dcp100168 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 "Mi-a pus baiatu' interfon!"Angela Constandache, mama pompierului din Galati devenit milionar dupa ce a castigat, in iunie 2009, la Loto, poate dormi linistita. Fiul ei i-a montat la intrarea in bloc un interfon, ca sa nu mai apara te miri cine la usa ei.Blocul batranei este singurul dotat cu interfon din GalatiBlocul din cartierul Micro 38 e singurul din zona care are interfon, pe o raza de o jumatate de kilometru. Iulian Constandache, fiul grijuliu si bogat al batranei, s-a ocupat de problema, pentru ca el nu mai sta in Galati, ci la 2 Mai. El a platit firma care instaleaza astfel de dispozitive pentru ca mama sa de 84 de ani sa nu mai fie deranjata. (...)http://www.cancan.ro/actualitate/intern/mi-a-pus-baiatu-interfon-121099.htmlZiarul ăsta vinde zeci de mii de exemplare pe zi! De ce oare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 pt "felicitarile" de rigoare puteti folosi telefonul 0741226226 sau pont@cancan.ro. eu m-am ocupat deja de raftulde jos al frigiderului lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catzavenku Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 pt "felicitarile" de rigoare puteti folosi telefonul 0741226226 sau pont@cancan.ro. eu m-am ocupat deja de raftulde jos al frigiderului lor.Jurnalişti, tată, d'apoi nu glumă!O fi ştiind autorul ce-i acela interfon?!Poate o fi cu sistem video! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 "Blocul batranei este singurul dotat cu interfon din Galati" nu se precizează blocul, că tare m-aş muta şi io acolo. da' oare o fi dat cartele la toţi vecinii sau ceilalţi intră pe ce-a de-a două uşă ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 buey ce mai scot astia de la Cancan In curand: "Prima caruta cu senzori de parcare a aparut in Judetul Galati comuna Baleni, dupa ce proprietarul carutei a distrus gardul curtii cand a vrut sa bage caruta in curte" "Cititi in pagina a 3-a cum se monteaza senzorii si cat l-au costat pe taran" Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Cum adica primu interfon? Eu stiam ca Galatiul mai are blocuri cu interfon. Doar galatenii nu traiesc in evul mediu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 (edited) Blocul in cauza are un interfon Video. @George, astia de la can can sunt un ziar "serios". Galatiul are interfoane destule: audio analogice, digitale, video interfoane . te asigur. Contribui si eu la inmultirea lor Edited September 17, 2010 by silviudeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Eu nici nu citesc Can Can. Iar Click si Libertatea le citesc doar pe margini (articolele mici) cele mari sigur sunt neadevarate) si nu ma intereseaza ce a facut x vedeta. Si Libertatea la fel am observat ca din ce ziar frumos era pe vremuri acum a devenit ziar de scandal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts