Jump to content

Fetiţă de 8 ani tâlhărită de un recidivist eliberat condiţionat


dcp100168

Recommended Posts

Fetiţă de 8 ani tâlhărită de un recidivist eliberat condiţionat

* Gălăţeanul de 52 de ani a bătut-o pe micuţă şi i-a smuls cerceii de la ureche, în timp ce aceasta ducea gunoiul

Costel Kupermann a şocat opinia publică după ce pe 8 august 2010 a jefuit o minoră de doar opt ani. Bărbatul de 52 de ani a lovit-o şi apoi i-a smuls cerceii de la ureche. Individul are un cazier impresionant, fiind condamnat anterior pentru tâlhărie şi furt. Culmea, el a fost eliberat condiţionat, cu toate că mai avea de executat 1160 de zile de puşcărie. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe tâlhar zilele trecute. "Am cerut astăzi arestarea preventivă a lui Costel Kupermann pentru 29 de zile iar instanţa a admis cererea", ne-a declarat prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Liliana Constanda. Fetiţa a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Un_recidivist_cu_1160_de_zile_de_puscarie_neexecutate_a_talharit_o_fetita_de_8_ani_in_plina_strada_0_331167225.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.