Jump to content

Nudism, la 70 de ani, pe Faleza Inferioară


dcp100168

Recommended Posts

Nudism, la 70 de ani, pe Faleza Inferioară

Un gălăţean în vârstă de 70 de ani a fost surprins de poliţiştii comunitari în timp ce stătea la soare complet dezbrăcat, stârnind nemulţumirea şi indignarea celor care treceau pe Faleza Inferioară a Dunării. În comunicatul de presă transmis de cei de la Poliţia Comunitară se arată că bătrânul, P. Lucian, în vârstă de 70 de ani, a devenit recalcitrant şi agresiv, adresând înjurii şi expresii jignitoare la adresa poliţistului comunitar care i-a cerut să prezinte actul de identitate. „Susnumitul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 400 lei”, se arată în comuinicatul de presă al Poliţiei Comunitare Galaţi.

http://www.monitoruldegalati.ro/eveniment/nudism-pefaleza-inferioara.html

Link to comment
Share on other sites

Nudism, la 70 de ani, pe Faleza Inferioară

Fara caterinca: exista vreun HCL, ordin care sa interzica nudismul? Binenteles ca la 70 de ani e mai mult fronda/probleme la mansarda etc., nu neaparat plaja. Dar pana la urma a fost amendat pentru ca a injurat gardienii, nu ca era cam ca la botez, nu??

Link to comment
Share on other sites

ce mă bucur că mai există şi oameni dezinhibaţi în ţara asta =)). sper ca tipul să aibă toată ţigla pe casă şi la vârsta asta, mie mi-a părut tare amuzant :)). oricum, dacă nu plăteşte amenda, nu prea are ce să i se întâmple, că doar trăim în ţara asta minunată.

@mikka: la prima strigare, e legea 61/91, aia cu contravenţiile la ordinea publică. că omul s-a dedat la vreun atac cu baioneta din primul război la autoritatea statului, deja e atentat la fibra naţiunii =))!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.