Jump to content

Studii doctorale la Universitatea "Dunărea de Jos"


dcp100168

Recommended Posts

Studii doctorale la "Dunărea de Jos"

Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi a dat astăzi startul admiterii pentru ciclul de studii universitare de doctorat. Numărul de locuri disponibile la buget este de 70, pentru următoarele domenii de doctorat: inginerie, mecanică, inginerie industrială, inginerie electrică, ingineria sistemelor, ingineria materialelor, ingineria produselor alimentare, calculatoare, chimie, biotehnologii, economie şi management, istorie şi filologie. Universitatea pune la dispoziţia doritorilor şi 50 de locuri la taxă.

Taxa de inscriere este de 200 de lei.

Caledarul admiterii:

Înscrieri: 30 august - 10 septembrie 2010

Concurs de admitere: 13 - 17 septembrie 2010

Afişarea rezultatelor: 20 septembrie 2010

Depunerea şi rezolvarea contestaţiilor: 21 - 22 septembrie 2010

Afişarea rezultatelor finale: 25 septembrie 2010

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Va_intereseaza_un_ciclu_doctoral-_Vedeti_aici_oferta_Universitatii_-Dunarea_de_Jos-_din_Galati_0_326967656.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Doctorat la Universitatea „Dunărea de Jos”

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi oferă anul acesta 18 locuri la buget şi 50 de locuri la taxă pentru studii de doctorat, cu frecvenţă. Calendarul admiterii este următorul: până pe 23 septembrie are loc înscrierea candidaţilor; între 25 şi 28 septembrie va fi concursul de admitere; pe 28 septembrie afişarea rezultatelor; pe 29 septembrie, depunerea şi rezolvarea contestaţiilor, iar pe 30 septembrie, afişarea rezultatelor finale.

Locurile sunt repartizate după cum urmează: în domeniul Inginerie mecanică – 5 locuri la buget şi 10 la taxă pentru Mecanică, 2 locuri la buget şi 3 la taxă pentru Arhitectură Navală, 1 loc la buget şi 2 la taxă pentru Inginerie Brăila. În domeniul Ingineriei Produselor Alimentare - 1 loc la buget şi 4 la taxă pentru Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor. În domeniul Ingineriei Materialelor – 2 locuri la buget şi 3 la taxă pentru Metalurgie, Ştiinţa Materialelor şi Mediu. La Inginerie industrială – 2 locuri la buget şi 6 cu taxă la Mecanică, 3 la buget şi 3 la taxă la Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, 2 la buget şi 2 la taxă la Ştiinţe şi Mediu.

Pentru următoarele domenii şi specializări sunt numai locuri cu taxă: Biotehnologii – Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, 3 locuri; Istorie – Istorie, Filosofie şi Teologie, 1 loc; Ingineria sistemelor, Calculatoare şi tehnologia informaţiei, Inginerie electrică – Automatică, calculatoare, inginerie electrică şi electronică, 6 locuri; Filologie – Litere, 7 locuri. Documentele necesare la înscriere precum şi alte detalii puteţi afla accesând pagina de internet www.ugal.ro, secţiunea Admitere 2011.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 11 years later...

Domeniu nou de doctorat la Universitatea ”Dunărea de Jos”

Ministerul Educației a emis ordinul privind acreditarea domeniului de doctorat „Drept” în cadrul Școlii Doctorale „Științe socioumane”, organizată la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Ordinul a apărut în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 331/20.IV.2023.

„Prin acest domeniu doctoral, universitatea noastră câştigă prestigiu, prestanţă şi notorietate, iar asta nu poate decât să ne bucure. Mai ales că a fost o muncă enormă pentru îndeplinirea acestui obiectiv de a avea studii de licență, masterat și doctorat la Facultatea de Drept și Științe Administrative. Sunt convins că noul domeniu de doctorat va atrage absolvenţi foarte buni”, a declarat decanul FDSA, conf. univ.  dr. George Schin.

Studenții Facultății de Drept și Științe Administrative au acum șansa de a deveni cadre didactice, în mediul academic. Cei care doresc să se înscrie la cursurile doctorale din domeniul Drept o pot face începând cu luna septembrie 2023, conform calendarului și condițiilor afișate pe site-ul www.admitere.ugal.ro.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.