Jump to content

Direcţiile judeţene de Sport şi de Tineret s-au unit


dcp100168

Recommended Posts

Direcţiile judeţene de Sport şi de Tineret s-au unit

Printr-o Hotărâre de Guvern, Direcţia Judeţeană pentru Sport, respectiv, pentru Tineret şi-au încetat activitatea la începutul acestei săptămâni. Prin acelaşi act normativ, la aceeaşi dată, a luat fiinţă Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Galaţi, instituţie care va fi condusă, provizoriu, de către Maria Magdalena Irincu.

Urmează sa se comaseze serviciile celor două instituţii (administrativ, economic, secretariat), de activitatea specifică urmând sa se ocupe şase persoane (patru la sport şi două la tineret), exact numărul de funcţionari existenţi.

Zestrea noii instituţii va fi compusă din sediul de la Liceul de Marină (inclusiv spaţiul de cazare), taberele de la Gârboavele şi Buciumeni - din partea tineretului; Centrul Olimpic de box, Complexul „Sport” (alimentaţie şi cazare), Complexul „Dunărea” (sediu, bazin olimpic descoperit, sală de judo, teren minifotbal, teren baschet) - din partea sportului.

Magdalena Irincu (Sport) si Ana Maria Vasiliu (Tineret) vor susţine concurs pentru postul de conducător.

http://www.viata-libera.ro/articol-Galatiul_are_din_nou_Directie_pentru_Sport_si_Tineret_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Numire politică la conducerea Direcţiei de Sport

Galaţiul n-are o Sală a Sporturilor de mai bine de un deceniu, însă în ultimele 18 luni a cochetat cu patru conducători la Direcţia pentru Sport. Trecerea în decor a Fiţei Lovin a fost urmată de ungerea în scaunul de şef a lui Marius Humelnicu, apoi în frunte a ajuns Magdalena Irincu, pentru ca începând de ieri la apelativul „doamna director” să răspundă Anamaria Vasiliu.

Trecând peste faptul că asistăm la o nouă numire pe criterii politice (n.r. – Vasiliu este preşedintele Organizaţiei de Tineret PDL Galaţi), concursul pentru posturile de director general şi cel adjunct urmând să fie organizat la Sfântul Aşteaptă, ne-am întrebat cine este noua şefă a sportului judeţean.

Dacă Lovin şi Irincu sunt medaliate olimpic - prima la atletism, cealaltă la canotaj, iar Humelnicu e fost fotbalist, Vasiliu nu are nicio legătură cu lumea sportului. O spune chiar CV-ul fericitei câştigătoare a unui interimat de şase luni de zile. Domnişoara Anamaria are 28 de ani (necăsătorită), este specializată în Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, are un master în Drept şi Administraţie Publică Europeană şi a lucrat la Consiliul Judeţean Galaţi, la Protecţia Copilului şi la Centrul de Asistenţă a Persoanelor Traficate.

Irincu, trecută pe un post de referent la DSJ, nu ştie dacă va mai rămâne în cadrul instituţiei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Numire_politica_la_conducerea_Directiei_de_Sport_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.