Jump to content

Restaurantul-ponton Del-Mar, aproape de a se scufunda


dcp100168

Recommended Posts

Restaurantul-ponton Del-Mar, aproape de a se scufunda

În jurul orei 10.00, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost chemat să intervină pentru a stabiliza pontonul - restaurant Del-Mar, situat pe Faleza Inferioară a Dunării. „Apa a pătruns printr-un orificiu obturat în zona dublu-fund şi în nişte compartimente. Fisura a fost astupată, iar în momentul acesta se intervine cu motopompe pentru a scoate apa la suprafaţă. Sperăm să nu mai fie altă fisură", ne-a declarat Constantin Bucur, căpitan şef-adjunct la Căpitănia Zonală Galaţi.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă susţin că pontonul va fi închis publicului o perioadă, atât cât va dura efectuarea reinspecţiei. „Accesul consumatorilor va fi oprit până când vom şti că pontonul este în siguranţă. Este o situaţie inedită chiar şi pentru noi", ne-a declarat colonelul Adrian Chifu.

Problema a fost observată de paznicul de noapte al restaurantului. „Dimineaţă când am ajuns la muncă, am văzut că pontonul este înclinat. Ne-a anunţat paznicul că a intrat apă, apoi am sunat la 112", a spus una din angajate.

Răzvan Avram, fostul şef al Centrului Cultural Dunărea de Jos, proprietarul restaurantului, a refuzat să comenteze acest subiect.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Restaurantul-Del-Mar-scufunda-dimineata-video-FOTOGALERIE_0_322167952.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.