Jump to content

Galaţiul are peste 70 de cișmele publice


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Când vor fi puse în funcțiune cișmelele publice

"Pe Faleză, erau două cișmele de la care luau apă atât alergătorii, cât și bicicliștii. Au existat de pe vremea fostului primar Dumitru Nicolae, până anul trecut. Acum nu mai e niciuna. De ce?", a fost mesajul pe care l-am primit la redacție și care ne-a determinat să cerem informații administrației locale. Conform Biroului de presă al Primăriei, pe domeniul public al municipiului Galați sunt amplasate 71 de cișmele, toate funcționale. Cele mai multe sunt în Parcul "Viva" și în Parcul "Eminescu", câte cinci, iar în Grădina Publică sunt patru.

"În prezent, nu funcționează toate cișmelele, deoarece au fost conservate pentru sezonul de iarnă, dar se lucrează la montarea clapeților și punerea lor în funcțiune cât mai rapidă. Astfel, până pe 10 mai 2022, toate cișmelele vor fi în stare de funcționare. Pe Faleza Inferioară sunt amplasate două cișmele, la parcul de role, iar acestea vor fi utilizabile în termenul menționat", ne-a transmis administrația locală.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.