dcp100168 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 CUPA PRESEI GĂLĂŢENE LA FOTBAL 2010Dunărea Bătrână – Viaţa Liberă 13-2Adevărul de Seară – Radio TV 5-5Radio TV – Dunărea Bătrână 5-3Viaţa Liberă – Adevărul de Seară 3-5Radio TV – Viaţa Liberă 5-7Adevărul de Seară – Dunărea Bătrână 1-5Finala mică: Viaţa Liberă - Adevărul de Seară 3-2Finala mare: Dunărea Bătrână - Radio TV 4-3http://www.dunareabatrana.com/campionii-presei-glene-la-fotbal.htmlDupă cum se poate vedea, la această ultimă ediţie a participat (şi a şi câştigat) o echipă a unei publicaţii exclusiv electronice.De ce n-ar putea juca şi Forumul gălăţenilor într-o viitoare competiţie de gen? Ce ziceţi, strângem de-o echipă de fotbal 5+1?Riaji s-a "declarat" deja căpitan, iar Arkan portar... Cine mai are talente ascunse?
riaji Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Nuuu, n-am zis de capitan, maestre; am zis de rezerva, pe undeva, pe-acolo Cu mare placere as participa oricand, cu conditia sa fiu pe meleaguri galatene.
AndreiM Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 La burta care o am.. pot fi doar baiatul de mingi
alina25 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Pai asa dai burta jos....Ma bag si eu, pe post de majoreta!!!!...Mi-aduc si vuvuzela!!!!!!
George Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 (edited) Ma bag si eu. Imi veti gasi voi locul cand se va decide cine vor fi fundasii si care vor fi atacantii. Edited August 31, 2010 by George
toto Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 M-as baga si eu... joc pe orice post... dar imi place mult sa joc in Postul Pastelui. Deocamdata azi am 2 ore de fotbal (cu colegii + extracomunitarii). PS1 Nu suport ofticatii, cei care fac comentarii in timpul jocului !!! (just in case) PS2 Sa stiti ca-i destul de greu de gasit un teren disponibil... si acceptabil.
mambo Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Sa stiti ca-i destul de greu de gasit un teren disponibil... si acceptabil. scoala 10, scoala 11, lic. 10, gara CFR, gradina publica, scoala 3, scoala 5, scoala 28, scoala 41, lic. Dunarea, etc, etc, etc....... Preturi de la 60 de lei/h pana la 120 lei/h (cel mai scump cu vestiare, dusuri si iluminate). terenuri sunt. mai trebe vointa
Arkan Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Eu pot veni doar in weekend la joaca si destul de rar (sa zicem, cam o data la 2-3 luni..distanta asta si CFR-ul ma termina..
George Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 (edited) Eu pot veni oricand Imi place practica microbuzelor. Oricand mergi la statie, gasesti microbuzul ca te asteapta. Edited September 24, 2010 by George
Recommended Posts