dcp100168 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Etapa a VII-a, luni, 13 septembrie: FC Vaslui - Oţelul Galaţi, ora 18.00, GSP TV
dcp100168 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 FC Valsui - Oţelul Galaţi, luni, ora 18.00, Gsp TVArbitri: Robert Dumitru - Miclos Nagy, Gero Szabo - Emil VoicuObservator: Cornel Sorescu
dcp100168 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 FC Vaslui a redus preţurile la bilete pentru partida cu OţelulConducerea clubului FC Vaslui a decis să reducă semnificativ preţurile biletelor pentru partida de luni, cu Oţelul Galaţi, din etapa a VII-a a Ligii I, costul unui tichet fiind de cinci ori mai mic la peluze, respectiv un leu, şi de trei ori la tribune, transmite corespondentul MEDIAFAX. Astfel, un bilet la cele două peluze poate fi achiziţionat cu doar un leu, în timp ce un tichet la tribuna I şi a II-a costă 5 lei. Cele mai scumpe tichete sunt la tribuna 0, acestea putând fi cumpărate cu 10 lei, de patru ori mai ieftin faţă de celelalte partide disputate până acum de FC Vaslui pe teren propriu.
Mikka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ar fi o paine de mancat, teoretic. Vasluiul a fost zgaltait destul de serios, Dolarel si M Stan teoretic au niste polite de platit...
dcp100168 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Avancronica partidei FC Vaslui - Oţelul GalaţiAvancronica partidei FC Vaslui - Oţelul Galaţi, programată, luni, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal, în cadrul etapei a VII-a a Ligii I.FC Vaslui, echipa probabilă: 1. Kuciak - 2. Campano, 3. Papp, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 23. Pavlovici - 18. Sânmărtean, 80. Wesley, 30. R. Costin, 31. Gheorghiu - 14. Adailton. Antrenor: Lopez Caro. Rezerve: 22. Puia, 11. Milislavljevici, 25. Yero Bello, 4. Gencev, 15. Annang, 9. Burdujan, 6. Rivas. Absenţi: Gerlem, Gladstone, Temwanjera, Milanov, Pancu, Pouga (accidentaţi).Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Grahovac - 3. Râpă, 16. Sârghi, 30. Perendija, 14. S. Ilie - 18. Costin, 37. Viglianti - 3. Antal, 10. Paraschiv, 23. Sălăgeanu - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: 22. Abraham, 2. Cârjă, 7. Iorga, 20. Cojoc, 9. Buş, 11. Ochiroşii, 32. Borbely. Absenţi: Neagu (suspendat), Giugiu (accidentat).FC Valsui - Oţelul Galaţi, luni, ora 18.00, Gsp TVArbitri: Robert Dumitru - Miclos Nagy, Gero Szabo - Emil Voicu. Observator: Cornel Sorescu, Dan Ionescu. Supervizor: Vasile Avram.Palmares: 10 4 4 2 11-8Primul meci: 0-0, la Vaslui, în 22 octombrie 2005Ultimul meci disputat la Vaslui: 1-1, în 6 decembrie 2009.
dcp100168 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Lopez Caro le cere concentrare maxima jucatorilor pentru a castiga cu OtelulAntrenorul Juan Ramon Lopez Caro crede ca FC Vaslui poate câstiga cu Otelul Galati, în meciul de luni, din campionat, daca jucatorii sai vor fi concentrati la maxim, în special în aparare, acolo unde, în opinia tehnicianului spaniol, sunt înca mari probleme, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Dupa primele etape, va spuneam ca, în trei saptamâni, FC Vaslui se va schimba în bine. Asta visam, îmi doream eu la acea vreme. Din pacate, am primit multe goluri, în special din faze fixe. Adevarul este ca nici nu prea dam goluri si acest lucru s-a vazut si la ultimul meci din campionat, cu Urziceni, când nu am înscris, desi ne-am creat ocazii. Eu voi lua masuri pentru a rezolva problema din aparare. Jucatorii trebuie sa fie atenti la maxim în meciul cu Otelul daca vrem sa câstigam", a declarat, sâmbata, Lopez Caro. Tehnicianul spaniol aflat pe banca Vasluiului are numai cuvine de lauda la adresa adversarilor de luni, din campionat. "Otelul este o echipa foarte pozitiva în jocul ei, care joaca foarte bine. Ne dam seama de acest lucru daca ne uitam la clasament. Au idei clare de joc, mai ales în aparare, cu jucatori importanti si calitati bune în atac. Eu felicit aceasta echipa pentru cum a început campionatul. Se vede ca au facut o munca buna", a subliniat Lopez Caro.http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/fc-vaslui/67138/lopez-caro-le-cere-concentrare-maxima-jucatorilor-pentru-a-castiga-cu-otelul.htm
