătoarei Frauke Dirickx, Alinei Albu şi colegelor lor au fost impecabile, iar căpitanul Alida Marcovici şi tânăra Nneka Onyejekwe au neutralizat ofensiva adversă prin blocaje sigure, diferenţa s-a făcut lesne – campioana Poloniei a condus în doar trei rânduri! Diferenţa de scor, mai ales din primul set (25-10), a dovedit că Metal are şanse să treacă de grupele Ligii, măcar de pe locul 3.Miercurea viitoare în Sala Rapid, Metal va întâlni formaţia turcă Vakifbank Istanbul, care a pierdut (2:3) acasă, alaltăieri, cu Bergamo (Italia).http://www.prosport.ro/alte-sporturi/vo ... 14-3447938Debut excelent în Liga CampionilorCSU Metal a surclasat campioana Poloniei* Muszyna - Galaţi 0-3 (10-25, 18-25, 14-25)Campioana României - CSU Metal Galaţi, a debutat în Liga Campionilor de volei feminin. Ieri seară, în micuţa localitate poloneză Muszyna a avut loc primul meci din actuala ediţie a celei mai importante competiţii continentale pentru echipele de club. Elevele apreciatului tehnician Zoran Terzici au întâlnit puternica formaţie locală Fakro Muszynianka. Un meci greu - ca toate celelalte, de altfel, disputate sub egida CEV - Champions League. O sală de 4000 de spectatori - aproape plină - a încercat să creeze o atmosferă potrivnică echipei noastre, dar spre lauda fetelor lui Terzici, acestea s-au detaşat şi şi-au văzut de joc. În consecinţă, a rezultat un joc complet al reprezentantelor noastre. În multe momente ale meciului gălăţencele şi-au îngenuncheat pur şi simplu adversarele, aducând multă linişte şi bucurie în sufletele miilor de susţinători.Concentrate la maxim la tensiunea jocului, fetele noastre au dominat de o manieră categorică. Au luat jocul pe cont propriu încă de la primele schimburi de mingi, atitudine pe care au menţinut-o până la ultimul fluier. După 25-10 în setul de debut, a urmat unul ceva mai echilibrat (25-18), pentru ca în cel de-al treilea - care avea să fie şi ultimul - să ne impunem la 14. Scor final: 3-0, după o oră şi opt minute de joc.De notat că partida a început cu 52 de minute întârziere, datorită unei pene de curent!La primul fluier al arbitrului leton Valdis Jankovskis - ajutat de Martin Hudik, din Cehia - gălăţencele au intrat pe teren în următorul "sextet": Frauke Dirickx, Alida Marcovici, Mayvelis Martinez, Ivana Djerisilo, Brizitka Molnar, Nneka Onyejekwe - Mariya Filipova (libero). Pe parcursul jocului a mai evoluat Alina Albu - cu o excelentă contribuţie la serviciu.În celălalt meci din Grupa C, disputat miercuri seară, VakifBank Guneş Istanbul - Volley Bergamo (Italia) 2-3.* Etapa a doua a Campions League este programată săptămâna viitoare, când se vor disputa întâlnirile: CSU Metal - VakifBank Guneş (Sala "Giuleşti", din Capitală, ora 19,00 - miercuri, 12 noiembrie) şi Volley Bergamo - Fakro Muszynianka Muszyna (marţi, 11 noiembrie).http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28005Au şters podeaua cu polonezele!Debut fabulos pentru CSU Metal Galaţi în Liga Campionilor la volei feminin, victorie cu 3-0 în deplasare, în faţa polonezelor de la MuszynaVoleibalistele de la CSU Metal Galaţi, la primul meci al unei echipe româneşti în competiţia celor grei, Liga Campionilor, au zburdat in această aseară şi au învins cu 3-0 pe Fakro Muszyna, chiar pe terenul acesteia. În condiţiile în care adversarul se confundă practic cu naţionala Poloniei, una dintre marile forţe ale continentului, CSU Metal a jucat perfect. Primul set a fost umilinţă totală pentru poloneze, la un moment dat se înregistra un scor incredibil, 17-4 pentru Metal Galaţi!!! S-a terminat cu 25-10. Actul secund a fost ceva mai disputat, cu mici emoţii la mijloc, când polonezele au trecut la conducere şi au avut 16-14. Antrenorul sârb Zoran Terzic a mutat perfect, cu Alina Albu la serviciu. Au urmat opt puncte consecutive şi lucrurile s-au clarificat repede. Doar patru puncte, ca nişte firimituri, au mai adunat polonezele până la finalul setului. Cu Marcovici imperială la blocaj, iar Molnar, Djerisillo, deseori şi Martinez îngropând mingea la aproape fiecare atac şi toata echipa fantastică la preluare, Metal a defilat şi în ultimul set: 25-14.Patronul echipei, Corneliu Mangalea, era entuziasmat de maniera în care antrenorul Zoran Terzic a pregătit acest meci. "Atât de clar nu credeam că se poate câştiga acolo, dar la victorie am sperat. Am mai glumit cu Zoran că ce-ar fi să le dăm un 3-0, dar să fie chiar aşa şi de o astfel de manieră, nu am crezut. Terzic le-a studiat jocul polonezelor şi mi-a zis doar atât: «e posibil să-i batem acolo». A pregătit meciul perfect iar jucătoarele au fost de vis, au respectat tot ce s-a pregătit înainte de joc. Acum, dacă vom fi egali în dubla manşă cu echipa din Turcia, grupa e închisă, chiar dacă au luat două seturi celor de la Bergamo. Însă, să fim atenţi ca să nu păţim ca CFR Cluj la fotbal", ne-a declarat Corneliu Mangalea.