Jump to content

Gălăţean arestat pentru infracţiuni economice de 15 milioane lei


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean arestat pentru infracţiuni economice de 15 milioane lei

Un gălăţean în vârstă de 27 de ani, arestat pentru o serie de infracţiuni economice comise în judeţul Vrancea, este suspectat de poliţiştii din Buzău că ar fi înşelat statul cu aproximativ 15 milioane de lei, bani pe care şi i-a însuşit, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisarul Florina Crucianu, tânărul în vârstă de 27 de ani este, în prezent, închis pentru comiterea mai multor infracţiuni economice în judeţul Vrancea, el fiind condamnat de Curtea de Apel Galaţi. Florina Crucianu a precizat că poliţiştii buzoieni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva acestuia şi pentru evaziune fiscală, bancrută frauduloasă şi delapidare.

Bărbatul, fost administrator al unei societăţi din localitatea Pogoanele, ce are ca principal obiect de activitate comercializarea materialelor de construcţii şi servicii, este suspectat că în anul 2004 nu a înregistrat în evidenţele contabile ale societăţii toate activităţile comerciale desfăşurate şi veniturile realizate, sustrăgându-se astfel de la plata unor impozite şi taxe către bugetul statului în valoare de peste 14,7 milioane de lei. Acesta a folosit în scopuri personale cele aproximativ 15 milioane de lei. Tânărul mai este suspectat că, pentru a ascunde faptele de natură penală comise, a distrus evidenţele contabile ale societăţii, sustrăgându-se astfel verificărilor de specialitate pentru stabilirea obligaţiilor fiscale către bugetul de stat.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.