Jump to content

Sală de sport de Grădiniţa Nr. 9


dcp100168

Recommended Posts

Sală de sport de Grădiniţa Nr. 9

Grădiniţa nr. 9 „Sf. Nicolae" din Galaţi va reuşi în curând să aibă ceva ce n-au reuşit prea multe şcoli gimnaziale sau licee din oraş: o sală de sport nou-nouţă. Practic, este vorba despre o premieră naţională pentru că nicio unitate de învăţământ preşcolar din România nu a investit într-o astfel de construcţie. Lucrarea este aproape gata, în maxim două-trei luni urmând să fie recepţionată de către conducerea grădiniţei.

Beneficiarii: 350 de copii

„Vor veni şi vor face mişcare atât copiii de la Gradiniţa 40, aflată la parter de bloc, cât şi cele câteva grupe de la Colegiul Naţional Costache Negri. În total este vorba despre aproape 350 de copii", spune noul director al grădiniţei, Mirela Barcan.

Lucrarea a început în urmă cu mai bine de doi ani, dar investiţia a fost îngreunată de lipsa fondurilor. „În acest moment sala de sport este aproape gata, aşteptăm recepţia finală pentru că mai sunt câteva retuşuri de făcut. Investiţia a fost făcută din fonduri europene şi s-a ridicat la aproape 500.000 de lei", spun cei de la serviciul de investiţii din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Pentru că este dotată cu o suprafaţă de joc specifică terenurilor profesioniste, în sală vor putea fi organizate diferite competiţii sportive, evident la nivelul şi amploarea copiilor de grădiniţă. Dotată şi cu instalaţii de încălzire şi de răcire, sala va putea fi folosită în toate anotimpurile. „Evident, acum vom avea şi un loc de joacă pentru copiii noştri, dar ceea ce este cel mai important, vom avea unde să desfăşurăm activităţi artistice. Copiii au de acum un spaţiu mult mai prietenos pentru serbări", mai spune directorul Grădiniţei, Mirela Barcan.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Prescolari_privilegiati_la_o_gradinita_cu_sala_de_sport_0_331166962.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.