Jump to content

Au fost arestaţi trei suspecţi de trafic cu marijuana


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Au fost arestaţi trei suspecţi de trafic cu marijuana

Tribunalul Galaţi a admis ieri propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui David Robert, George Melinte şi Florin Ţurcanu pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată. "S-a reţinut că inculpaţii, prin acţiuni repetate, ar fi primit, deţinut, oferit, vândut şi intermediat diverse cantităţi de marijuana în cursul anilor 2010-2011, iar inculpatul Florin Ţurcanu ar fi primit, deţinut, vândut şi oferit şi cantităţi de haşiş", a declarat judecătorul Florin Meleacă, vicepreşedintele Tribunalului Galaţi. Cei trei inculpaţi au atacat cu recurs decizia la Curtea de Apel Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Trei_suspecti_de_trafic_cu_marijuana_au_fost_arestati_de_Tribunalul_Galati_0_428957489.html

Încă o persoană reţinută pentru trafic cu marijuana la Galaţi

Tribunalul Galaţi a dispus arestarea pentru 29 de zile a unui tânăr de 25 de ani pentru trafic de droguri de risc. Judecătorii au apreciat că există suficiente indicii pentru a admite propunerea de arestare preventivă înaintată de procurorii DIICOT Galaţi pe numele lui Marian Petrea (25 de ani).

Tânărul este cercetat pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată.

"S-a reţinut că inculpatul, prin acţiuni repetate, ar fi primit, deţinut, oferit şi livrat diverse cantităţi de marijuana pe raza municipiului Galaţi în perioada ianuarie-februarie 2011", a declarat judecătorul Florin Meleacă, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Inca_o_persoana_retinuta_pentru_trafic_cu_marijuana_0_428957601.html

Link to comment
Share on other sites

Patru persoane arestate pentru trafic de droguri

Acţionând pe linia traficului şi consumului ilicit de droguri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi i-au prins în flagrant pe M.C., de 40 ani, din comuna Grindu, judeţul Tulcea, fără forme legale în Galaţi, T.F.D., de 24 ani, din Galaţi, ambii cu antecedente penale, D.R., de 23 ani, din Galaţi şi P.M., de 25 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, fără antecedente penale, toţi fără ocupaţie, în timp ce încercau să comercializeze pe raza municipiului Galaţi cantitatea de 10 gr. marijuana, contra sumei de 600 lei.

Au fost efectuate 5 percheziţii domiciliare, ocazie cu care la locuinţa lui P.M. a fost găsită şi ridicată în vedeerea confiscării cantitatea de 220 gr. marijuana.

Din cercetări a rezultat că drogurile proveneau din Grecia, fiind trimise de M.C. prin colet în cantitate de 1 kg., ulterior cei patru comercializând-ul-le pe raza municipiului Galaţi, în perioada ianuarie – februarie 2011.

Tribunalul Galaţi a emis pe numele celor patru mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunii de trafioc de droguri de risc.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=articol_detaliu&id=3551

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.