Jump to content

Căminele Combinatului îşi schimbă adresa


dcp100168

Recommended Posts

Căminele Combinatului îşi schimbă adresa

Cele câteva sute de familii care locuiesc în căminele Combinatului din fosta adresă Siderurgiştilor 50, devenită apoi strada Combinatului, au nevoie de noi cărţi de identitate. Mariana Palade, şefa Serviciului Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Galaţi, explică motivele schimbării: „Erau prea multe blocuri-cămine, într-o singură locaţie şi toate aveau aceeaşi adresă: Siderurgiştilor 50. Pentru evitarea oricăror confuzii, am depus adresă la Primărie pentru denumirea străzilor şi a căminelor, iar acum suntem în măsură să îi informăm pe locatari că am primit noile adrese şi că îi aşteptăm la sediul de pe strada Domnească, de lângă Catedrală, pentru preschimbarea cărţilor de identitate”.

Iată şi modificările (în loc de Siderurgiştilor 50, strada înscrisă pe noile cărţi de identitate va fi Nicolae Deleanu):

- fostul Cămin 1 devine Bloc 5;

- fostul Cămin 2 devine Bloc 7;

- Blocul A devine Bloc 9;

- Blocul B devine Bloc 11;

- Blocul C devine Bloc 13;

- Blocul D devine Bloc 19;

- Blocul E devine Bloc 17;

- Blocul F devine Bloc 30;

- Blocul G devine Bloc 28;

- Blocul H devine Bloc 26;

- Blocul I devine Bloc 24;

- Blocul J devine Bloc 15.

De mai mult de 20 de ani, sute de gălăţeni locuiesc în cele 12 cămine ale Combinatului, imobilele schimbându-şi în timp destinaţia, din simple locuinţe provizorii de serviciu în case particulare, în momentul în care angajaţilor li s-a oferit posibilitatea să cumpere camerele în care stăteau.

http://www.viata-libera.ro/articol-Dupa_20_de_ani_caminele_Combinatului_isi_schimba_adresa_2.html

I se pare cuiva mai uşoară varianta rezultată în urma transformării? :))

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.