Jump to content

Ea a vrut să se sinucidă, el a făcut infarct când a aflat!


dcp100168

Recommended Posts

Ea a vrut să se sinucidă, el a făcut infarct când a aflat!

Doi soţi din Galaţi au ajuns în acelaşi spital din motive diferite. Femeia a încercat să se sinucidă, iar bărbatul a făcut stop cardiac când a aflat ce grozăvie a făcut consoarta.

O vecină a fost cea care a găsit-o pe femeia care a încercat să se omoare cu o substanţă toxică şi a chemat salvarea. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa sinucigaşei.

Când a aflat ce a vrut să facă soţia lui, bărbatul a făcut un infarct şi a ajus şi el în acelaşi spital unde a fost trasnporată consoarta lui. Cei doi au rămas internaţi şi doctorii se luptă să le salveze viaţa.

Aceasta a vrut să-şi pună capăt zilelor după ce a descoperit că fiul ei îşi pierde banii la jocurile de noroc.Mai mult fiul celor doi este cercetat într-un caz de omor.

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/doi-soti-au-ajuns-la-spital-ea-a-vrut-sa-se-sinucida-el-a-facut-infarct-cand-a-aflat-120151.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.