Jump to content

Eurosoft Computers a preluat Vexio


dcp100168

Recommended Posts

Eurosoft Computers a preluat Vexio

Eurosoft Computers a preluat pe saptamana trecuta magazinul online din Galati, Vexio, lansat pe piata in 2008, a anuntat marti compania achizitionata. Cei 3 asociati-fondatori, Adrian Hanganu, Adrian Pintilie si Adrian Ionascu au predat magazinul urmand ca acestia sa sa axeze pe agentia de creatie si dezvoltare web, UIS, pe care o detin din 2006. Ambele parti, vanzator-cumparator, au decis ca pretul tranzactiei sa ramana confidential.

"La sfarsitul lunii iulie am decis ca ne dorim un exit astfel incat am cautat un cumparator care sa ofere un pret corect pe magazinul online Vexio, construit in decurs de 2 ani de activitate. Am gasit acel cumparator si consideram ca acesta va avea puterea financiara si capacitatea de a duce magazinul Vexio in top 5 in ecommerce-ul romanesc, pe domeniul IT", a declarat Adrian Hanganu, ex managing director Vexio.

Magazinul are acum resedinta in Bucuresti, acesta fiind un avantaj pentru clientii din capitala pentru ca astfel comenzile vor fi livrate in aceeasi zi spre deosebire de 2 zile, asa cum era inainte, iar garantiile si comenzile efectuate pe magazinul www.vexio.ro vor fi preluate si procesate de catre Eurosoft 2008.

http://www.dailybusiness.ro/stiri-new-media/eurosoft-computers-a-preluat-magazinul-online-din-galati-vexio-47587

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.