Jump to content

"O săptămână la mare" 2010


dcp100168

Recommended Posts

"O săptămână la mare" 2010

Preţurile, din cale-afară de nesimţite până acum, încep să se domolească şi să capete maniere. În plus, nu va mai fi atât de aglomerat cât a fost în această perioadă. Totul este să prindeţi vreme bună şi să vă puteţi bucura de o vacanţă ieftină, cât de cât, la final de sezon.

Prima opţiune ar fi să profitaţi de programul social „O săptămână la mare”, valabil de la 1 şi până pe 30 septembrie. 6 nopţi de cazare la un hotel de 2 stele vă vor costa 198 de lei de persoană pe sejur, iar la unul de 3 stele 219 lei de persoană pe sejur. O vacanţă de 400 de lei pentru un cuplu nu e chiar un efort imens. Dacă preferaţi să aveţi măcar o masă asigurată, atunci puteţi alege cu încredere un sejur de 6 nopţi cazare, cu mic dejun inclus, la preţul de 339 de lei de persoană la un hotel de 3 stele sau de 399 de lei de persoană la unul de 4 stele. Nu e vorba doar de hoteluri construite acum mai bine de 20 de ani şi renovate, ci şi de hoteluri noi, construite cu bun gust şi eleganţă după Revoluţie. Asemenea oferte sunt valabile în staţiuni precum Mamaia, considerată cea mai scumpă, Costineşti, Eforie, Jupiter, Cap Aurora sau Mangalia. Marele avantaj ar fi că, în funcţie de agenţiile de turism, asemenea vacanţe pot începe nu neapărat din septembrie, ci şi din 28-29 august!

Pe cont propriu!

Nu trebuie să profitaţi neapărat de programul social, ci puteţi alege pur şi simplu o vacanţă mai ieftină, la final de sezon estival. De exemplu, la un hotel de 2 stele în Mamaia, un sejur de 7 zile, neinclus în programul social, vă poate costa 210 lei de persoană sau chiar 190 de lei de persoană, în funcţie de perioada aleasă. Pentru opt zile de concediu (şapte nopţi plătite), dar fără alte facilităţi, efortul financiar pe care ar trebui să-l faceţi se ridică la 288 de lei de persoană la finele lui august şi 228 de lei de persoană în prima săptămână a lunii septembrie.

Dacă nu aveţi încredere în oferte sau agenţii de turism, puteţi să vă aranjaţi singur vacanţa, luând legătura cu recepţiile unor hoteluri de două stele şi întrebând dacă mai au camere libere şi la ce preţ. Este posibil să ajungeţi să plătiţi doar 70 de lei pe o cameră dublă, caz în care o vacanţă de zece zile pe litoral v-ar costa doar 700 de lei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Litoral_la_pret_decent_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.