În celălat meci al grupei C, Volley Bergamo s-a impus în deplasare, scor 3-2, în faţa celor de la Vakifbank Günes S. Istanbul. Următorul meci al echipei din Galaţi este programat miercuri, în sala Rapid din Bucureşti, în faţa celor de la Vakifbank.http://www.gsp.ro/stire/au-sters-podeau ... 07237.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Mangalea: Ca să fim siguri de calificare, ne mai trebuie cel puţin 3 victorii Finanţatorul echipei feminine de volei CSU Metal Galaţi, Corneliu Mangalea, a declarat că formaţia gălăţeană mai are nevoie de trei victorii pentru a trece de grupele Ligii Campionilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Aseară am făcut un meci incredibil în care 60 la sută din naţionala Poloniei nu ştia ce se întâmplă. Ca să fim siguri de calificare ne mai trebuie cel puţin 3 victorii. Va fi foarte greu, pentru că, dacă până aseară eram o necunoscută, acum nu mai suntem şi toată lumea îşi va lua măsuri. Chiar returul cu Fakro va fi mult mai greu decât aseară. Comparaţia cu CFR Cluj am făcut-o legat de mentalitate şi de modul de a creşte o activitate. Mai departe nu vreau să mai fac nicio comparaţie pentru că nu-mi doresc să păţesc la nivelul rezultatelor ce-a păţit CFR-ul după un start extraordinar de bun. Noi vrem să păstrăm acelaşi nivel. Dacă vom câştiga toate jocurile de acasă atunci înseamnă că putem emite pretenţii la calificare", a declarat Corneliu Mangalea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 10 pagini despre volei spun totul.Propun trecerea fotbalului sub enbargou?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 10 pagini despre volei spun totul.Propun trecerea fotbalului sub enbargou?!Fetele astea au făcut suficient ca să merite cele 10 pagini...On topicIntrucit CSU Metal a avut joi meci in Liga Campionilor Europeni, meciul din campionatul romanesc Stiinta Bacau - CSU Metal, programat initial pe 8 noiembrie, s-a aminat pina pe 18 noiembrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Sper ca numarul paginilor sa sporeasca odata cu performantele.Succes fetelor si o sala pe masura rezultatelor!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 8, 2008 Author Share Posted November 8, 2008 Sârbul a făcut din Metal Galaţi o echipă de Liga CampionilorMagicianul Zoran TerzicPalmaresul sârbului Zoran Terzic este impresionant. A urcat naţionala feminină a ţării sale pe podiumul mondial (bronz, în 2006) şi european (argint, în 2007), iar cu Metal Galaţi a realizat eventul de două ori (2007 şi 2008). Asaltat cu oferte după CM din 2006, Zoran Terzic a spus nu. „Am bătut palma cu echipa din Galaţi. Am promis că fac treabă acolo şi voi face”, a declarat antrenorul plav. Născut în Belgrad, pe 9 iulie 1966, a jucat la Steaua Roşie, iar apoi a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică. Antrenor la echipe masculine, nu s-a gândit niciodată să le pregătească pe cele de fete. Sugestia i-a fost făcută de Aleksandr Boricic, directorul lui „Crvena Zvezda”. A acceptat, iar alegerea sa a fost inspirată.A adus jucătoare de top la GalaţiPerfecţionist de fel, extrem de sobru şi de sever când se află lângă teren, Zoran Terzic a făcut din Metal Galaţi o echipă de Liga Campionilor. A adus lângă el jucătoare de top, atât din naţionala Serbiei – Brizitka Molnar, Ivana Djerisilo, Sanja Malagurski (Maja Ognejenovic a plecat în Italia) -, cât şi din voleiul mondial – românca Alida Marcovici, belgianca Frauke Dirickx, bulgăroaica Maria Filipova (croata Katarina Barun este accidentată), lângă ele „crescându-le” pe tinerele şi talentatele Alina Albu, Nneka Onyejekwe şi Daiana Mureşan.Fără a le ignora pe „veterana” Adriana Dumitru sau pe liberoul Alexandra Trică. Sprijinit de preşedintele Corneliu Mangalea, dar şi de secundul Branco Kovacevic sau de preparatorul fizic Nenad Djurovic, Terzic a promis „primăvara europeană” pentru Metal. Victoria din Polonia (3:0 cu Fakro) a întredeschis uşa spre „Play-off 12”.http://www.prosport.ro/alte-sporturi/vo ... ic-3454421 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts