Jump to content

Doi suporteri ai Oţelului, interzişi pe stadion


dcp100168

Recommended Posts

Doi suporteri ai Oţelului, interzişi pe stadion

Doi suporteri ai Oţelului au primit interdicţia de a intra pe stadioane. Odată cu aceste ultime sancţiuni, numărul suporterilor "oţelari" care au fost interzişi pe stadioane a ajuns la cinci.

Chiar înainte de disputarea partidei de fotbal F.C. Oţelul Galaţi şi F.C. Braşov, în zona "Trecere Bac", a avut loc un incident între suporterii gălăţeni şi cei de sub Tâmpa. "Au fost identificaţi autorii incidentului, trei suporteri ai echipei Oţelul Galaţi care fac parte din galeria locală, facţiunea "Grupa C". Aceştia au fost sancţionaţi conform "Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţiure socială, a ordinii şi liniştii publice" cu două amenzi în valoare de 400 de lei şi un avertisment", a declarat locotenent Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Doi dintre suporterii gălăţeni amendaţi au primit şi interdicţie de 1 an de a mai participa în calitate de spectatori la orice manifestare sportivă organizată, gen fotbal, conform "Legii nr. 4/2008 orivind prevenirea şi combatarea violenţei în sport", se mai arată într-un comunicat remis de IJJ Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-Doi-Otelului-interdictia-stadioane_0_326967691.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.