Jump to content

Strângem de-o echipă de fotbal?

Recommended Posts

Posted

CUPA PRESEI GĂLĂŢENE LA FOTBAL 2010

Dunărea Bătrână – Viaţa Liberă 13-2

Adevărul de Seară – Radio TV 5-5

Radio TV – Dunărea Bătrână 5-3

Viaţa Liberă – Adevărul de Seară 3-5

Radio TV – Viaţa Liberă 5-7

Adevărul de Seară – Dunărea Bătrână 1-5

Finala mică: Viaţa Liberă - Adevărul de Seară 3-2

Finala mare: Dunărea Bătrână - Radio TV 4-3

http://www.dunareabatrana.com/campionii-presei-glene-la-fotbal.html

După cum se poate vedea, la această ultimă ediţie a participat (şi a şi câştigat) o echipă a unei publicaţii exclusiv electronice.

De ce n-ar putea juca şi Forumul gălăţenilor într-o viitoare competiţie de gen? Ce ziceţi, strângem de-o echipă de fotbal 5+1?

Riaji s-a "declarat" deja căpitan, iar Arkan portar... Cine mai are talente ascunse?

Posted

Nuuu, n-am zis de capitan, maestre; am zis de rezerva, pe undeva, pe-acolo :)) Cu mare placere as participa oricand, cu conditia sa fiu pe meleaguri galatene.

Posted (edited)

Ma bag si eu. Imi veti gasi voi locul cand se va decide cine vor fi fundasii si care vor fi atacantii.

Edited by George
Posted

M-as baga si eu... joc pe orice post... dar imi place mult sa joc in Postul Pastelui.

Deocamdata azi am 2 ore de fotbal (cu colegii + extracomunitarii). 4.gif

PS1

Nu suport ofticatii, cei care fac comentarii in timpul jocului !!! 14.gif (just in case)

PS2

Sa stiti ca-i destul de greu de gasit un teren disponibil... si acceptabil.

Posted

Sa stiti ca-i destul de greu de gasit un teren disponibil... si acceptabil.

scoala 10, scoala 11, lic. 10, gara CFR, gradina publica, scoala 3, scoala 5, scoala 28, scoala 41, lic. Dunarea, etc, etc, etc....... Preturi de la 60 de lei/h pana la 120 lei/h (cel mai scump cu vestiare, dusuri si iluminate). terenuri sunt. mai trebe vointa 3.gif

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Eu pot veni oricand :) Imi place practica microbuzelor. Oricand mergi la statie, gasesti microbuzul ca te asteapta.

Edited by George