Jump to content

Computaris angajează 30 de consultanţi pentru Galaţi


Recommended Posts

Computaris angajează 30 de consultanţi pentru Galaţi

Computaris Romania, subsidiara locala a firmei britanice din domeniul IT&C cu focus exclusiv pe industria de comunicatii, a anuntat ca intentioneaza sa isi extinda in continuare activitatea desfasurata in Romania, urmand sa angajeze pana la sfarsitul anului cel putin 30 de consultanti in centrele sale de expertiza din Bucuresti si Galati.

Computaris a avut rezultate financiare deosebite in ultimii ani, inregistrand o crestere constanta a cifrei de afaceri, inregistrand o crestere de 27% doar in ultimul an. Cresterea numarului de proiecte a dus la o crestere semnificativa a numarului de angajati, acesta dublandu-se in ultimul an. Computaris Romania desfasoara un proces de recrutare foarte activ, dorind sa isi extinda echipa cu peste 30 de consultanti in urmatoarele luni, concentrandu-se in principal pe dezvoltarea centrului de expertiza din Galati.

Computaris ofera expertiza in domeniul BSS (Business Support Systems) in arii precum: billing, rating, charging, mesagerie, comert si plati prin intermediul telefonului mobil. Pe parcursul celor 18 ani de la infiintare, expertiza Computaris a fost implicata in peste 200 de proiecte implementate cu succes la peste 60 de operatori de telefonie mobila din lume. Compania are sediul central in Anglia si opereaza din cele 7 centre de expertiza din Polonia, Romania, Moldova, Malaezia si recent inauguratul birou din SUA.

Detalii suplimentare despre criteriile de angajare pot fi gasite pe web site-ul companiei: http://www.computaris.com/about_us/join_us

http://www.atitudinea.ro/articole/it+%26+comunicatii/computaris+angajeaza+peste+30+de+consultanti+in+bucuresti+si+galati+pana+la+sfarsitul+anului+2010

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.