Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sal all,

A fost careva recent in Bulgaria, pe la Nisipurile de Aur sau Albena ? Pls, daca imi poate da cineva informatii despre hotelul la care s-a cazat, conditii, una, alta. Am tot cautat pe internet, am gasit fel si fel de variante, am intrat pana si pe site-ul amfostacolo.ro, unde parerile sunt impartite... Caut un hotel decent, dar ce-am gasit relativ ok, cand am dat search pt hotelul respectiv pe amfostacolo.ro, am gasit diverse review-uri nu tocmai placute... Nici nu mai stiu ce sa aleg, m-am zapacit de-atatea cautari. :(

Daca ma poate ajuta cineva, ii multumesc anticipat. :)

Edited by Desire
Posted

Eu am fost in Bulgaria la inceputul lunii August, mai exact 2-7 august. Este pentru a doua oara la an consecutiv cand am ales aceasta optiune. Si asta pentru ca am fost foarte foarte multumiti de serviciile oferite, si bineinteles pret.

Albena - hotel Laguna Garden: cost total 1850 lei incare a intrat: 5 nopti/6 zile, cazare 4 stele, 2 adulti+1 copil, all inclusiv (mancare, bautura, la restaurant, la bar, la barul de la piscina - unde te intorceai vedeai mancare. cum clipeai, hop si bautura). Camera era formata dintr-un pat dublu, un pat single, si o sofa.

Prima data am aflat de hotel la recomandarea unor prieteni. A fost de ajuns ca sa revenim si anul urmator.

Recomand sejurul la Laguna Garden cu toata increderea!

Posted (edited)

Eu am fost in Bulgaria la inceputul lunii August, mai exact 2-7 august. Este pentru a doua oara la an consecutiv cand am ales aceasta optiune. Si asta pentru ca am fost foarte foarte multumiti de serviciile oferite, si bineinteles pret.

Albena - hotel Laguna Garden: cost total 1850 lei incare a intrat: 5 nopti/6 zile, cazare 4 stele, 2 adulti+1 copil, all inclusiv (mancare, bautura, la restaurant, la bar, la barul de la piscina - unde te intorceai vedeai mancare. cum clipeai, hop si bautura). Camera era formata dintr-un pat dublu, un pat single, si o sofa.

Prima data am aflat de hotel la recomandarea unor prieteni. A fost de ajuns ca sa revenim si anul urmator.

Recomand sejurul la Laguna Garden cu toata increderea!

Multzam fain pentru informatie. Esti o scumpa ! :) Inainte sa intru pe forum, am dat peste ceva care pare ok. Hotel Club Miramar, 4...steli verzi. :P 1500 ron : cazare 5 nopti (doo persoani) + all inclusive, piscine peste tot, interior, exterior etc. Ma uit imediat si pentru varianta aleasa de tine. Acum mai ramane doar o problema. Oare cum o fi vremea pe la mijlocul lunii septembrie ? :))

Edited by Desire