Jump to content

Afacerile de pe Centură, ruinate de prostituate


dcp100168

Recommended Posts

Afacerile de pe Centură, ruinate de prostituate

Caz incredibil la Galaţi. Patronii care au afaceri la marginea oraşului, la ieşirea spre Tecuci, nu se luptă doar cu criza financiară, ci şi cu... prostituatele. Clienţii rar le mai trec pragul, iar posibilii chiriaşi sau cumpărători de spaţii fug de rup pământul când văd ce se petrece în zonă.

„Nu putem face nimic. Merge foarte prost. Dacă vine cineva să cumpere sau să închirieze un spaţiu, renunţă instantaneu când vede ce-i în zonă. Spune că nu are de gând să facă bordel. Toţi clienţii fug de noi, de zona asta. Ne-am săturat de aceste prostituate”, spune Valerica Jugănaru, administratorul unei firme care face tâmplărie din PVC şi aluminiu.

Patroana spune că nu a primit niciun răspuns la nenumăratele plângeri depuse la primărie. „Am fost în audienţă la primar pe data de 17 iunie, am fost în şedinţa Consiliului Local şi tot degeaba. Nu s-a rezolvat nimic. Am primit doar promisiuni”, spune Valerica Jugănaru.

Mizeria lăsată în urmă, la „sfârşit de program” de către fete îi îngrozeşte pe angajaţii firmelor. „Tot timpul trebuie să adunăm de aici prezervative, cutii de bere, tampoane. Suntem de râsul lumii. Tot timpul avem intrarea blocată de şoferii de tir care apelează la prostituate. Totul se consumă pe loc, în cabină, dar autorităţile se fac că nu văd”, adaugă patroana.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Afaceri_ruinate_de_prostituate_0_330567014.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.