Jump to content

Razie la producătorii clandestini de alcool


dcp100168

Recommended Posts

Razie la producătorii clandestini de alcool

Cea mai mare razie a poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Galaţi în ceea ce priveşte contrabanda cu băuturi alcoolice s-a lăsat cu o captură impresionantă, dar şi cu 18 persoane puse sub cercetare. Aproximativ 354.000 litri de alcool, băuturi fermentate şi băuturi fermentate nedistilate, indisponibilizate în urma a 20 de percheziţii desfăşurate în judeţele Vrancea şi Braşov.

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea şi al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat ieri, 20 percheziţii, în oraşul Panciu, municipiile Focşani şi Braşov, la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, suspectate că desfăşoară activităţi ilegale cu băuturi alcoolice supuse accizării. Poliţiştii au beneficiat de suportul informativ al ofiţerilor D.G.I.P.I.", a declarat putrătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

Astfel, au fost descoperiţi 1.350 litri de alcool, 262.000 litri de băuturi fermentate şi 90.000 litri de băuturi fermentate nedistilate, cu privire la care există indicii de contrafacere şi punere în circulaţie în vederea consumului, cu sustragere de la plata obligaţiilor fiscale către stat. De asemenea au fost descoperite şi două fabrici clandestine de producere a băuturilor alcoolice. "În urma acestei acţiuni desfăşurate pentru combaterea evaziunii fiscale, 18 persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani, fals, falsificare şi înşelăciune privind calitatea mărfurilor şi concurenţă neloială", a mai declarat cms. Tatulici.

Conform şefului B.C.C.O Galaţi, această este cea mai mare captură de alcool din istoria recentă a Poliţiei Gălăţene.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/VIDEO-Razie-producatorii-vin-Au-confiscati-alcool_0_327567628.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.