Jump to content

Curăţenie de toamnă la Inspectoratul Şcolar Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

30 de concedieri la ISJ Galaţi

Potrivit noii organigrame a Inspectoratului Şcolar Galaţi nu mai puţin de 30 de oameni trebuie să părăsească instituţia până la 1 septembrie. Şase dintre ei vor pleca chiar din Inspectorat, urmând ca diferenţa să fie din instituţiile subordonate (palatele copiilor din Galaţi şi Tecuci, cluburile sportive şcolare din Galaţi şi Tecuci şi Casa Corpului Didactic). De la 1 septembrie vor fi nevoiţi să plece şi cel puţin trei inspectori şcolari.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/30_de_concedieri_la_ISJ_Galati_0_323967783.html

Link to comment
Share on other sites

Inspectoratul Şcolar Galaţi nu mai are decât un singur inspector general adjunct

Potrivit noilor reglementări, inspectoratele şcolare nu mai au de astăzi decât un singur inspector general adjunct. ISJ Galaţi s-a conformat deja şi a redus un post, cea trimisă înapoi la catedră fiind Laura Marin. Aceasta se întoarce la catedra de matematică de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri". Nici situaţia celor rămaşi la conducerea ISJ nu era astăzi foarte clară. Pentru că nu au primit încă numirile oficiale în funcţie, Doruleţ Resmeriţă şi Onuţ Atanasiu nu se pot considera inspector general, respectiv inspector adjunct.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Legal-Inspectoratul_Scolar_Galati_nu_mai_are_de_astazi_decat_un_singur_inspector_adjunct_0_327567603.html

Link to comment
Share on other sites

Curăţenie de toamnă la Inspectoratul Şcolar Galaţi

În urma Consiliului de Administraţie al ISJ s-au decis câteva schimbări ale inspectorilor şcolari, aşa cum era de aşteptat la începutul anului şcolar.

Inspectorul de specialitate la desen şi muzică Traian Ilisan a trecut la catedră, locul său fiind luat de profesorul Dan Drăgoi, de la Seminarul Teologic.

Au mai plecat Mirela Barcan (ca directoare de grădiniţă) şi Maricel Lazăr. De asemenea, Liana Bucur a primit detaşare la Casa Corpului Didactic, ca manager de proiecte cu finanţare UE.

Se vor mai alătura echipei ISJ Elena Corcăcel, Octavian Pătraşcu şi Daniela Radu (directoarea Şcolii din Frumuşiţa).

http://www.viata-libera.ro/articol-Remaniere_la_ISJ_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.