Jump to content

Patru decese în ultimele 24 de ore


dcp100168

Recommended Posts

Patru decese în ultimele 24 de ore

# In ziua de 16.08.2010 orele 05.30 numitul M. Ionel de 26 ani, din com. Tutova, jud. Vaslui, cioban la stana lui S. Mihael din com. Smulti, a fost gasit decedat la stana de colegii lui. Victima nu prezenta urme de violenta.

# In noaptea de 15/16.08.2010 orele 00.15 numitul P. Emil de 37 ani, din satul Fundeanu, com. Draguseni, a fost gasit spanzurat cu o funie de un pom din gradina casei sale. Victima nu prezenta urme de violenta.

# La data de 16.08.2010, în jurul orelor 10:30, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată de către Dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că în zona Podului rutier ce traversează râul Siret, pe drumul de centură, în iarbă se află cadavrul unei persoane de sex masculin. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean unde i s-a efectuat necropsia, urmând ca rezultatul acesteia să ne fie comunicat ulterior. Medicul legist a menţionat că principala cauză a decesului o reprezintă infarctul miocardic. Din primele verificări a reieşit faptul că persoana decedată de 55 ani, din Galaţi consuma frecvent băuturi alcoolice, ducând o viaţă dezorganizată.

# La data de 17.08.2010, orele 01.05, Secţia 4 Poliţie, a fost sesizată prin Dispceratul de Urgenţă 112, de către numita C. Carmen, din Galaţi, despre faptul că l-a găsit în bucătărie pe soţul său C. Gheorghe, de 48 ani, în stare de inconştienţă, după care a sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Galaţi, care a procedat la resuscitarea numitului C. Gheorghe, dar în cele din urmă au constatat decesul acestuia. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă pe cap, membre şi corp, urmând a fi transportat la morga Spitalului Sf.Apostol Andrei, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei exacte a decesului.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=articol_detaliu&id=3239

Link to comment
Share on other sites

Ciobănaş ucis de durerile de ulcer

Toată ziua de duminică, ciobanul Ionel Mustaţă, de 26 ani, din comuna Tutova, judeţul Vaslui, angajat la stâna lui Mihael Stavăr, din comuna Smulţi, s-a perpelit de durere. Nemaiputând suporta chinul, la un moment-dat tânărul a îndrăznit şi i-a dat un SMS patronului său, spunându-i că suferă de ulcer şi că are dureri atroce. Plecat la o nuntă, Mihael Stavăr nu a avut telefonul mobil, văzând mesajul de-abia a doua zi dimineaţă. Era deja prea târziu. Ajuns la ora 05,00 la stână, ciobanul-şef şi-a găsit angajatul mort. „Victima nu prezenta urme de violenţă, cadavrul său fiind transportat la Galaţi, la Medicina legală, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii”, confirmă Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Ciobanas_ucis_de_durerile_de_ulcer__2.html

Autocondamnat la spânzurătoare

A avut o viaţă grea. Mulţi spun că singur şi-a distrus traiul – soţia l-a părăsit din cauza băuturii, iar lui Emil Palade, de 37 ani, din satul Fundeanu, comuna Drăguşeni i-a rămas casa, pe care a schimbat-o cât ai clipi pe bani pentru cârciumă. Aflat la casa mamei lui, duminică omul a luat o decizie crâncenă. A plecat de lângă ai săi, motivând că se duce să ia ceva din curtea din spate. Nu s-a mai întors, iar rudele l-au găsit spânzurat cu o funie de un pom din gradină. În urma lui nu a rămas nici un bilet de adio, nici o explicaţie. Nimic.

http://www.viata-libera.ro/articol-Autocondamnat_la_spanzuratoare_2.html

Văcar doborât de infarct

Secţia 3 a fost sesizată luni dimineaţă, de către dispeceratul unei firme de pază, în legătură faptul că în iarbă, în zona podului rutier care traversează râul Siret, pe Drumul de Centură, se află cadavrul văcarului gălăţean Neculai Corpaciu, de 55 ani. Bărbatul fusese căsătorit şi avea şapte copii, dar consumul de alcool a pus capăt vieţii de familie, declară şi Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. Corpul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut necropsia, medicul legist menţionând că principala cauză a decesului o reprezintă infarctul miocardic.

http://www.viata-libera.ro/articol-Vacar_doborat_de_infarct_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.