Jump to content

Brăilean sfârtecat de intercityul Bucureşti-Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Brăilean sfârtecat de intercityul Bucureşti-Galaţi

Aseară, trenul Intercity Bucureşti-Galaţi a făcut o victimă în zona locuinţelor ANL din municipiul Brăila. Vasile Răileanu, de 56 de ani, trecea calea ferată pe scurtătura de la Cimitirul Sf. Constantin, către cartierul Lacu Dulce când a fost surprins de trenul de mare viteză care l-a spulberat într-o clipă. Mecanicul garniturii nu a putut frâna mastodontul de peste 300 de tone care intrat în zona staţiei cu peste 100 km pe oră. Imediat, acesta a anunţat cazul şi poliţiştii de la Transporturi Feroviare s-au deplasat la faţa locului. Trupul bărbatului a fost spulberat şi aruncat la mai bine de 40 de metri de locul impactului, după care trenul a trecut peste el. Bărbatul locuia singur într-o sărăcie lucie, într-un bordei. Nu deranja pe nimeni şi muncea pe unde apuca pentru ceva bănuţi sau o sticlă de alcool. Cadavrul a fost adunat de pe terasamentul căii ferate şi transportat la Serviciul de Medicină Legală.

http://www.adevarul.ro/locale/braila/Braila-_Un_barbat_de_56_de_ani_a_fost_sfartecat_de_trenul_Intercity_Bucuresti-Galati_0_331766930.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.