dcp100168 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Dorinel Munteanu: Un egal în meciul cu FC Vaslui ar fi un rezultat bunAntrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că un rezultat de egalitate la Vaslui ar fi unul bun pentru echipa sa, chiar dacă recunoaşte că formaţia pregătită de Juan Ramon Lopez Caro nu trece printr-o perioadă fastă. "N-am nicio revanşă de luat. Cele mai importante lucruri pentru mine sunt punctele puse în joc şi evoluţia echipei mele. Nu mă interesează situaţia de la Vaslui. Jucând împotriva unei echipe care are ca obiectiv titlul, chiar dacă acum trece printr-o perioadă mai puţin bună, este clar că şi un egal ar fi un rezultat bun. Vasluiul are o echipă bună, cu jucători foarte valoroşi", a declarat Munteanu.Tehnicianul Oţelului nu îi va putea folosi pe Neagu, suspendat, şi Giurgiu, în continuare accidentat. "Am cu cine să-i înlocuiesc. Avem un lot format din jucători de valori apropiate, iar cei care vor intra trebuie să se ridice la valoarea celor absenţi", a mai spus Munteanu.La rândul său, Marius Stan, directorul general al echipei Oţelul Galaţi, a declarat că nu este surprins de situaţia de la Vaslui şi că "fiecare culege ceea ce seamănă". "Mă aştept să se întâmple orice la Vaslui. Cred că acolo este o zonă crepusculară pentru antrenori, toţi care ajung pe acolo păţesc ceva. Ultimul e Lăcătuş, care a plecat departe, cât mai departe... Mai multe nu vreau să comentez, nu e treaba mea. Rămâne de văzut dacă vom putea profita de situaţia de acolo. Un lucru este cert, sunt jucători de mare valoare şi într-un astfel de colectiv se poate oricând să faci un joc nemaipomenit. Tare aş vrea ca acest joc să nu-l prindă chiar cu noi. Orice speculaţie că ne-ar aştepta un meci uşor trebuie să iasă din capul oricui. E meciul naibii acolo şi asta nu pentru că suntem doi care am trecut pe acolo şi sunt ceva resentimente, ci pentru că Vasluiul e o echipă bună care până la urmă trebuie să îşi revină. Eu sunt depărere că un rezultat de egalitate ar fi unul foarte bun pentru noi", a spus Stan.Şeful Oţelului a comentat şi o posibilă întoarcere a lui Mihai Stoica în cadrul clubului Oţelul, după ce fostul manager al Unirii Urziceni l-a lăudat pe Stan în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o joi. "Dacă locul ar deveni vacant, este posibil orice, dar, cât timp voi fi eu aici, este exclus. Cu mine la Oţelul nu mai este posibil, a fost odată. Nu mă cert cu multe persoane, dar atunci când o fac înseamnă că sunt nişte motive serioase. Nu practic metoda multor oameni de fotbal care, după ce se bălăcăresc în ultimul hal, se iau de gât", a spus Stan.http://www.mediafax.ro/sport/dorinel-munteanu-un-egal-in-meciul-cu-fc-vaslui-ar-fi-un-rezultat-bun-7192755
dcp100168 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Trei absenţi la meciul cu FC VasluiOţelul Galaţi va juca la Vaslui fără trei jucători importanţi, mijlocaşii Ionuţ Neagu, Gabriel Giurgiu şi fundaşul Adrian Sălăgeanu. Primul este suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene, al doilea nu este refăcut complet după entorsa de gleznă suferită acum două etape, iar celălalt s-a accidentat la ultimul antrenament înainte de plecarea spre destinaţie.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2681
