Jump to content

În Galaţi s-a montat primul interfon!


dcp100168

Recommended Posts

"Mi-a pus baiatu' interfon!"

Angela Constandache, mama pompierului din Galati devenit milionar dupa ce a castigat, in iunie 2009, la Loto, poate dormi linistita. Fiul ei i-a montat la intrarea in bloc un interfon, ca sa nu mai apara te miri cine la usa ei.

Blocul batranei este singurul dotat cu interfon din Galati

Blocul din cartierul Micro 38 e singurul din zona care are interfon, pe o raza de o jumatate de kilometru. Iulian Constandache, fiul grijuliu si bogat al batranei, s-a ocupat de problema, pentru ca el nu mai sta in Galati, ci la 2 Mai. El a platit firma care instaleaza astfel de dispozitive pentru ca mama sa de 84 de ani sa nu mai fie deranjata. (...)

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/mi-a-pus-baiatu-interfon-121099.html

Ziarul ăsta vinde zeci de mii de exemplare pe zi! De ce oare?

Link to comment
Share on other sites

pt "felicitarile" de rigoare puteti folosi telefonul 0741226226 sau pont@cancan.ro. eu m-am ocupat deja de raftulde jos al frigiderului lor.

Jurnalişti, tată, d'apoi nu glumă!

O fi ştiind autorul ce-i acela interfon?!

Poate o fi cu sistem video!

Link to comment
Share on other sites

"Blocul batranei este singurul dotat cu interfon din Galati" nu se precizează blocul, că tare m-aş muta şi io acolo. da' oare o fi dat cartele la toţi vecinii sau ceilalţi intră pe ce-a de-a două uşă :-?? ?

Link to comment
Share on other sites

:)) buey ce mai scot astia de la Cancan =)) In curand: "Prima caruta cu senzori de parcare a aparut in Judetul Galati comuna Baleni, dupa ce proprietarul carutei a distrus gardul curtii cand a vrut sa bage caruta in curte" "Cititi in pagina a 3-a cum se monteaza senzorii si cat l-au costat pe taran"
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:) Blocul in cauza are un interfon Video.

@George, astia de la can can sunt un ziar "serios". Galatiul are interfoane destule: audio analogice, digitale, video interfoane . :) te asigur. Contribui si eu la inmultirea lor :)

Edited by silviudeep
Link to comment
Share on other sites

Eu nici nu citesc Can Can. Iar Click si Libertatea le citesc doar pe margini (articolele mici) cele mari sigur sunt neadevarate) si nu ma intereseaza ce a facut x vedeta. Si Libertatea la fel am observat ca din ce ziar frumos era pe vremuri acum a devenit ziar de scandal.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.