dcp100168 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Avancronica meciului FC Vaslui - Otelul GalatiAntrenorul Juan Ramon Lopez Caro i-a rechemat pe Gabriel Cânu şi Lucian Burdujan la prima echipă. Cei doi au efectuat un prim antrenament sub comanda lui Lopez Caro, aceştia arătînd prospeţime în jocul şcoală, de la finalul şedinţei de pregătire. Atât Cânu, cât şi Burdujan au fost pedepsiţi de către tehnicianul spaniol la începutul actualului sezon, fiind exilaţi la satelit, în liga a patra. Prin readucerea celor doi la prima echipă, conducătorii "galben-verzilor" speră să întărească atît linia defensivă, cît şi atacul, ţinînd cont de numeroasele accidentări din lot.Echipa probabilă: Kuciak - Campano, Papp, Farkas, Hugo Luz - Ad.Gheorghiu, L.Sânmărtean, Pavlović, R.Costin - Wesley Lopes, Adailton; Antrenor: Juan Ramón López Caro; Accidentaţi: Temwanjera, Milanov, Gladstone, Gerlem, Pancu, Pouga; Suspendaţi: -; Rezerve: Puia, Milislavljević, Yero Bello, Genchev, Annang, Burdujan, D.Rivas 4. Oţelul Galaţi 6 4 1 1 6-2 1315. FC Vaslui 6 1 2 3 5-10 5Antrenorul Dorinel Munteanu nu îi va putea folosi pe Neagu, suspendat şi Giurgiu, în continuare accidentat. "Am cu cine să-i înlocuiesc. Avem un lot format din jucători de valori apropiate, iar cei care vor intra trebuie să se ridice la valoarea celor absenţi".Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg.Costin, Sălăgeanu - L.Antal, L.Iorga, Viglianti, Ochiroşii - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: Ibeh, Giurgiu; Suspendaţi: Neagu; Rezerve: Abraham, Cârjă, Perendija, S.Ilie, Cojoc, Buş, BorbelyMeci de 1XSport 365 va recomanda: FC Vaslui - Oţelul Galaţi este meci de 1X. Gazdele au trecut printr-o criza de rezultate, dar antrenorul Lopez Caro a avut mai mult timp la dispozitie sa lucreze cu noii sositi, datorita intreruperii campionatului, si spera ca incepand din aceasta etapa echipa sa-si revina si sa atace din nou topul clasamentului. Oaspetii stau bine cu moralul, vin dupa o victorie muncita cu Brasovul si spera sa plece neinvinsi de la Vaslui, la fel ca la ultimul meci direct. Ambele echipe au avut jucatori la echipa nationala de tineret, care a reusit dupa multi ani sa se califice in play-off dupa 3-0 si 0-0 cu Rusia, Papp de la gazde si Râpă & Neagu de la oaspeti. FC Vaslui este obligata maine sa castige, jucatorii nu vor mai avea nici o scuza daca nu vor reusi acest lucru, pentru ca au avut destul timp sa pregateasca meciul. Otelul s-ar multumi cu un rezultat de egalitate, dar cu siguranta daca va reusi ea sa deschida scorul, va putea spera la mai mult, intrucat suporterii "galben-verzilor" sunt deja in conflict cu Lopez Caro si cu siguranta isi vor pierde rabdarea si vor incepe sa-i ceara spaniolului demisia. In mod normal Vasluiul ar trebui sa castige maine, insa totul depinde de psihicul jucatorilor, care in ciuda contractelor mari care le au nu sunt inca in stare sa obtina cateva rezultate pozitive.FC Vaslui - Oţelul Galaţi13.09.2010, Vaslui, Stadion: "Municipal", ora: 18:00, live GSP TVArbitru: Robert Dumitru (Braşov)Palmares: 10 4 4 2 11-8Primul meci: 0-0, la Vaslui, în 22 octombrie 2005Ultimul meci disputat la Vaslui: 1-1, în 6 decembrie 2009.Meciurile all-time din prima ligă între Oţelul Galaţi şi FC Vaslui:2005-2006: FC Vaslui - Oţelul Galaţi 0 - 02005-2006: Oţelul Galaţi - FC Vaslui 1 - 12006-2007: FC Vaslui - Oţelul Galaţi 3 - 12006-2007: Oţelul Galaţi - FC Vaslui 2 - 02007-2008: FC Vaslui - Oţelul Galaţi 2 - 02007-2008: Oţelul Galaţi - FC Vaslui 1 - 12008-2009: Oţelul Galaţi - FC Vaslui 0 - 12008-2009: FC Vaslui - Oţelul Galaţi 2 - 12009-2010: FC Vaslui - Oţelul Galaţi 1 - 12009-2010: Oţelul Galaţi - FC Vaslui 1 - 0http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_FC_Vaslui_Otelul_Galati-n124041.html
dcp100168 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Peste un sfert de oră începe meciul pentru locul 1 Ochii pe GSP!
dcp100168 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Ne-am alintat şi noi un pic... Diferenţa de valoare e ca de la cer la pamânt. Chiar nu înţeleg de ce nu au jucat ăştia de la Vaslui nimic până acum, cu atâţia meseriaşi în lot... Scandal, scandal, da' parcă nu se justifică.
dcp100168 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 FC Vaslui - Oţelul Galaţi 4-0FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, reuşind a doua victorie în campionat, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Adailton '8, '55, Wesley '30 şi Pouga '69.1-0: Mijlocaşul Adailton a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri lateral dreapta de poarta gălăţenilor.2-0: Wesley a majorat scorul printr-o lovitură de cap, după o centrare a lui Lucian Sânmărtean.3-0: Adailton a realizat dubla printr-un şut din centrul careului gălăţean, după ce apărarea oaspeţilor nu a reuşit să respingă mingea centrată din corner de Sânmărtean.4-0: Pouga a marcat cu capul, din careul mic, după ce lobul lui Lucian Sânmărtean a lovit bara laterală a porţii apărate de Grahovaci.FC Vaslui: 1. Kuciak - 4. Ghencev, 3. Papp, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 2. Campano (31. Gheorghiu '85), 23. Pavlovici, 80. Wesley, 18. L. Sânmărtean - 14. Adailton (11. Milisavljevici '78), 9. Pouga (25. Bello '71). Antrenor: Juan Ramon Lopez Caro.Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie - 20. Cojoc (7. Iorga '46), 37. Viglianti - 8. Antal (11. Ochiroşii '66), 10. G. Paraschiv (32. Borbely '46), 9. L. Buş - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaşe galbene: Farkas '47, Hugo Luz '57, Bello '85.Arbitri: Robert Dumitru - Miclos Nagy, Gero Szabo - Emil Voicu. Observator: Cornel Sorescu, Dan Ionescu. Supervizor: Vasile Avram.Partida a fost urmărită de aproximativ 5.000 de spectatori, dintre care 100 de gălăţeni.
mambo Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 stan si dolarel au macar o consolare: nu i-au facut pe plac "porumboiului".
Mikka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Praf si pulbere...Sperasem... Macar sa fi incercat pentru o seara sa ajungi pe locul 1. Nu e cazul, din pacate.
dcp100168 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Marius Stan: "E cel mai slab meci al Oţelului din ultimii ani"Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, a comentat evoluţia echipei sale şi spune că jucătorilor gălăţeni le-a lipsit răutatea şi că s-au văzut învingători din start. "Este un rezultat umilitor. Mi-a fost ruşine cînd am părăsit stadionul, nu ştiu dacă am mai jucat aşa prost în ultimii ani. Felicit echipa Vasluiului. Jucătorii noştri s-au văzut învingători şi credeau că pentru a obţine o victorie este nevoie doar să se mişte pe teren. Am fentat fotbalul şi sper ca acest rezultat să fie doar un accident", a spus Marius Stan la finalul partidei.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/marius-stan-e-cel-mai-slab-meci-al-otelului-din-ultimii-ani-206684.htmlPorumboiu: "Am jucat bine, dar am prins pe Oţelul într-o zi proastă"Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, spune că este mulţumit de rezultatul pe care l-a obţinut echipa sa, contra Oţelului. "Nu am motive să fiu supărat. Am jucat foarte bine, dar am prins Oţelul într-o zi proastă. Oricum, sînt trei puncte importante şi sper să continuăm cu astfel de rezultate", a spus Porumboiu.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/porumboiu-am-jucat-bine-dar-am-prins-pe-otelul-intr-o-zi-proasta-206693.htmlDorinel Munteanu: "Nu merităm locul pe care îl ocupăm în clasament"Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, este dezamăgit de prestaţia pe care au avut-o elevii săi şi spune că va analiza cu atenţie această partidă. "Nu am cuvinte după un asemenea joc şi nu pot explica prestaţia noastră. Voi face o analiză amplă a acestei înfrîngeri pentru că după un asemenea joc nu avem ce căuta pe poziţia pe care sîntem în clasament. Mă doare că am pierdut şi este surprinzătoare prestaţia slabă pe care am avut-o. În această seară, Vaslui şi-a dorit mai mult victoria", a spus Dorinel la finalul partidei.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dorinel-munteanu-nu-meritam-locul-pe-care-il-ocupam-in-clasament-206696.htmlLopez Caro: "E meritul jucătorilor, nu al meu"Antrenorul Vasluiului, Lopez Caro, îşi felicită jucătorii pentr rezultatul din această seară şi spune că nu va ceda presiunii de la echipă şi va continua proiectul pe care l-a început. "Fiecare persoană reacţionează în felul lui. Protagoniştii meciului sînt jucătorii, nu eu. Îi felicit pentru dăruire şi pentru rezultat. Sînt fericit că elevii mei sînt recompensaţi cu rezultatul ăsta. Nu plec de la echipă, respect părerile suporterilor, dar cer ca şi ei să mă respecte pe mine", a spus Lopez Caro la finalul partidei.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/lopez-caro-e-meritul-jucatorilor-nu-al-meu-206691.html
Recommended Posts